Høydepunkter og bilder fra skikkelig innflytningsfest på bygda

Høydepunktene fra Katrines innflytningsfest langt langt borte – på Disenå.

Tomten ser ut som en gård som kunne ha vært på farmen. Gammelt nydelig hus i laft, med en liten låve og mye uteplass til å boltre seg på. Rett og slett idyllisk, og her har altså Katrine (dattera til Doc’s forlover Johnny, venninne og min faste frisør) funnet sitt hjem delvis sammen med sin kjære Morten. Derfor inviterte de hele vennegjengen i alle aldre, naboer, noen rednecks, og familie til en skikkelig bygdafest utendørs. 

 


 

Dem hadde rigga til en liten scene til live musikk, laga seg bålplass, satt frem grill, og laga til svær campingplass. Vi kom jo mannssterke med fem campingvogner, tre busser, to bobiler og et telt, pluss noen som hadde soveplass i bilene sine. Ja til og med en russebil, og Kristian og Ada fra Oss Mot Mobbing var selvsagt innom. Det var jo klart at det da skulle bli bra liv i helga. 

 

 


 

Johnny, som nevnt forloveren til Doc, og Siw som var min forlover, ble sittende på campen med oss ei stund. Johnny sprada rundt og hilste på folk og hjalp til med ting, Siw satt igjen med oss, glad og lykkelig med en ny type bayleis hun hadde kjøpt. Vi elsker jo å tulle med hverandre, så når Siw gikk på do så vi vårt snitt til å ta dagens spøk. Vi fikk låne et litermål som vi helte bayleisen i, og fylte flaska med kald rett i koppen kakao. Hun kom tilbake fra do og tok seg ei øl. Tida gikk og vi satte oss opp til sceneområdet. Der først tok hun opp igjen bayleis flaska og blanda litt i kaffen, Johnny fikk litt rein “bayleis”. – Var litt tynn denne, mente Siw, mens Johnny synes ikke noe særlig om den. Da klarte jo ikke vi å holde oss lenger, og spruta ut i latter!! Haha vi måtte jo si hva vi hadde gjort 😂 Dette fikk vi så klart på film, som ligger på Doc og Dask på fb 😉

Litt seinere kom jo Redneckfrue Monika og Kristian. Monika hadde jo bursdag på fredag, og uten å nevne alderen kan eg si hun er ett år eldre enn meg 😜 Hun satte seg ved meg, og vi prata om alt mulig, deriblant størrelsen på capsene våre. Måtte jo prøve hverandres caps også. Det var da naboen til Katrine lente seg over til oss og smilte høflig mens hun spurte meg pent; – Er det dattera di dette? Jøss tenkte vi, det var i allefall et bra kompliment for Monika! Og vi fikk igjen trimma magemusklene og tømt tårekanalene. 


 

Over til den mer seriøse delen av festen. Det er mange mennesker i denne vennegjengen som må ha fått sine stemmer fra engler, og da spesielt Katrine selv. Hun entra scenen litt smånervøs, noe hun over hode ikke trenger å være. Prata litt i mikrofonen om musikken sin mens hun klunka fint på gitaren innimellom. Så setter hun i gang å synge. Med ett blir samtlige festdeltakere målbundet og blir stående paralysert mot scenen med gåsehud. Flere fikk antydning til blanke øyner også, så vakkert er det å høre Katrine synge 😍 

Det ble flere som testa scena, og alle hadde noe skikkelig å bidra med. Deriblant to barn, må ha vært søsken, som ville ta en rap låt av Carpe Diem. Hun på gitar og han på vokal. Det var klokkerent og fullkommen utføring også her. Ellers var jo Johnny selv på scena noen ganger, og flere damer med utrolig nydelige sangstemmer. Skikkelig flinke hele gjengen 😍

Dagen derpå og vi er godt slitne, med mange nye minner å kose oss med. Lettere vondt i nakken av den tradisjonelle headbangingen til rock med Morten, og jaggu kunne Monika sine kunster også der. Alt i alt, en helt fantastisk helg i bare godt lag og mye latter. Det gjentas lett! Så all ære til Katrine og Morten som steller i stand og inviterer til en innflytningsfest i de flotteste omgivelser 😊


