FOLK ER GÆRNE NÅR DET GJELDER OL!!

Nå har vi gått inn i en tid med mye kjedelig TV, det er bare sport og repriser på flere kanaler. Hører at folk er gærne nok til å ta ut ferie, for å sitte i en sofa døgnet rundt og se på noen som leker i snøen i Korea. På et sted som høres ut som noe du finner på Toys'R'us, Pyeongchang. Det er jo helt sjukt hele opplegget.

Vi vet at dette "bare" varer i noen uker, men noen uker er lang tid for en med bachelor i sofasliting. Nå må vi holde ut mens halve verdens befolkning skal se OL i "bare" tre uker. Ikke liker vi å sporte selv, enda mindre å se andre sporte. Så nå har vi bladd opp Netflix her, der finnes det mye annet mer spennende å se på. 

I stedet for å sitte som noen amøber paralysert av vinterleker på TV, sitter vi heller som noen amøber og glaner totalt avhengig på Homeland. På noen dager har vi jobba oss frem til sesong 3, og det blir jo bare mer og mer spennende. Når rulleteksten kommer og du vet der finnes flere episoder, er det vanskelig å ikke klikke "neste". 

Nå er det faktisk så gale at eg har funnet frem en snusboks for å slippe å ta røykepauser, og eg har lært å brodere mer eller mindre i blinde for å kunne multitaske. Så da kan vi vel spørre oss, folk som sitter dag ut og dag inn og glaner på ski og skøyter, er dem egentlig mer gal enn oss? 

Ha en fin dag, om du ser på OL eller annet!

 

7 kommentarer

Jeg følger med på overskriftene om OL , får med meg resultater osv , men sitter fa---- ikke opp halve natta eller tar fri fra jobb på grunn dette på andre siden av jordkloden , har annet og ta meg til som dere . Fotball er greien her hvis jeg skal se noe , heldigvis er ikke VM i år midt på natten

Frode Hellebø: Hehe ja vi får jo vite alt på fb og via nyheter uansett ;)

Ann-Kristin

haha:-D

TAKK, jeg syns det er fantastisk koselig å følge med på OL :D Love it!!

frkfrontend: Hehe, om du leste til endes så du vel at eg er ikke noe bedre selv XD

Haha, ja! Og til slutt skre du at jeg måtte ha en koselig dag uansett hva jeg ser, og det takker jeg for! Du får ha en fin dag videre du og med Netflix <3

frkfrontend: Hehe takker ;) (så bare for meg et sarkastisk takk først, haha)

Skriv en ny kommentar