hits

Trene eller ikke trene?

Heisan folkens!

Foto: TON/Lillefrekke

Nå som eg har begynt å jobbe bare dagtid, har eg blitt litt mer stillesittende. Joda, det er samme arbeidsoppgaver som før, altså som de eg hadde på dagskiftet før, eg har bare ikke kveldsskiftene til å jobbe på gølvet lenger. Det blir litt mer mail og avvikshåndtering enn varehåndtering, og det er helt OK. Bortsett fra at eg har begynt å ese ut!

Så da har eg fått et dilemma. Hater å trene, men noe må gjøres, så eg meldte på naboen og meg på et fire ukers pole dance introkurs. Dette skal foregå hos Unicorn Pole Studio på Jessheim, og starter om ca to uker. Men er det nok for å stagnere vektøkningen? Tenker på om eg burde brukt støtte medlemskapet på Nes Arena til å finne meg ei tredemølle, og gjerne noen vekter å løfte på i tillegg. 

Eg har jo en annen mulighet også. Kan til nøden kutte ut chips, brus og karbohydrater. Men da må eg ærlig si at trening høres enklere ut! Noe må uansett gjøres, nekter å føle meg oppblåst stort lenger. Så hva hadde dere gjort?

Trening eller kutte ut det som er godt??

Og da evt, tips til moro trening?

 

Følg oss gjerne på fb

docogdask på insta

redneckdask på snap

 

#trene #trening #slanking #diett #poledance #inspirasjon #lillefrekke #photoshoot

10 kommentarer

Ann Siren Moe Nilsen

28.09.2017 kl.12:37

poledance har jeg så lyst til og prøve, er masse du kan trene heime og, gå tur, jogge, styrke og forskjelligt :)

Doc&Dask

28.09.2017 kl.13:24

Ann Siren Moe Nilsen: nå vet ikke eg hvor du bor da, men det er kurs på Jessheim, sikkert bare å kontakte de. Ligger link i bloggen et sted ;)

Nina

28.09.2017 kl.14:14

Jeg har drevet en del med poledance, men det er helt nødvendig å drive med egentrening i stryke og utholdenhet i tillegg til stretching for å gjøre gode framskritt. :) Du kommer ikke langt med bare fire uker heller

Doc&Dask

28.09.2017 kl.14:30

Nina: jepp, det er nettopp derfor eg spør...... Vet man ikke blir proff av fire uker, og det er nok en grunn for at det kalles inteokurs... Men eg trenger inspirasjon og motivasjon, ikke noen som bare sier "det er ikke nok".. :p

01.10.2017 kl.12:31

Jeg vet en måte du kan trene yoga og pilates samtidig :D Du avgjør intensiteten selv, svett som juling blir du og. I tillegg vil du frigjøre enormt mange endorfiner -lykke hormoner!

HA VILL HEFTIG SEX!

Og holder ikke han ut kjøret så bruk viagra :D :D :D

Det kan hende du legger på deg av dette og men da er det andre årsaker hvertfall :p

Doc&Dask

01.10.2017 kl.21:23

Anonym: Takk for kjempebra tips!

Fysioterapeuten

01.10.2017 kl.16:30

Fin blogg! :)

Doc&Dask

01.10.2017 kl.21:24

Fysioterapeuten: Takk for det ;)

Vivian

02.10.2017 kl.08:52

Poledance (eller pole sport) er helt fantastisk bra trening! Tungt som f**n, men du får også fremgang ganske raskt. Ikke gi opp med en gang om det er noe som er vanskelig. Det tar tid å bygge opp både muskler og det mentale tankesettet som må være på plass før å tørre å slippe seg løs - spesielt når man etterhvert begynner å slippe taket i stanga. Vær nøye med å lære riktig teknikk helt fra starten, Det gjør alt enklere. Og vær forberedt på at det gjør vondt! No pain, no gain ;) Kos deg!!!

Doc&Dask

02.10.2017 kl.10:29

Vivian: Hehe var på gratistime, og ja det var tungt og vondt, bare å bite tenna sammen og gi gass! ;)

Skriv en ny kommentar

Doc&Dask

Doc&Dask

32, Ullensaker

Doc og Dask fra Norske Rednecks her. Vi fikk mange spørsmål om hva vi dreiv med utenfor fest og filming, så her har dere det :) Har du noen tips til blogg eller ønske om hva vi skal skrive om, er det bare å rope ut :) docogdask.blogg.no Insta: frkdask, Snap: redneckdask, fb: Doc og Dask

Kategorier

Arkiv