hits

MASSE BILDER OG FILM AV STAUTE KARER

I dag har vi blitt invitert til å se amerikansk fotball, det er G17 laget til 1814's. Treneren er Tj Reap, en redneck fra bygda i USA. Halvgal men morsom skrue vi ble kjent med på hagefesten sist helg. Så var det bare å innta tribunen, og heie frem gjengen! Det eneste vi visste om denne sporten på forhånd, var at det er om å gjøre å løpe hverandre nedfør man når et avmerka felt på bana. Det er klart vi takker ja til å se på en sport der man faktisk skal takle hverandre.

I starten var det jo kjedelig, for vi skjønte jo ikke noen regler eller hvordan man får poeng. Men vi var så heldig at vi fikk en egen kommentator på tribunen der vi satt, så han forklarte en del underveis. I tillegg fortalte kommentator over speakeren litt etterhvert. Det gikk ikke mange minuttene før vi så smått forstod når det var spennende. Vi begynte fort å bli engasjerte, og kampen begynte å bli både interessant og gøy å se på! Eg skal ikke utbrodere reglene her, for eg må nok se flere kamper før eg kan begynne å lære bort noe. 

Dette var jo gutter på 17 år, og 1814's hadde med en god del spillere fra G15 som innbyttere. Det var Tønsberg dem fikk besøk av i dag, og de hadde ikke så mange innbyttere. I tillegg ble quarterbacken deres skada tidlig i kampen, det er jo drivverket i et slikt fotballag. Dessuten er 1814's knallgode, så det ble total utklassing. Det var en heidundrande kamp som endte med 56-13 til 1814's!

 

Legger ved masse bilder, og en film nederst av høydepunktene!

 

Klare for kamp, men...


...vi fikk oss selvsagt supportertrøyer

 

Her kommer gjengen

 

Nasjonalsangen spilles før kamp

Tj, the Redneck! Trener for 1814 


Ja det går hardt for seg, ingen sport for pingler.


Doc følger nøye med...
Bølgen!

Staut sunn ungdom!

 

Snurr film og sjekk stemningen! 

 

 

Bloggen vår

#fotball #sport #idrett #amerikanskfotball #gutter #menn #stadion #bøn #eidsvoll #1814 #kamp #g17 #skade #ambulanse #rødekors 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Doc&Dask

Doc&Dask

32, Ullensaker

Doc og Dask fra Norske Rednecks her. Vi fikk mange spørsmål om hva vi dreiv med utenfor fest og filming, så her har dere det :) Har du noen tips til blogg eller ønske om hva vi skal skrive om, er det bare å rope ut :) docogdask.blogg.no Insta: frkdask, Snap: redneckdask, fb: Doc og Dask

Kategorier

Arkiv