En veldig spesiell Halloween

Eg hadde tenkt å sove lenge i dag, for Doc gikk med Tassen litt over åtte i dag tidlig. Siden det er Halloween skulle eg være ei sjøstjerne med føtter og hender i hvert sitt hjørne i senga, bare ligge der og kjenne på følelsen av å ikke måtte stå opp. Høres ikke feil ut det vel? Men neida, så fort Tassen hadde vært på do mente han at flokken skulle samles til frokost, ja det er nemlig Tassen som er flokkleder her.

Tornerose er det mest komfortable eg har vært på noen Halloween! (Verdens beste joggebukse fra Cubus HER)

Eg våkna av et brak! Det var Tassen som prøvde å gå opp trappa. Han er ikke så tøff i trapper, stakkars. Går gjerne opp, men ikke ned, og nå hadde han klort seg halvveis opp i trappa og turde verken gå opp eller ned. Det var sår barnegråt, hyling, skriking, og egentlig alt annet enn bjeffing. Dermed måtte eg pent avslutte min Halloween som sjøstjerne, og adlyde Tassen.

Speilegg ble inntatt mens Tassen satt pent og venta på restene, du skjønner vel da hvorfor han er så ivrig på å samle flokken om morgenen? Videre tenkte eg å fortsette min Halloween, men denne gang som Tornerose, og bare ligge på sofaen og halvsove. Men det gikk ikke lange tida før eg også måtte ut av denne rollen, for det var ting å gjøre i hjemmet.

Skal nevnes at eg har vært litt Guffen også, ble ikke akkurat lange turen på Tassen i kveld.

Så etter å ha gjort mine selvskrevne plikter, og tatt en dusj, var det tid for å fortsette min Halloween. Nå som en kakemanndeig, for det er hva eg ligner mest på her eg ligger på sofaen. Men ikke dette heller fikk eg være lenge før noe nytt skjedde. Doc minna meg nemlig på at vi skulle ha med Tonje til svigers på middag, og da var det bare å bytte ut denne HER før vi kom oss avgårde.

Det ble fårikål og tilslørte bondepiker på oss, og Tonje spiste vegansk pizza og eplepai. Et riktig så koselig måltid med familien hvor vi alle ble like bedagelig trøtt og segen. Vel tilbake på sofaen har eg gitt opp Halloween litt, føles egentlig litt unødvendig nå etter et halvt år med maske og godteri…

Så hva har du kledd deg ut som i dag?

 

 

 

 

Insta / Snap / TikTok

Ny tlf bød på rare utfordringer!

Som sagt i går kom de nye iPhone’ne våre i går ettermiddag, hvilket vi var over oss av begeistring for. Lykken var stor da sporingen viste at min hadde ankommet posten på Kløfta, men da Doc sin sporing enda viste Oslo, tok eg Forden til Kløfta for å hente min.

Blir veldig klare bilder pga tre kameraer og lang lukkertid

På vei hjem fikk eg mld av Doc, da var sporingen hans også oppdatert til posten på Kløfta. Dermed fikk Forden seg en ny tur til Kløfta, bare med Doc som sjåfør, mens eg pakka opp «my precious”. Det tok ikke Doc lange tida før han var tilbake, og plutselig satt vi der med hver vår skinnende blanke nye iPhone. Og med ett gikk det opp for oss at her må det forsikres.

Øverst er med vanlig lukkertid, nederst er med tre sekunder. Brukbart?

I dag har Doc derfor vært på butikken og skaffa deksler og beskyttelseskjermer til begge to, noe som i og for seg er en billig forsikring. Han kjøpte et helt enkelt billig deksel midlertidig, for eg må ha noe mens eg venter på nye fra Ideal of Sweden. Klikker du inn HER og bruker rabattkoden IDEALxAW20 får du faktisk 15% på nesten alt i nettbutikken deres, og det både deksler, beskyttelsesglass, ladere +++ Bare husk å skriv inn rabattkoden når du betaler, så du ikke går glipp av rabattene!