Redneckfrue og Kristian er slitne
 

 

Bloggen vår

Følg oss gjerne på Facebook 

 

#bygdefest #camping #skogen 

Doc’s bursdag; doesi – dikt fra do

Tror eg har nevnt det en eller anna gang før at eg er en doet, eg skriver doesi. Det vil si at eg har en tendens til å bli kreativ når eg sitter på do, så da blir det poesi fra do – doesi. I natt ble det musikk og dans i seine nattetimer, og Doc fyller jo år, men nekta plent å ta imot gratulasjoner. Han skulle jammen ikke stjele oppmerksomheten fra innflytningsfesten. 

Det resulterte i at eg, i løpet av tre tiden i natt, fant portapottien og skreiv et dikt til Doc, uten å helt huske dette selv 😂 Så folkens, her kommer diktet!

 

Jaggu fyller du år

Og likevel har alt ditt hår

Den beste for meg du er

Selv om noen kan mene du er sær

Din beste alder du straks når

 

Bursdag for min elskede Doc

Av deg får eg aldri nok

Nå skal vi deg hylle

Når du ditt år skal fylle

Nærmer deg alder for stokk

 

Men eg vil alltid elske deg

Du vil alltid være perfekt for meg

Års abonnement på Donald blad som presang

Da blir feiringa garantert lang

Og vi kan sammen på livet sette preg

 

Du er den beste som finnes

Eg vil med deg for alltid bindes

Selv om det av og til er hardt

Rundt deg er det alltid fart

Og når vi blir gamle har vi mye å minnes

 

 

#dikt #poesi #portapotti

 

Innflytningsfest på bygda, med egen campingplass

Ja som dere sikkert forstod av alle opp ned bildene i går, var det fest. Så dagen i dag starta på portaporti. Litt freshing med våtservietter, hårbørste og tannbørste, og vi er klare for ny dag 😊 Det er jo innflytningsfest, så alt foregår på privat eiendom. Bålkos, live musikk og to nachspiel måtte jo til før vi fant vogna i natt.  

 

Stormkjøkkenet er alltid med, og klart til tjeneste. Det ble montert i en fei, for vi ville jo ha frokost. Doc stekte egg og bacon oss og “naboen” Hanne, og vi fant bord og stoler, og dekka på til festfrokost. Skal si det var medisin mot gårsdagens strabaser. Frokost og cola, med en Paracet til dessert, er en camper verdig. Formen kvikna til og sola skinte, så vi satt ei stund og bare kosa oss i sola. 

Etter ei stund måtte vi på butikken og handle inn til neste måltid, og ellers diverse. Flere som trengte varer dukka opp, så vi fikk med noen handlelister og litt penger. Og Hanne ble med. Så vi tura avgårde til byn “Skarnes” for å få tak i alt fra plastbestikk til pils for halve campen. Med musikken på fullt og sneipen på halv åtte, flaksa vi over fartsdump etter fartsdump før vi endelig fant europris og en kolonial. Det ble noen fulle bærenett, og blidere campere. 


 

Vel tilbake hadde det kommet enda flere turister, så nå sitter vi bare og koser oss maksimalt med noe godt i koppen, og mye godt selskap. Vi venter også flere morsomme folk, deriblant Redneckfrue med mann, så kvelden blir nok fortreffelig. Håper alle har vett å kose seg minst halvparten så mye som oss 😊

 

Redneckfrue 

Bloggen vår 

 

#camping #bygda #innflytningsfest

FREDAGSPARODI: Dagens antrekk

Heisann bloggen!  

I dag vil eg vise dere mitt favorittantrekk over alle antrekk. Det er praktisk og stilfullt. Viktig at fargene matcher, og ellers at antrekket varmer. Vi er ute stort sett året rundt, så for å unngå urinveisinfeksjon og hemoroider, må man være riktig antrukket.  

