Du bestemmer, vi gjør det

Da vi starta bloggen for noen år siden hadde vi null ambisjoner. Altså ingen planer om å bli stor, og vi hadde aldri sett for oss å få mer enn 300 lesere. Eneste tanken vi hadde var at de som spurte oss om ting utenfor det vi gjorde på TV, skulle kunne ha et sted å lese om oss. Vi fikk enormt mange henvendelser på alle våre sosiale media, og til slutt ble det så mange mld at vi ikke alltid rakk å svare alle. Dermed ble blogg løsningen, og vi satte i gang med å skrive hva vi dreiv med på privaten.

Enkle bygdesjeler på ferie i fjor

Planen i starten var å blogge litt hver dag, sånn at det ikke skulle bli noe «tomrom». Mulig eg har et snev av OCD, men det får så være, for dette har funka. I starten brukte vi blogg.no sin plattform da den var gratis og veldig enkel å bruke, men plutselig endra de på absolutt alt innpå der. De solgte domenet, og nye eiere endra det som var mulig å endre. På den tida hadde vi krabba litt oppover på listene så vi faktisk fikk lønn for å blogge, og da de endra på alt gikk også lønna ned betraktelig. Dette resulterte i at vi fikk hjelp til å flytte til vårt eget domene i januar.

Nå har det gått sju mnd hvor vi har vært uavhengige bloggere, vi har forandra litt på taktikken, og har en dyktig designer som hjelper oss med det som er «for teknisk» for oss. Dette var nok det smarteste trekket vi har gjort. Nå er bloggen mer «oss», og vi poster ikke lenger daglig, men prøver på 3-5 ganger i uka. Dette har gitt oss enorme økninger i både antall lesere og ellers følgere på sosiale media, noe vi setter så utrolig stor pris på! Da vi starta opp hadde vi aldri sett for oss dette, men vi har nådd 3-5000 lesere på hvert innlegg, og nå et innlegg med over 12 000 (!) lesere (det finner du her)! Og på snap har vi passert 45 000 følgere! Det er helt sykt og dritkult, og vi blir så ydmyke av at så mange vil følge oss, vi er jo bare enkle sjeler på bygda. Blir jo målløs!

Vår første bloggbanner

Derfor tenker vi nå at du som leser skal få være med å bestemme litt, det er jo deg vi skriver for. I hverdagene er det jo ikke alltid vi har noe spennende å skrive om. På sommeren er vi like late som resten av Norge, eneste stedet vi bruker energi er jo på jobb. Det begrenser seg med interessante temaer. Derfor lurer vi nå på, er det noe spesielt akkurat du kunne tenke deg et innlegg om? Noe du vil vi skal skrive om? Vi er åpne for alle forslag som tåler dagslys, kom med ønsker!

Følg oss gjerne

Dette innlegget ligger også på den nye bloggen, klikk her for å komme til den!

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top