Da eg kom hjem fra jobb spurte eg pent om han ville montere på min tlf mens eg lagde middag, og joda, det skulle han gladelig gjøre når han slapp stå med grytene. Men da han var ferdig kom det noen lettere usikre sukk fra gubben, og nysgjerrigheten min var ikke til å dempe.


Til min store forskrekkelse kunne han vise meg tre små rusk som hadde lagt seg under skjermen. Siden eg nå i ett år har sett meg lei av det ene rusket som lå midt på skjermen på gamle tlf, var eg sikker i min sak at dette ikke ville funke. I rein frustrasjon tok eg av igjen skjermen for å klore av alt rusket, men lite gjennomtenkt som det var, kom det bare mer rusk på. Mulig et tegn på at eg skal tørke støv i helga, ja i tillegg til å kjøpe meg ny skjerm.

Ja det er jo typisk

Ellers på jobb i dag ville eg vise frem mitt nye glis til mine kolleger, men det skulle vise seg å bli en utfordring. Nettet var nemlig nede i område ved jobben, så det var ingen kontakt med omverden å spore, og ingen vits i å vise alt tlf kunne gjøre. Eg fikk altså ikke brifa med nye vidunderet, og ikke sjekka verken nyheter eller sosiale media.

 

 

 

Insta / Snap / TikTok

Flere nye ting i hus!

Folk flest kjenner oss som de som ikke kjøper alt nytt, de som lager og bygger mye både rart og praktisk av ting som andre kanskje skulle kaste, de som ikke er så nøye på siste mote, de som ikke trenger et kataloghjem så lenge det fungerer. Og alt dette stemmer, vi er glad i gjenbruk, likevel er det en ting vi unner oss nytt og oppdatert. Etter vi begynte å blogge har vi vært opptatt av å ha utstyret i orden.

Ny tlf, gammelt bakgrunnsbilde

Vi har sånt abonnement på tlf hvor vi kan bytte tlf kostnadsfritt en gang i året, i dag fikk vi dermed våre nye tlf’er, hver vår iPhone 12 pro som vi kan blogge med. Det er alltid stas med ny tlf, og nå som Apple har gjort noen miljøsparende tiltak skulle vel det bare være helt topp.

Miljøtiltaket er å ikke sende med så mye tilbehør, noe som i seg selv høres greit ut da vi har flust med det fra før. Men det som er det store MEN’et her, det er laderen. Det er ikke med adapter, bare selve kabelen. Joda, høres topp ut? Mhm, men det er ikke vanlig USB på denne kabelen, det er en helt ny type mini USB, så ergo må man altså kjøpe nytt adapter uansett.

Man må likevel kjøpe nytt adapter for å bruke denne

Dette «miljøtiltaket» er dermed utelukkende for at Apple bare skal tjene noen ekstra kroner, men som tidligere nevnt har vi heldigvis gamle ladere, og heldigvis er den enden som stikkes i tlf fortsatt den samme. For vår del vil det jo da være miljøsparende, så om du skal ha ny iPhone bør du ta vare på gammelt utstyr en stund til.

Hockeykrokofanter!

Siden vi er litt i overkant utålmodige begge to når det kommer til konfigurering og kopiering fra gammel til ny tlf, har vi hatt «pauseunderholdning». Det vil si noe så enkelt som å teste noe nytt på godterifronten. Mulig vi henger litt etter, men siden det er så populært å blande gummikrokodiller og hockeypulver måtte dette testes. Så vi har sittet og gomla i en halvtime uten å bli lei, det er altså så forbanna godt!

Dette er virkelig godt og alle burde prøve det!

 

 

 

Insta / Snap/ TikTok

Er vi alle stokk dum eller?