 

Innerst på kroppen, sånn utenom undertøy, har eg superundertøy. Det er fra jobben. Varmer godt, og anbefales på det høyeste. Ellers er det ullsokker fra Coop. Føler meg penere frisk enn med bare ankler. 

 

Buksa er fra millitærutsalget på Råholt, kjøpt for fire år siden, holder enda. Skal dere ha kvalitet, handler dere der. Genseren er fra Oss Mot Mobbing, Norges største antimobbeaksjon. Denne er drevet av noen betjente, og da blir det automatisk en hjertesak for oss. Meget god hettegenser, med kule motiv, og kult budskap. 

 

Ellers kan eg vel nevne skoa, bursdagsgave fra Doc i fjor tror eg. Skikkelige fjellsko som funker til det meste. Rundt halsen har eg “sauen” min. Et slags rundt skjerf som er skikkelig fluffy inni. Det fikk eg av noen amerikanske slektninger, for de mente eg var “the black sheep of the family”. Det var vel et fint kompliment? 

 

Sigaretten er prince mild, pilsen er bud handla på harryhandel i Charlottenberg, og saueskinnet tilhører fotografen Hanne. Bakgrunnen er meg og Doc si vogn, og det dere ikke hører her er Johnny Cash i bakgrunnen. Og med det ønsker eg dere en fortreffelig aften 😊

Oss Mot Mobbing

Harryhandel i Charlottenberg 

Bloggen vår

#dagensantrekk #antrekk #pils #shopping #mote

Syklist vs bilist – hat/elsk forholdet

Endelig vår! Det betyr mye kos og moro ute, men også to onder man kan bli frustrert av. Insekter og syklister. Eg er hovedsakelig bilist, men om somrene er eg og syklist. Eg ser saken fra flere vinkler, og mener selv at som syklist må man være mer forsiktig enn som bilist nettopp fordi bilen klarer å holde fartsgrensa, der gjør sjelden sykkelen. Og fordi syklisten er litt mykere enn bilen.   

Man hører syklister gjerne skryte over hvor mange mil dem har sykla, og det er jo flott det. De samme sier gjerne at det er ikke noe problem å sykle langt om man er ei pulje på 10-20 mann, for man henger jo i dragsuget. Disse folka har ofte sykler dyrere en flere av bilene til meg og Doc, og utstyret ellers koster mer enn hele sykkelen min. Er det da noe å skryte over om man har sykla flere mil? Ta samme runden med utstyr og sykkel i min prisklasse, og uten pulje. Bruker du like kort tid? Da skal eg heller bli imponert 😜 

 

Som bilist er det sjukt irriterende å havne bak slike puljer på svingete veier. Og ja eg har ofte opplevd at så fort det kommer en potensiell forbikjøringsslette, så legger dem seg ut og bruker hele veien. Fra sving til strekning ligger dem gjerne 3-6 mann i bredden. Og man kan drite i å kjøre forbi. Det er slikt som gjør at eg ikke skryter av å være syklist! Dessuten, dem får ikke samme trimmen på denne måten og er bare i veien, så hvorfor holder dem på sånn? Sikker på dem har en indre demon som sier “bilistene liker ikke deg, demonstrer og provoser, så går det seg til”. 

Når eg og Doc er ute og sykler, så tar vi hensyn. Er det smalt og svingete hender det eg går av sykkelen for å slippe forbi biler. Vi skal sykle Birken for Superselma, og vi trener uten pulje for å unngå å bli et irritasjonsmoment i trafikken. Vi sykler også stort sett på lite trafikkerte veier, og ligger aldri to i bredden når vi hører biler nærme seg. Det står jo i norsk lov at du skal vise hensyn og ikke være til hinder i trafikken, uansett hvilket kjøretøy du bruker.  

 

Så kommer eg til dette med å vike. Ja som bilist må man ta hensyn til myke trafikanter, det er jo klart. Men må ikke myke trafikanter også ta hensyn til andre myke trafikanter? Er jo ute og går daglig med bikkja, noe som kan være en utfordring på denne tida. Har ved flere anledninger måttet slenge meg i grøfta for disse puljene, dem kommer rett i mot og svinger IKKE unna for alt det er verdt! Man får jo ikke særlig lyst å ta hensyn til slik oppførsel? 

