Mye mus på Doc

Ny uke, ny kuruke. Neida, så gale er det ikke, men mandag vil alltid være den dagen man skulle ønske man hadde en ekstra søndag. Gårsdagen var jo så som så, det tror eg mange skjønte. Vi er utav trening på både fest og dagen derpå nå, og verre skal det bli nå som det er maks fem gjester som gjelder en periode.

Det trivelige er at vi har likevel noen gjester innom titt og ofte, men de kommer helt uanmeldt og spiser oss så og si ut av huset. Det sies at det er museår nå, og det har vi jaggu fått merke her. Disse henholdsvis søte småjævlene kommer seg inn over alt, inkludert i bilene våre.

Den følelsen når du spiser hotdog og åpner hanskerommet for en serviett til å tørke nebbet, og dette er serviettene…!

Her for noen uker siden var det Doc som trakk vinnerloddet og måtte vaske bilen, han hadde hatt mus i hanskerommet. Til det sier han at det egentlig ikke er så koselig å få mus i bilen, og joda, eg ser den. Alt av papirer i hanskerommet var pulverisert, og det var museskitt over alt. Deilig, ikke sant?

I går da vi kom hjem hadde vi fått en fin fangst i fella under kjøkkenbenken også, et prakteksemplar av arten småjævel. Den fikk en verdig begravelse i krematoriet, sammen med diverse annet skrot. Siden vi bare har tre musefeller vil det dermed bli en shoppingrunde på Biltema i morgen, en jeger må alltid være beredt samme hvor smått småviltet skulle være.

Godt vant til venterom, ikke verste sted å sitte det.

Ellers i dag har vi ikke gjort så fryktelig mye. Begge har vært på jobben, og som nevnt på snap i sta satt eg og kjeda meg på et venterom. Denne gangen var det ikke min tur, vi har nemlig begge trukket vinnerlodd på autoimmune sykdommer, så det var Doc sin tur til å ta en sjekk. Han går til utredning, så det tar vi når vi vet mer.

Så hvordan var starten på uka di da? Fått mye mus? Holder helsa mål? Vi ønsker dere uansett ei flott uke, eller evt ruke, videre!

 

 

 

 

TikTok / Snap / Insta

Besøk av ei avis på festen!

Det er så uvant å være fyllesyk nå, at det er nesten så det er moro å være uggen og sliten, fordi vi endelig har fått møte folk i godt lag igjen. Selv om vi bare var en liten gjeng, og helst skulle vært mange fler, så var dette en skikkelig god fest. Det er heller ikke noe kleskode på slike fester, så mange benytta sånne HER. Det var en topp bursdagsfest.

Mett og god, og godt fornøyd tok eg kveld litt over midnatt.

Tror eg skreiv i går hva vi fikk å spise, men glemte å ta med at Rype, Anne Lise og Hans hadde stått på i mange timer med forberedelser av både mat og fest. Dette er noe de er veldig gode på, og så tror eg jaggu de liker å gjøre det også, ser i alle fall sånn ut. Ikke én klage var å høre på verken det ene eller det andre, men sånn er det vel egentlig alltid i Sumpen uansett hvor mange vi er der.


Og forresten så var det en meget hyggelig journalist på besøk, han ville vite litt mer om Forente Rednecks, og hva vi driver med. Han fikk selvsagt både mat og kaker, og det hørtes ut som han helst ville parkere bilen og ta en dram med oss. Han måtte uansett videre, og vi er veldig spente på hva som kommer i avisa.

Litt vanskelig å få et klart bilde når Doc spiller luftgitar, men moro var det!

Festen fortsatte videre utover kvelden, men ikke så seint, vi var visst alle ute av trening. Men i dag vet eg sannelig ikke når noen sto opp, for selv var eg ikke på beina før klokka bikka 12. Da var alt de fleste reist, så det var bare for oss å hekte på og starte turen. Vel hjemme diska Doc opp med skikkelig julemiddag, og siden vi hadde vestlendinger til bords kunne vi stolt servere Lerum julebrus til ribba.

