hits

Artistlista er klar:

     HILLJACKS

Musikalsk har Hilljacks har en forkjærlighet for trad country og har valgt å sette låter fra alle tiår på reportuaret. Kravet er at uansett låtvalg skal det kunne spilles "live" og låte country.. Hilljacks henter mye av sine låter hos type artister som Alan Jackson, George Jones, Tanya Tucker, Travis Tritt, Martina McBride, Vince Gill, Brooks & Dunn men også fra norske artister/band. Utover selve musikken legger Hilljacks mye tid og energi i ett tett og godt kor og strukturerte arrangement som på sin side gir Hilljacks en sound av høy kvalitet. Hilljacks synger største delen av sitt reportuar på engelsk men kan overraske men en og annen god norsk "kjenning" som fort innbyr til litt allsang blandt publikum men uansett norsk eller engelsk er gjenkjennelsesfaktoren og svingende rytmer ett viktig poeng for Hilljacks. 

Hilljacks slapp sin første egenproduserte singel "Where Did Country Music Go" i september 2016 og fulgte opp med albumet "Redneck Blood" januar 2017 hvilket finnes på Spotify, Deezer, Itunes og Tidal og albumet spilles pr i dag på lokale radiostasjoner i Norge, Sverige, Danmark, England og New Zeland, samt flere uker på topp i Nashville. Nå har de også akkurat sluppet singelen "One More Star" som allerede nå spilles på radiostasjoner i Nederland, England, Italia, Scotland, Sverige, Danmark, Spania, New Zealand og Irland.

           STEFF NEVERS 

 Steff Nevers, er en norsk countryartist (vokal og gitar), plateprodusent og studiomusiker fra Drammen.

Etter å ha vært gitarist i band innen andre stilarter, satset han fra 2002 på en solokarriere innen country. I 2007 dro han til Nashville i Tennessee, USA og spilte inn albumet Closest to My Heart. Året etter fikk han platekontrakt med Universal Music og albumet ble gitt ut mars 2009. Albumet solgte til gull[1] og ble nominert til Spellemannprisen 2009 i klassen country. Samme år var Steff Nevers support på Toby Keith sin første Europa-turnè. Året etter ga han ut albumet Ain?t No Bad Life som ble nominert til Spellemannprisen 2010 i klassen country. 2013 ble han nominert til European Artist of the Year av British Country Music Awards.[2] 2015 ga han ut albumet Million Kinds of Heaven.

       KIRSTEN DAUGAARD

Kirsten Daugaard er country artist fra Kristiansand som i 2012 startet som artist på full tid, da sammen med Ole Morten Andersen fra Lillesand. De ga ut cd i 2012 og i 2013 gikk Kirsten solo og ga ut sitt første solo album "country music my way" , Kirsten er igang med ny cd som kommer ut høsten 2017.

Kirsten spiller inn alle sine cder hos Arne Benoni i Sandefjord i samarbeid med Lighthous studio i Nashville.

Kirsten har siden 2012 gjort en masse show i Norge, Danmark og Sverige, og har gjort tv show i Danmark på DK4 og vært på festivaler i Norge og Danmark.

Høydepunktet så langt er å få opptre for og med Kriss Kristofferson i Kristiansand i 2016 da Kriss Kristofferson fikk utdelt en hederspris. Kirsten har i 2016 vært på mange opptak som artist under innspilling av sesong 2 av Norske redneck som går på TV MAX og TV Norge nå i høst.

Høres dette interessant ut? Gå inn HER og se mer info og meld deg på festen da vel. 

Linker

Hilljacks

Steff Nevers 

Kirsten Daugaard 

Bloggen til Ståle (gitar Hilljacks)

Hagefest hos Doc&Dask 2018

 

 

#plate #musikk #country #artistliste #artist #hagefest #minifestival #påtv #hilljacks #steffnevers #kirstendaugaard

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Doc&Dask

Doc&Dask

32, Ullensaker

Doc og Dask fra Norske Rednecks her. Vi fikk mange spørsmål om hva vi dreiv med utenfor fest og filming, så her har dere det :) Har du noen tips til blogg eller ønske om hva vi skal skrive om, er det bare å rope ut :) docogdask.blogg.no Insta: frkdask, Snap: redneckdask, fb: Doc og Dask

Kategorier

Arkiv