Det er altså gjensidig dette med hensyn. Som bilist ser eg alltid over skuldra før eg svinger av. Vet aldri om det plutselig er en MC eller syklist i nærheten. Når eg havner bak puljer blir eg irritert, men eg kjører ikke forbi om det ikke er en klar mulighet, gir gjerne ekstra gass, men holder avstand. Og når noen skryter av sine mil i pulje, ja da nikker eg og jatter med for å unngå kvalme diskusjoner 😉 Eg sykler for ikke for å skape vrede, eg sykler for glede 💜

 

Bloggen vår

Doc på Birken 

Superselma

#sykkel #birken #bil #irritert

Lei av dårlige parkeringer? Denne tar kaka!

IDIOTPARKERINGEN  

Da eg reiste fra jobben i dag, sulten og sliten, stakk eg innom posten for å hente noe eg hadde glemt eg hadde bestilt. Ja med eBay tilgjengelig 24/7 skjer av og til det. Det var i allefall et underskjørt til mine viktorianske kjoler, et sånt med tre ringer som gjør skjørtet bredt. Nok om det. Da eg kom ut på parkeringen igjen, hadde en lur mann kommet på den geniale ideen å stille seg på tvers mellom de oppmerka radene. Han skulle nok bare kaste noe i konteinerne der, men ble så stående og prate med noen. Ja eg fikk med meg det hele, for selvsagt sto han rett fremfor bilen min. 


 

Det ble jo litt kork, så luringen strakte armen så høyt han kunne for å vise fingern til alle som prøvde å komme forbi, sto sånn ei lita stund med langfingeren som det høyeste punktet. Det skal nevnes at det var nok av ledige parkeringsplasser. Han valgte likevel å være midtpunkt. Vel vel, mange kokte av sinne, og noen viste finger tilbake, uten at det så ut til å ha noe hensikt. Etter 5-10 min, når de fleste hadde kommet seg forbi, var det min tur. 

 

Eg kjørte den ustoppelige trofaste Cherokee’n vår, sheriff bilen. Det er jo en gammel, men morsom sak med skikkelige sheriff dekaler etter Texas sin mal, og blå og rød saftblander øverst. Da dette er en bil som vekker oppsikt både av utseende og lyd, jada 4 liters sekser på rekke og halvdårlig potte, så snudde fyren seg for å se på. Eg tenkte jo mitt og var provosert av dette intelligente påfunnet, så eg kjørte litt ekstra frem før eg måtte svinge. 

Skal si eieren av den smarte parkerte bilen sperra opp øynene når sheriff Dask viste null hensyn. Så at eg kom til å klare svingen med noen cm margin, la så full sving og litt mer gass enn nødvendig. Så med ett ut som om denne mannen skjønte hvor idiotisk han i heletatt hadde vært. Vurderte å gi han en kondom og si han for Guds skyld ikke måtte reproduseres, men dattera sto like ved, så det var nok alt for seint. Vel vel, en stk idiot ble i allefall skremt nok til å tenke litt på lakken…  

 

1-0 til Dask!

Vel hjemme, fått ut litt aggresjon med det foreløpig lite omtalte prosjektet vårt i hagen, og en bedre middag, bestående av diverse ostesmørbrød laget av Doc, så er humøret på plass igjen. Nå venter sofasliting, bikkjekos, og litt TV glaning før senga innhenter meg. Ha en strålende aften folkens 🙂

 

 

Bloggen vår

#aggresjon #bil #parkering #sheriff #hage 

Lei av Rosablogg? Mine favorittbloggere er

Mine blogganbefalinger   

Ser mange skriver om blogger dem anbefaler andre å lese, så det tenkte eg også å gjøre. Men eg vil vise blogger litt utenom det vanlige, bloggere som er litt utenom “den typiske toppbloggeren”. Det er jo en del som ikke er rosabloggere, og dem må vi jo få frem i lyset 😊 

