SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN

Da har vi fått noen gode spm som vi kan svare på her. Og husk, det er alltid lov å spørre oss om alt mulig rart. Vi har jo en innboks på vår fb side, om dere vil spørre om noe som ikke tåler dagslys. 

 

 

 

Klare for konsert på festival i egen hage, og ja vi støtter selvsagt SuperSelma

 

 

-Hva er klokka?

Klokka er noe som viser tid, altså timer og minutter. Det er mest vanlig å finne denne i hjørne på tlf, nettbrett eller PC. Noen har enda en rund versjon på armen eller på veggen. Du kan også på solfylte dager stikke en staur i jorda og se hvor skyggen peker, ja se mot nord, skyggen indikerer klokkeslettet. Var det greit svar Barbro? 

-Hva jobber dere med?

Doc er for tida arbeidssøker, men han har mange talent og er en handy mann, så han får forhåpentligvis jobb raskt. Dask jobber på hovedlageret til Ahlsell, der hun håndterer transittvarer. Altså varer utenfor eget sortiment som bestilles spesielt for kunder. 

-Spiller dere inn ny sesong nå av Norske Rednecks? (sesong 3)

Dette kan vi dessverre ikke si noe om. 

-Hvordan var det å spille inn tv serie?

Det var morsomt for oss begge å ha vært med på noe sånt. Vi har hatt mye moro og lært enda mer. Etterhvert merkes knapt nok kamera, bortsett fra når vi har hatt “standups” der vi har snakka om det vi har gjort og skal gjøre. 

-Angrer dere på noe?

Vi angrer ingenting. Alt vi har gjort har vært helt uskyldig og i tråd med løyver og godkjenninger. Å være seg selv fullt ut på TV er faktisk en befrielse, vi har bare hatt det moro og gjort ting vi vanligvis gjør. 

-Vil dere ha barn?

Doc har ei datter fra før, og vi har en hund. Det holder meget for oss. 

– Trives dere på Kløfta?

Det fine med å bo like ved Kløfta er at det er under 10 min til nærmeste Biltema og vinmonopol. Vi er omringa med jorder og bønder, og likevel har kort vei til både Jessheim, Oslo og Sverige. Her har vi fester og festivaler uten noen som klager, og vi koser oss skikkelig. Stor hage med bålplass, saloon og ripsbusker, klart vi trives her.

Så da var spørsmålene besvart, og vaffelrøra klar til steking. Ha en fortreffelig aften kjære lesere!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top