 

 

 

TikTok / Snap / Insta

Bursdagstur

Da er vi endelig på tur igjen, og det gledes! Ikke bare skal vi kose oss, vi skal til og med ha det litt moro også! Joda, det er bare ei natt, men tur er tur, og det er aldri feil. I dag har selveste, godeste, og ikke minst beste bamseklemmeren Rype bursdag, og da er ikke vi seine om å ta en mikrofeiring i beste smittevernsånd.

Overrekking av gave

Det blir en liten gjeng bare, og feiringen finner sted utendørs med god mat og bålkos. Nå som vi er direkte utsulta på en god fest kommer dette til å bli ett av høstens høydepunkter. Vi hadde også med en skikkelig flott og artig gave til Rype, et flaskestativ som Doc har laga og Tena mann i tilfelle han drikker opp flaska!

Vi har fått servert and og ribbe som har lagt i smokeren i mange timer, sammen med mye godt tilbehør. Og ikke minst kom bakeren med verdens beste og brownies. Nå gjenstår bare resten av feiringa, så vi får prates i morgen! Så skal vi prøve å holde dere oppdatert på snap og insta!

 

 

 

 

TikTok / Snap / Insta

Nå igjen?!

Siden eg denne uka er tilbake i 100% på jobb igjen, var det litt ekstra godt å ta helg i dag. Har gleda meg i hele dag til å komme hjem og slenge ræva på sofaen, for det er jaggu meg fortjent. Grunnen til at energien min er tilbake er to ting; ny dose medisin sist uke, og eg har begynt å ta Sanasol. Tro det eller ei, men den virker.

Nok om det. På vei hjem satt eg i Forden og funderte på hva denne helga ville bringe. Vi savner jo å kunne samle hele gjengen for en dram, eller å reise utenlands, som sikkert hele resten av landet savner. Vel, noen fortsetter nok som før, ellers hadde vi vel ikke hatt så mye smitte. Men uansett, det har vært et ganske så livløst halvår bortsett fra camping i sommerferien.

Velkommen til Bingobanden camping, åpen i tide og utide!

Da eg kjørte inn på tunet her var det plutselig ikke plass til å parkere Forden der eg pleier parkere den. Der sto det nemlig en bobil, og da eg gikk inn var det ei heller plass til å parkere meg selv langflat på sofaen, for der satt det gjester. Muttern og fattern var altså på plass igjen. Greit, eg kan ofre liggestillingen min i dag for foreldrene mine, de hadde tross alt med potetgull og sjokolade. Og ja, så er det jo selvsagt koselig at de bare dukker opp her i ny og ne.

Morgendagen byr til og med på enda mer spenning, da skal vi på vift igjen. Det blir om mulig sesongens siste lufting av vogna, egentlig en litt vemodig tanke, men desto mer moro skal det bli! I morgen forteller vi hvor turen går, og hva vi skal gjøre der!

 

 

 

TikTok / Snap / Insta

Smil bredt, drit i fett!

Vet ikke om dere husker et bilde eg la ut på Instagram i vår, hvor eg satt og solte meg i bh og shorts. Der var alt synlig, og da snakker eg ikke om vitale kroppsdeler, men om de små detaljene som kan plage vettet av mange. På bilde viste eg nemlig stolt både valker, cellulitter og grevinneheng. De fleste prøver så langt det lar seg gjøre å skjule sånne detaljer på seg selv, mens eg mener oppriktig at dette fortjener like mye sol og sommer som slanke glatte kropper.

Innlegget fra 28.mai i år.

Under bilde spurte eg folk hva det første de la merke til var. På dette fikk eg inn over 40 kommentarer, men ikke én eneste av de tidligere nevnte detaljene ble nevnt. Ingen la merke til verken cellulitter, valker eller grevinneheng.

Det hele var et eksperiment, eg skulle bevise både for meg selv og for andre at det bare er vi selv som ser våre egne så kalla skavanker, hvilket eg føler eg klarte med stil. Det er dermed et faktum at om du har skavanker er det bare du selv som ser det, og du kan trygt være stolt av deg selv uansett hvordan du ser ut.

Med denne vinkelen og high waist tights har eg like stor ræv som influencere som har vært i Tyrkia…

Det eneste du kan ha i bakhode, som faktisk kan hjelpe på utseende mer enn både operasjoner eller redigerte bilder, det er et genuint ekte smil. Utstråling er nemlig det viktigste for førsteinntrykket når du møter nye mennesker, og så er det mye enklere og kjappere å gjøre noe med enn de tingene som ingen likevel legger merke til. Og det beste? Du kan risikere å bli mer lykkelig når du gir blanke i kompleksene og smiler mer!