Så her kommer noen av bloggene eg har valgt å følge:

 

Arbeidskar

Han skriver stort sett om sin jobb innen transporten, diverse hendelser i løpet av en arbeidsdag. Vi får også høre litt om bikkja hans. Du får også se hvordan en yrkessjåfør kan lage seg hengekøye 💪🏼

 

Diktifralivet

Denne jenta skriver noen utrolig gode dikt! Det er også noveller og annen litteratur på denne bloggen, men i hovedsak dikt, og hvordan hun jobber med skriving. Eg er jo selv en Doèt, skriver dikt (doesi) når eg sitter på do, så eg synes det er moro å lese andres dikt om helt vanlige ting ☺️

 

Geriatriks

Her får vi lese litt om skribentens tanker om mye rart, han skriver ofte på en humoristisk måte som fenger sitt publikum. Vi får også av og til noen innlegg om ting som mange tenker og ingen sier, så her er det mye god lesning 😉

 

Nå har dere mye god lesning i vente, så her er det bare å sette igang. Klikk på navna til bloggerne for å komme inn på bloggen deres 😉

Bloggen vår

Doc og Dask på fb

#anbefaling #redneck #dikt #arbeid #tanker

32 år og barnløs…..

Hva er voksen? Hvem er voksen? Og hva gjør deg voksen? Man hører gjerne folk si; Ja det er på barna våre vi ser hvor gamle vi begynner å bli. Men hva med oss som ikke har barn? Blir ikke gamle vi altså? Mange kan ikke få barn, men mange velger også å ikke få barn. Den siste kategorien går eg under. 

Eg skulle nok fint ha klart å oppdra noen småknøtt, “alle andre” klarer det jo, og alle oppdrar uansett barn på forskjellig måte. Det er ikke det saken går på. Har ikke noe problem med barna i familien heller, kommer jo godt overens med dem. Så heller ikke der det ligger. Nei eg føler bare rett og slett ikke for å få barn, trenger det liksom ikke. Selv om man ofte lekte mor, far og barn som liten, så barnefamilier på barne TV, så føles ikke dette naturlig for meg.  

Det at man går en annen vei kan fornærme noen. Det tolkes gjerne som en demonstrasjon mot “normalen”, mot det de fleste velger å gjøre. Noen kaller det egoistisk, en dame skal liksom sette barn til verden, føre genene videre. Mitt svar til det er; det er mye mer egoistisk å bære frem et uønska barn, bare for å slippe å bli ensom på hjemmet når den tid kommer, eller fordi det forventes av meg! Hvordan ville det forholdet mellom barn og mor da bli? 

Doc har ei datter. Han er utrolig stolt over henne. I en alder av fem år yngre enn meg, har hun valgt å kalle meg Mamma-Dask. Dette rører meg, og det er kult og morsomt å være Mamma-Dask. Selv om vi ikke har daglig kontakt har eg jo rukket å bli glad i og stolt over jenta. Hun er jo ganske så selvstendig, jobber og reiser og opplever, hun lever et rikt liv. 

Så hvorfor vil eg ikke bli voksen og få egne barn? Eg har faktisk ikke lyst på barn. Det ligger bare ikke naturlig for alle. Eg og Doc lever spontane liv, vi liker friheten, frihet til å gjøre det vi vil når vi vil. Vi hører jo også stadig at foreldre får ikke vært med på noe lenger, får ikke besøk lenger, kan ikke dra på besøk lenger, har lite privatliv. Og får dem ikke sove om nettene de to første årene, sover i alle fall ikke når barna nærmer seg pubertetsalderen. For meg høres dette slitsomt ut, sånn vil ikke eg ha det. Om det å få barn er hva som gjør deg voksen, kommer eg aldri til å bli voksen. Eg vil ikke bli bundet til noe mer enn mann og hund, for eg har akkurat nok til å være lykkelig ♥️

 

Mannen og potebarnet ♥️

 

Oss to ♥️ 
 

 

 

Mer om hunden Tassen

Mer om oss

Bloggen vår

Oss på fb

#familie #barnløs #lykke #frivilligbarnløs

Billig treningstøy på Nelly!