Ja nå har det toppa seg litt her. Mandag kom det nye restriksjoner og anbefalinger via pressekonferanser både for Oslo og nasjonalt, og tirsdag i Bergen. I dag måtte pinameg Bent Høye og FHI holde ny pressekonferanse for å oppklare misforståelser. Altså hva? Hva faen er det å misforstå?

For å klare å ordlegge meg ordentlig måtte eg lage en video her, og så håper eg flest mulig klikker inn og ser den, og blir med på denne dugnaden nå. (Videoen legger seg på fullskjerm når du klikker inn) Og ja, dere må gjerne dele.

 

Sterke meninger krever sin Pepsi max!

 

 

TikTok / Insta / Snap

Forsinka, hjemmekontor og kake!

Nå er det fare for at dette om mulig kan bli et noe surrete innlegg her, dette på grunn av et slitent hode på sukkerkick. De siste dagene har gått i ett fra morgen til kveld, og da vi i tillegg har kjørt i oss masse kaker i dag, da blir vi litt kokko her. Men altså utelukkende bare i positiv forstand.

Dagen starta vel egentlig så som så. Eg gjorde det store kunstverket å komme alt for seint på jobb, og denne gangen skylder eg med god samvittighet på Tassen. Han er ikke noe dum hund, han vet nemlig at eg ikke drar før han har lagt morgenkabelen sin. Vanligvis legger han den rett over veien her, men i dag valgte han å knipe igjen, og først etter en god halvtimes tur klarte han ikke holde igjen lenger.

Frossen og trøtt, endelig fremme på jobb med kaffeautomaten.

Vel fremme på jobben var det min tur til å løpe på do, men det er ikke verre enn en vane, en av gledene ved crohns. Ellers var dagen meget oppegående. Da Doc sendte mld og lurte på når eg kom hjem skjønte eg at han skulle stå for dagens middag, og det klistra jo helt klart et stort glis på mitt tryne.

Men da eg kom hjem var middagen klar fordi Doc skulle ha meg med videre, vi måtte bare gølve det. Han har nå fått hjemmekontor og har derfor fått midlertidig firmabil for de oppdragene han må på når han ikke sitter hjemme i denne HER, så når han da skulle hente sin bil på jobben hadde ikke eg annet valg enn å bli med. Men vi dro ikke rett hjem etter det heller, for svigermor har bursdag i dag og det vanka kaker.

Tvilsom influencer som eg er, så lærer eg aldri å ta bilder av noe spiselig før det er smakt på. Men godt var det likevel!

Det var veldig trivelig da, svigers hadde ordna med masse kaker og boller, da kom gliset fra tidligere brått tilbake! Alltid artig å ta turen dit, for skravla går på oss alle, og spesielt nå som vi har litt ekstra behov for å være sosiale. Og så er denne gjengen både snille og morsomme, eg er heldig med svigerfamilien ja.

 

 

 

TikTok / Snap / Insta

Mye mus på Doc

Ny uke, ny kuruke. Neida, så gale er det ikke, men mandag vil alltid være den dagen man skulle ønske man hadde en ekstra søndag. Gårsdagen var jo så som så, det tror eg mange skjønte. Vi er utav trening på både fest og dagen derpå nå, og verre skal det bli nå som det er maks fem gjester som gjelder en periode.

Det trivelige er at vi har likevel noen gjester innom titt og ofte, men de kommer helt uanmeldt og spiser oss så og si ut av huset. Det sies at det er museår nå, og det har vi jaggu fått merke her. Disse henholdsvis søte småjævlene kommer seg inn over alt, inkludert i bilene våre.

Den følelsen når du spiser hotdog og åpner hanskerommet for en serviett til å tørke nebbet, og dette er serviettene…!

Her for noen uker siden var det Doc som trakk vinnerloddet og måtte vaske bilen, han hadde hatt mus i hanskerommet. Til det sier han at det egentlig ikke er så koselig å få mus i bilen, og joda, eg ser den. Alt av papirer i hanskerommet var pulverisert, og det var museskitt over alt. Deilig, ikke sant?

