hits

SNARVEI TIL VEKTREDUKSJON

Da var vi halvveis ut i uka, såkalla lillelørdag! Og eg er fortsatt sliten etter helga. Men men, livet kaller, det er jo bare å kjøre på videre. Sovna forresten på et kurs på jobb i dag. Var jo ikke så kjedelig egentlig, det var om HMS og truck kjøring, men selv 5 kopper kaffe holdt meg ikke våken. Fikk med meg det viktigste da.  

Ellers kan eg vel si at eg skal på gastroskopi på fredag, svelge slange for å sjekke spiserør og magesekk. Det kan jo være greit med tanke på at sommerkroppen nå er her pga vondt å spise. 5 kg på en mnd hadde eg aldri klart uten spiserørsbetennelse, så ingen ting er så vondt at det ikke er godt for noe. Kjenner eg meg selv rett går eg vel ned litt til, for nå kan eg ikke ta mer medisiner før undersøkelsen. 

Hoftene mine har i allefall kommet seg litt i det siste, men knær og skulder er like som før. Får vel et svar på dette etter MR og røntgen i neste uke. Skal jo innom fysioterapeuten i dag, kanskje han får gjort noe med skuldra mi. Er jo på høy tid at den begynner å virke om eg skal få trent meg opp til Birken i år. Hadde virkelig håpa på å få det til, sykle i rosa for Superselma, det hadde vært gøy! Doc skryter jo enda etter han sykla i fjor. 

Føttene mine begynner da å bli bedre, hevelsen etter alle stikkene er gått ned. Nå er det ikke vondt lenger, bare klør. Du kan jo tenke deg hvordan det er å ha 36 myggstikk på et lite område, ikke veldig deilig. 

Bare noen få dager til helg nå, og denne helga håper eg på å få slappe av litt. Tror både eg og Doc kan trenge det, bare kose oss og drite i verden. Vi har hatt noen travle uker, og det ser ut som om resten av sommeren går kast i kast fremover. Visse ting som ikke hadde blitt like bra om vinteren, så da skjer jo alt om sommeren heller. Det er jo både treff, festligheter og festivaler i fleng. 

Nei som sagt, helga skal nytes. Tok huset i går, så en runde til med støvsuger og lett gulvvask får holde før helga. Kanskje ut å spise og en film hadde vært noe. Noen tips til god action eller skrekkfilm i helga? Eller har noen tips til noe god og feit mat å lage hjemme, gjerne på grillen? Alle tips tas imot, kos og avslapping blir det uansett ♥️

 


Merker at 5 kg plutselig er borte! 
 

Bloggen vår

#sliten #helse #kropp #gastroskopi #mr #røntgen #slappeav #film #mat #ro #kos #film 

8 kommentarer

Roger

21.06.2017 kl.15:55

Ikke greit den sjukdommen. Blei operert i februar for spiserørsbrokk jeg. Såkalt Nissens Fundoplikasjon, for dem som lurer, googleit.

Med litt komplikasjoner etterpå har vekta rast ned 21 kilo... Så helt klart, aldri så galt det ikke er godt for noe.

Svelge slange... pføy... skal det samme 5 juli. Er no dritt, men godt når det er over.

Gid bedring læll. Hilse gubben😊

Doc&Dask

21.06.2017 kl.17:46

Roger: Takk :-)

Thomas Frydenberg

21.06.2017 kl.16:34

Godt at myggstikkene er bedre. Laks med noe godt tilbehør gjør seg alltid på grillen.

Doc&Dask

21.06.2017 kl.17:47

Thomas Frydenberg: Takk for tips :-)

Julia Sofie

21.06.2017 kl.17:17

Eg skal på truck kurs neste uke etter jobb, redd for at eg og kommer til å sovne ja hehe.

Ønsker deg masse god bedring:)

Doc&Dask

21.06.2017 kl.17:48

Julia Sofie: Har jo kjørt truck i mange år her, så det var bare om sikkerhet nå da...er jo litt tørt stoff ;-) Lykke til :-)

Håvard

21.06.2017 kl.19:18

en god og saftig burger med masse bakcon og masse ost :)

Doc&Dask

21.06.2017 kl.19:48

Håvard: Prøvde det nå, fikk bare i meg noen Tygg...

Skriv en ny kommentar

Doc&Dask

Doc&Dask

32, Ullensaker

Doc og Dask fra Norske Rednecks her. Vi fikk mange spørsmål om hva vi dreiv med utenfor fest og filming, så her har dere det :) Har du noen tips til blogg eller ønske om hva vi skal skrive om, er det bare å rope ut :) docogdask.blogg.no Insta: frkdask, Snap: redneckdask, fb: Doc og Dask

Kategorier

Arkiv