Annonse

Etter min utblåsning i går ang kroppshysteriet, skulle en kanskje ikke tro eg trengte nytt og flott treningstøy. Nytt trenger eg fordi hvis eg skal holde ryggen i sjakk nytter det ikke med jeans på trening, ei heller er det noe sjakktrekk å stå og vaie med oksebjeller (kettlebell) i boots med lærsåle 😜 Flott kjøper eg fordi det faktisk er på tilbud.  

 

Nei man må ha treningstøy om det skal bli noe orden på denne ryggen, og da elsker eg å finne sånne tilbud som NELLY har nå! Det er så mye treningstøy på tilbud nå, at eg nesten ikke klarer helt å velge. Når eg var yngre sverga eg til Adidas pga det var mest behagelig, nå seinere har eg stort sett holdt meg til det billigste av det billigste. Men, så ser eg at det er en Adidas tights som er i min prisklasse, den koster bare 279kr 😜

 

Fant meg en fin topp og, den også på tilbud. Liker at det ikke er helt “pinn i kuskit” trangt, noen valker kan vi la være til fantasien tenker eg 😊 Denne koster nå bare 200kr, er luftig og ledig. Den er god til både kondis og styrke, så dette ser eg på som et røverkjøp 😊

 

Er ikke alltid eg finner noe som sitter greit til en billig penge, så når slikt tøy er på tilbud må man slå til 😊 Med dette skal nok ryggen bli bra igjen. Og nå synes eg selv at eg har vært så flink til å handle på tilbud, et sett til under 500 lappen, at eg fortjener belønning. Så da har eg funnet en Treningstopp i camo til den nette sum av 399. Er ikke akkurat realtree camo, men det beste eg kunne finne innpå hver. 

 

 

Annonselenke

Bloggen vår

Doc og Dask på FB

#trening #mote #annonse 

VLOG: Hvem bryr seg om kroppen din?

Heisann godtfolk 🙂

Nå har det seg sånn at man ser jo ting som omhandler kropp og utseende over alt! Uansett hvor du snur deg i sentrum av et tettsted eller en by ser du reklame for ett eller annet, med lettkledde eller veldig sminka og stylede folk. Uansett hvor du surfer på nett, dukker det opp halvnakne syltynne modeller eller reklame for sminke og diverse mote. I de fleste magasin finner vi det. På sosiale medier er det ultrapopulært å poste bilder av overdrevet sunn mat som mest sannsynlig smaker spon av pappmasjè, eller bilder av noen som trener, videoer av “hvordan få perfekt rumpe”. Hvorfor er det sånn? Når skal folk slutte å la seg påvirke av dette?

Sier forresten at dagens ungdom har det vanskelig for kroppspresset er så stort. Vel, det var stort før også, eneste forskjellen er at da hadde vi ikke noe sosiale medier der vi posta bilder for å få likes og bekreftelser. Da måtte vi stole på de vi faktisk kjente, selv om vi visste at folk gjerne hadde sine meninger om alt. Ja alle har meninger, men ikke alle betyr noe for hvem DU velger å være 🙂

Skal forresten ærlig innrømme at eg også kan være forfengelig til tider, ja eg har prøvd vippe extentions, altså forlenga øyevipper. Eg har nedovervipper på ca en nanometer, så eg føler meg mer opplagt og våken med bittelitt ekstra vipper. Kommer kanskje mer seinere om meg som “Hillbilly Bimbo”, som Dolly Parton sier. Snurr film og si gjerne hva du mener om saken 🙂 Synes du det var fornuftig? Da er det bare å dele 🙂

 

 

Jadda Hilljacks som står på i bakgrunnen i dag og 😛

 

 

Bloggen vår

Doc og Dask på FB

#kropp #kroppsfokus #frustrasjon #perfekt #utseende #sminke

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top