hits

Sokker du?

Det finnes så mange typer sokker å velge mellom, både til vinters og sommersbruk. Høye, lave, tykke, tynne, ull, syntetisk osv. Derfor har eg begynt å se rundt meg etter mer praktiske sokker, for sokker kan faktisk være flerbruks. 

I disse dager er det populært for mange å tro at jorda er flat, og at man faktisk kan falle utfor. Dette har våre venner Barbro og Dag i Kristiansand bestemt seg for å gjøre noe med. De jobber nemlig med en oppfinnelse som plasserer deg midt på jorda igjen om du faller utfor, altså strømforsyningssokker. Lanseringsdato for smartsokken er enda ikke klar, vi kommer tilbake til dette. 

En annen type sokk er snøsokken. Lettere usikker på hvor den stammer fra, men den har begynt å bli mer utbredt. En snøsokk er altså en person som gjør noe du ikke er særlig begeistra over. Men det kan også være vintertrekk til dekkene dine, eller en slags heldekkende gamasje til å holde skoene dine tørre i snøen. 

Vi har også noe så praktisk som mikrofibersokker, det har eg faktisk noen par av selv. Har du bikkje er disse å anbefale. Er du litt lat og ikke gidder å støvsuge, tar du på de sokkene og vandrer en runde i huset, og plutselig er det ikke en pelsdott igjen på gulvet. De har absolutt blitt min favoritt, og eg har de i både svart og rosa. De kan forresten kjøpes HER. (Salgsannonse)

Nå som du vet litt mer om sokker, blir det kanskje sokk på deg i kveld?

Link til Mikrofibersokkene fra Kari Traa

 

 

 

 

#mote #fottøy #sokker #praktisk #smartsokk 

2 kommentarer

Arbeidskar

14.08.2017 kl.01:23

That socks... ;-)

Doc&Dask

14.08.2017 kl.06:12

Arbeidskar: Ja skikkelig ;)

Skriv en ny kommentar

Doc&Dask

Doc&Dask

32, Ullensaker

Doc og Dask fra Norske Rednecks her. Vi fikk mange spørsmål om hva vi dreiv med utenfor fest og filming, så her har dere det :) Har du noen tips til blogg eller ønske om hva vi skal skrive om, er det bare å rope ut :) docogdask.blogg.no Insta: frkdask, Snap: redneckdask, fb: Doc og Dask

Kategorier

Arkiv