CAMP VILLMARK 2018

Ja da kom vi oss omsider på villmarksmessa, eller Camp Villmark 2018 som det heter. Det er sånn fin søndagssyssel, å gå rundt å kikke på leketøy for voksne. Vi kjørte innover ei stund før det åpna, for den køen Siv og Marius fortalte om i går var mer skremmende enn filmen villmark. Enda så tidlig vi var der, hadde det alt kommet mange biler på parkeringa. Inne måtte vi vente litt på å få slippe gjennom slusa og inn i hallene. 

Det var mange folk som kom inn samtidig, så de første bodene gikk vi rett forbi for å komme unna folkemengden. Første stedet vi stoppa på var Røhneselmer sin stand, det var jo de vi fikk billettene av. De har masse tøffe biler, både SUV og pickuper, og selv om vi akkurat har kjøpt bil hos dem, er det vel lov å titte. 

Videre så vi veldig mange stands med fiskeutstyr og telt, det var vel egentlig nesten litt for mye av det. Et hav av telt og fiskestenger. Teltduk er klamt, og vi har vel nok fiskeutstyr. Noe interessant var det jo, vi fant en stand med mange morsomme ATVer og leketøy på fire hjul da, der måtte jo Doc teste den største. 

Etter ei stund med trakking ble vi også sultne, og her var det mye mat å velge mellom. Det var boder med gjeddeburgere, lefser, honning, syltetøy, pølser, og mye mer. Alt med kortreiste ingredienser, og alt hjemmelaga. Men det var ikke her vi spiste, vi ble nemlig frista av lukta fra Jeger cafeen, der fikk vi kjøpt elgburgere med tyttebær og rømme. Beste burgeren du får her til lands! God og mett kunne vi ta en blås før vi vandra videre.

Det vi egentlig leita etter var det lite av, men vi fant en stand som hadde alt innen utendørs matlaging. Her var det mange typer røykere, utstyr til røyking, oppskrifter, ja alt man trenger. Her fikk vi mange fine tips vi skal prøve i UDS?n vår, og vi endte opp med å kjøpe spon. Her ble vi også invitert med på pølsemaking en dag, så det kan bli moro å lære.

 

Her er noen bilder fra messa

Hvem er barskest?

 

Leketøy!

 

 

Her kan man teste fluestang

Endelig en stand med utstyr til matlaging!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top