I går da vi kom hjem hadde vi fått en fin fangst i fella under kjøkkenbenken også, et prakteksemplar av arten småjævel. Den fikk en verdig begravelse i krematoriet, sammen med diverse annet skrot. Siden vi bare har tre musefeller vil det dermed bli en shoppingrunde på Biltema i morgen, en jeger må alltid være beredt samme hvor smått småviltet skulle være.

Godt vant til venterom, ikke verste sted å sitte det.

Ellers i dag har vi ikke gjort så fryktelig mye. Begge har vært på jobben, og som nevnt på snap i sta satt eg og kjeda meg på et venterom. Denne gangen var det ikke min tur, vi har nemlig begge trukket vinnerlodd på autoimmune sykdommer, så det var Doc sin tur til å ta en sjekk. Han går til utredning, så det tar vi når vi vet mer.

Så hvordan var starten på uka di da? Fått mye mus? Holder helsa mål? Vi ønsker dere uansett ei flott uke, eller evt ruke, videre!

 

 

 

 

TikTok / Snap / Insta

Besøk av ei avis på festen!

Det er så uvant å være fyllesyk nå, at det er nesten så det er moro å være uggen og sliten, fordi vi endelig har fått møte folk i godt lag igjen. Selv om vi bare var en liten gjeng, og helst skulle vært mange fler, så var dette en skikkelig god fest. Det er heller ikke noe kleskode på slike fester, så mange benytta sånne HER. Det var en topp bursdagsfest.

Mett og god, og godt fornøyd tok eg kveld litt over midnatt.

Tror eg skreiv i går hva vi fikk å spise, men glemte å ta med at Rype, Anne Lise og Hans hadde stått på i mange timer med forberedelser av både mat og fest. Dette er noe de er veldig gode på, og så tror eg jaggu de liker å gjøre det også, ser i alle fall sånn ut. Ikke én klage var å høre på verken det ene eller det andre, men sånn er det vel egentlig alltid i Sumpen uansett hvor mange vi er der.


Og forresten så var det en meget hyggelig journalist på besøk, han ville vite litt mer om Forente Rednecks, og hva vi driver med. Han fikk selvsagt både mat og kaker, og det hørtes ut som han helst ville parkere bilen og ta en dram med oss. Han måtte uansett videre, og vi er veldig spente på hva som kommer i avisa.

Litt vanskelig å få et klart bilde når Doc spiller luftgitar, men moro var det!

Festen fortsatte videre utover kvelden, men ikke så seint, vi var visst alle ute av trening. Men i dag vet eg sannelig ikke når noen sto opp, for selv var eg ikke på beina før klokka bikka 12. Da var alt de fleste reist, så det var bare for oss å hekte på og starte turen. Vel hjemme diska Doc opp med skikkelig julemiddag, og siden vi hadde vestlendinger til bords kunne vi stolt servere Lerum julebrus til ribba.

 

 

 

TikTok / Snap / Insta

Bursdagstur

Da er vi endelig på tur igjen, og det gledes! Ikke bare skal vi kose oss, vi skal til og med ha det litt moro også! Joda, det er bare ei natt, men tur er tur, og det er aldri feil. I dag har selveste, godeste, og ikke minst beste bamseklemmeren Rype bursdag, og da er ikke vi seine om å ta en mikrofeiring i beste smittevernsånd.

Overrekking av gave

Det blir en liten gjeng bare, og feiringen finner sted utendørs med god mat og bålkos. Nå som vi er direkte utsulta på en god fest kommer dette til å bli ett av høstens høydepunkter. Vi hadde også med en skikkelig flott og artig gave til Rype, et flaskestativ som Doc har laga og Tena mann i tilfelle han drikker opp flaska!

Vi har fått servert and og ribbe som har lagt i smokeren i mange timer, sammen med mye godt tilbehør. Og ikke minst kom bakeren med verdens beste og brownies. Nå gjenstår bare resten av feiringa, så vi får prates i morgen! Så skal vi prøve å holde dere oppdatert på snap og insta!