…men sannheten er at ræva bare er riktig proporsjonert i forhold til resten.

Tightsen eg har på bildene er ikke lenger tilgjengelig, men om du har lyst på en med samme passform som skjuler det meste kan eg absolutt anbefale denne HER.

 

 

 

 

TikTok / Snap / Insta

Det kom som et sjokk!

Fikk du med det den store nyheten i går? Det ryktes om det kom snø! Tror jaggu det sto på samtlige statuser på fb, og i alle landets aviser, at første hint av vinter skapte kaos på hele Østlandet. Avisene hadde til og med løpende tellinger på antall ulykker og hvor det skjedde, og man kunne se «uværet» med sludd og 5 cm kram snø live på VG.

Hvert år sitter vi her og lurer på hva i huleste det er som skjer. Saken er den at snø kommer det hvert år her på berget, og nå var det til og med meldt om ei uke i forveien. Skulle tro man hadde hatt nok av tid til å få lagt om dekk, men neida.

Har du ikke sjekka værmeldinga når julebrusen har kommet i butikken, da kan du skylde deg selv gitt.

Noe dårlig unnskyldning om at man ikke har sett værmeldinga på ei uke, den biter ingen på. Det er din plikt som sjåfør å ha bilen klar til alle slags forhold, og tro det den som vil, det har kommet snø i oktober før! Faktisk skjer det nesten hvert år til og med. Det burde være fortryllende enkelt å oppdatere seg i ny og ne med dagens teknologi. Har man ikke råd til å legge om har man kanskje valgt for dyr transport.

Og så har vi de som kanskje er litt i overkant redd for trafikken i utgangspunktet, som likevel trosser frykten, for de bare må ha den fyrstekaka på kafeen sammen med jentene. Du vet de som aldri bikker 30km/t etter at værmeldinga har vist første snøfnugg på kartet, samme om det er tørr asfalt, opphold og plussgrader. De er også ute på dette føret, og de forårsaker like mange ulykker som sommerdekkmafiaen ved å generere forbikjøringer.

Er nok mange av de som tenker «det skjer jo ikke meg» både når snøen kommer og om korona. Er det de samme kanskje?


Og ja, det er så klart lov å dele innlegget!

 

 

 

TikTok / Snap / Insta

Bruksanvisning på Doc!!

Mange mannfolk mener det trengs bruksanvisning på kvinnfolk, men da kan eg meddele at eg selv kunne trengt en bruksanvisning på Doc. Uansett hva eg sier tar eg visst feil her, men når Doc da gjerne oppdager nøyaktig det samme rett etterpå er det som om eg aldri har poengtert det. Nå har eg jo etter godt over seks år, begynt å lære «å bruke» Doc, så nå kan eg til og med ha det litt artig på hans vegne.

Var 0 grader da eg kjørte hjem i dag, og det regna jevnt. Nevnte det for Doc, og sa at nå er det kaldt nok til å kunne fryse på i natt. «Nei det gjør nok ikke det» svarte han, for det er jo tross alt meldt regn både i natt og i morgen. Han hadde ikke mye tro på det, og avfeide det fullstendig, men eg har uansett funnet frem denne HER i tilfelle.

Skeptikeren måtte dobbeltsjekke gradestokken

En kort stund seinere var han på kjøkkenet for å hente seg druer, plutselug utbrøt han «nå ER det faktisk 0 grader her, det kan fryse på!» Mens eg flirte lett for meg selv kunne eg med god samvittighet svare at det var det eg nettopp sa, og så ble han like stille igjen mens han knaska på druene sine.

Nå skulle han ut etter ved, og på vei gjennom kjøkkenet titta han tydeligvis på gradestokken i vinduet igjen. «Shit, nå er det -0,5 grader, det fryser nok på i natt!». Her gjorde eg det fryktelig enkelt og ga han bare et kort «Mhm» tilbake, mens eg venter i spenning på ny oppdatering neste gang han leer på seg.

