Det minste vi kan gjøre 💙💛

Som om ikke krigen i seg selv er nok nå, kan man lese om at russere bosatt i andre land opplever mobbing, utfrysning, hets, trakassering osv. Er ikke vi mennesker bedre enn dette her? Det er ikke det russiske folk sin feil at Putin har klikka, så vær snille med hverandre, spesielt de som rammes, enten det er russere eller ukrainere. Om du absolutt må hate noen for dette, hat Putin!

Klar for innsamling, vi hadde selv en god del å avse.

Skulle du ha lyst til å gjøre en god gjerning står det nå over 300 000 flyktninger i Polen, flyktninger som har måttet reise fra alt de eier, som vil være takknemlig for all hjelp de kan få. Mange har gjerne ikke med seg varme klær, og det er fortsatt vinter i Polen med minusgrader. Flere steder samles det inn varme klær, sko og ull, så om du vil bidra kan du sjekke om det er et doneringsdepot i ditt område.

Det ble fullt plan og baksete takket være gode givere!

Vi har selv kjørt en runde og samla inn litt her i nærheten i dag, og fått levert det på Kløfta. Det blir frakta videre derfra i semi til Polen seinest tirsdag. Om du vil donere noe, om det så «bare» er ullsokker eller pledd, ligger kontaktinfo og adresse til doneringsdepot på vår fb side. Noen blir veldig glad for å få det vi ikke lenger trenger.

Var fint å se at mange har bidratt.

Etter innsamling tok vi middagen på Burger King i dag, mens tankene fortsatt var hos de krigsramma. Matlysten var ikke helt der den pleier være, så vi dro fra halvspiste burgere. Det hjelper ikke helt at Putin nå øker beredskapen rundt kjernefysiske våpen heller. Vi trengte en liten oppmuntring nå, så det ble vafler med krem og syltetøy, ergo fastelavnvafler. Nå kan vi ikke gjøre mer enn å venter på hva som skjer videre.

 

 

 

 

TikTok / Snap / Insta

2 thoughts on “Det minste vi kan gjøre 💙💛

  1. Ja dette er ikke folket sin feil 🙁 Vi må da være bedre enn som så, vi mennesker… Men det ser ut til at vi aldri lære..
    Så fint å bidra med innsamling! Vi har alle noe vi ikke bruker- som kan gå til de som trenger det <3

    Lag deg en fin mandag og ei god ny uke!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top