 

 

 

 

TikTok / Snap / Insta

Nå igjen?!

Siden eg denne uka er tilbake i 100% på jobb igjen, var det litt ekstra godt å ta helg i dag. Har gleda meg i hele dag til å komme hjem og slenge ræva på sofaen, for det er jaggu meg fortjent. Grunnen til at energien min er tilbake er to ting; ny dose medisin sist uke, og eg har begynt å ta Sanasol. Tro det eller ei, men den virker.

Nok om det. På vei hjem satt eg i Forden og funderte på hva denne helga ville bringe. Vi savner jo å kunne samle hele gjengen for en dram, eller å reise utenlands, som sikkert hele resten av landet savner. Vel, noen fortsetter nok som før, ellers hadde vi vel ikke hatt så mye smitte. Men uansett, det har vært et ganske så livløst halvår bortsett fra camping i sommerferien.

Velkommen til Bingobanden camping, åpen i tide og utide!

Da eg kjørte inn på tunet her var det plutselig ikke plass til å parkere Forden der eg pleier parkere den. Der sto det nemlig en bobil, og da eg gikk inn var det ei heller plass til å parkere meg selv langflat på sofaen, for der satt det gjester. Muttern og fattern var altså på plass igjen. Greit, eg kan ofre liggestillingen min i dag for foreldrene mine, de hadde tross alt med potetgull og sjokolade. Og ja, så er det jo selvsagt koselig at de bare dukker opp her i ny og ne.

Morgendagen byr til og med på enda mer spenning, da skal vi på vift igjen. Det blir om mulig sesongens siste lufting av vogna, egentlig en litt vemodig tanke, men desto mer moro skal det bli! I morgen forteller vi hvor turen går, og hva vi skal gjøre der!

 

 

 

TikTok / Snap / Insta

Smil bredt, drit i fett!

Vet ikke om dere husker et bilde eg la ut på Instagram i vår, hvor eg satt og solte meg i bh og shorts. Der var alt synlig, og da snakker eg ikke om vitale kroppsdeler, men om de små detaljene som kan plage vettet av mange. På bilde viste eg nemlig stolt både valker, cellulitter og grevinneheng. De fleste prøver så langt det lar seg gjøre å skjule sånne detaljer på seg selv, mens eg mener oppriktig at dette fortjener like mye sol og sommer som slanke glatte kropper.

Innlegget fra 28.mai i år.

Under bilde spurte eg folk hva det første de la merke til var. På dette fikk eg inn over 40 kommentarer, men ikke én eneste av de tidligere nevnte detaljene ble nevnt. Ingen la merke til verken cellulitter, valker eller grevinneheng.

Det hele var et eksperiment, eg skulle bevise både for meg selv og for andre at det bare er vi selv som ser våre egne så kalla skavanker, hvilket eg føler eg klarte med stil. Det er dermed et faktum at om du har skavanker er det bare du selv som ser det, og du kan trygt være stolt av deg selv uansett hvordan du ser ut.

Med denne vinkelen og high waist tights har eg like stor ræv som influencere som har vært i Tyrkia…

Det eneste du kan ha i bakhode, som faktisk kan hjelpe på utseende mer enn både operasjoner eller redigerte bilder, det er et genuint ekte smil. Utstråling er nemlig det viktigste for førsteinntrykket når du møter nye mennesker, og så er det mye enklere og kjappere å gjøre noe med enn de tingene som ingen likevel legger merke til. Og det beste? Du kan risikere å bli mer lykkelig når du gir blanke i kompleksene og smiler mer!

…men sannheten er at ræva bare er riktig proporsjonert i forhold til resten.

Tightsen eg har på bildene er ikke lenger tilgjengelig, men om du har lyst på en med samme passform som skjuler det meste kan eg absolutt anbefale denne HER.

 

 

 

 

TikTok / Snap / Insta

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top