Eg snoker i kjøleskapet bare for å holde øye med gradestokken selv, man kan kjenne spenningen vibrere i lufta!

Nå er det nesten som eg håper det ikke fryser på, bare for at han da tar feil, hehe! Hvordan står det til hos deg da? Hvem skulle du helst hatt bruksanvisning på?

 

 

 

 

TikTok / Snap / Insta

Tur med baktanker

Tror vi har gitt mer enn nok uttrykk for hvor mye vi hater høsten, det er nesten så vi risikerer at noen blir deprimert av det, så nå skal vi ikke klage mer. Vi er jo bygd sånn at vi alltid prøver å gjøre det beste utav situasjonen. Veden vi hogde i vår varmer nå for femte gang (hogde trær, lempa tømmer, kløyvde det, og til slutt lempa ved i låven), vi sprengfyrer i takt med gradestokken.

Var det egentlig så gale dette her?

I går fikk forresten Doc et merkelig innfall, helt ut av det blå inviterte han meg og Tassen med på tur. Da snakker vi ikke den vanlige dorunden til Tassen, men en rusletur nedover jorde. Lettere forfjamsa takka eg jo ja til dette, mens eg lurte på om det fantes en baktanke. Må alltid være på vakt når det gjelder Doc vettu. Tassen som aldri takker nei til tur ble helt i hundre fordi begge menneskene hans skulle være med.


Det var riktig nok ingen lang tur, og utrolig nok ingen baktanker, men vi gikk rolig med langline så Tassen fikk snuse og gå litt der han ville. Han bruker forresten ufattelig lang tid på å finne den ultimate plassen å gjøre fra seg på, skulle tro han leita etter porselen ute på jorde. Vi så fem rådyr på vår vei, men de løp så fort de så oss, undres på om de trodde Tassen var en jakthund. Det skulle vel tatt seg ut.

Denne lodotten var uten tvil fornøyd!

Må ærlig si at det var en fin liten tur, friskt i været og litt enkel mosjon. Kanskje baktanken til Doc var at både Tassen og eg har blitt for runde og trivelige? Ikke vet eg, men vi alle tre har godt av det, derom ingen tvil. Ja høsten er sur, kald og brun, men den er ikke så verst å gå tur i. Takk for turen Doc, dra oss gjerne ut flere ganger!

 

 

 

 

 

TikTok / Snap / Insta

Spm&svar okt 20 + juicy rykter!!

Hvor har det blitt av leieboeren?

Hun bor nå på Vestlandet hvor hun er i praksis og studerer videre. Kan være hun kommer tilbake, hvem vet? 

Vet ikke med Doc, men eg savner leieboeren! Her hadde vi frosset fast bomull på frontruta til Doc kvelden før hun flytta!


Har dere det fint?

Ja vi har det egentlig ganske så bra, takk som spør. Litt kjedelig når man ikke kan ta en skikkelig fest, og når helsa svikter, men vi er gode på å gjøre det beste utav situasjonen. Denne HER får jo brukt seg mer i denne tida da. Håper du også har det fint!

Hva jobber dere med?

Doc jobber faktisk med sprenging, han er konsulent for måleapparater som brukes der det sprenges. Eg jobber på hovedlageret til Ahlsell, har være innom de fleste avdelingene der, og trives fortsatt etter 10 år.

Hva er gametag’n deres?

Her måtte vi faktisk frem med Google, for vi visste ikke hva en gametag er. For andre leseres skyld kan vi enkelt forklare det som en slags profil på Xbox. Vi har ikke Xbox, så da har vi ikke gametag heller.

Lo dere når Jarle spurte kelneren etter geit som han kunne ta livet av å grille på stranda?

Haha gjorde han det? Høres ut som typisk Jarle ja, han har alltid mange gode ideer. Artig fyr!

Hvorfor er det aldri video av at dere sykler?

Vi sykler ikke så fryktelig mye lenger, og når vi sykler har vi mer enn nok med å styre den, så å leke med tlf da funker dårlig for oss. Men det har vært på riksdekkende TV at Doc har sykla Birken da!

Her er et bilde før en sykkeltur, om det hjelper da.

Skulle dere ønske dere var B-kjendiser i stedet for D-kjendiser?

D-kjendis? Vi trodde vi var K-kjendiser! Nei vi er ikke så opptatt av å være kjent at vi tenker over det, synes bare det er moro å kunne by på oss selv og underholde litt.

Hva liker dere best og minst med jula?

Elsker all den gode feite maten vi spiser i jula, og det å få tid til å være mer med familie! Men hater vinteren! Kunne også vært foruten gavene og alt stresset det medfører.

Spiser Doc grønnsaker og salat?

Ja av og til. Det er nok ikke livretten hans, så det kommer veldig an på hva og hvordan det tilberedes. Han er glad i lapskaus og wok, og hvis eg lager salat med biff og bacon spiser han godt.

Hvordan få The Gambler av Kenny Rogers ut av hode?

Det er ikke verste låt å få fast i hode da. Vet ikke helt eg, syng med? Eller prøv å høre på en annen låt kanskje.


Rykter:

At dere har filma pornofilm.

Er dette noe du har hørt, eller er det et sterkt ønske fra din side? Det har nok aldri blitt filma at vi har seksuelt samkvem.

At dere har takka ja til mere rednecks.

Det kan vi med 100% sikkerhet si at vi ikke har gjort, dessuten sier rykte at det ikke kommer flere sesonger.

Hørte du var gravid. Gratulerer.

Regner med du er den samme som har mast om dette i hver eneste spm runde vi har hatt. Nei eg er ikke gravid, og kommer aldri til å bli det, er bare rund og trivelig.
Og da vil eg benytte meg av sjansen til å fortelle hver og en av dere, som alltid nevner eller spør om barn til alle par dere møter, at dere må slutte med det. Det finnes mange grunner til at flere og flere ikke har barn, uansett årsak er det aldri greit å mase på noen om barn. Spre gjerne budskapet til alle du kjenner.

Doc sto fast, og eg spiste pels!

Nok en hjemmehelg godt i gang her, og i all hu og hast kom eg på at vi har en blogg, så den kom litt seint i dag. Doc mente det var tid for et skikkelig sjau på garden igjen, hvilket eg forøvrig er helt enig i. Var bare så fryktelig kjedelig å komme i gang i dag. Nå som vinteren er like om hjørnet er det mye som må gjøres på en mikroranch. Siden eg hadde lovd å ta huset i helga gikk Doc ut for å rydde garasjen, mens eg satte i gang inne, noe angrende på min lovnad. Hvem liker å gjøre husarbeid liksom?


Gikk ikke lange tida før tlf ringte, Doc trengte hjelp, men ville ikke si hva det gjaldt. Da eg kom ut i garasjen fikk eg meg en god latter! Doc sto inne på verkstedrommet med et bord halvveis inne, han kom seg ikke ut, og fikk ikke bordet inn. Det er et metallbord hvor han har bolta fast en skrustikke i ene enden, og det var den enden som sto igjen å få over dørkarmen.

Der sto han jaggu godt!

Etter å ha ledd litt av han, og selvsagt hjulpet han med bordet, kunne eg fortsette inne. Mens eg fikk tatt alt utenom badet rakk han å rydde hele garasjen, og fylle jacuzzien. Etterpå tok vi en liten handletur, med fem store sekker med tomflasker som har stått lenge nok i garasjen. Tror Doc følte seg litt ille til mote da den ene etter den andre stilte seg i pantekø for så å snu igjen, men vi vant til slutt 400 kr på rødekorslotteriet. Om vi gikk i pluss eller minus sjekka vi ikke, gevinst er gevinst!

Mye godt her, både med og uten pels!

Vel hjemme fyrte eg i gang pizza mens Doc sjekka jacuzzien, og solseng hør og bør med vår flaks, var den selvsagt gått lekk og måtte tømmes igjen. Doc fikk tømt den, men å finne gjengeteip og prøve på nytt tar vi i morgen, resten av kvelden var satt av til ost og kjeks. Her måtte eg faktisk sende snap hjem til familien for litt veiledning. Når eg for første gang skulle prøve camembert, og den var dekka av noe som ligna bomull, måtte eg forhøre meg litt. Osten kunne spises, og den var til og med god, så vi kosa oss skikkelig!

 

 

 

 

TikTok / Snap / Insta

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top