Flere nye ting i hus!

Folk flest kjenner oss som de som ikke kjøper alt nytt, de som lager og bygger mye både rart og praktisk av ting som andre kanskje skulle kaste, de som ikke er så nøye på siste mote, de som ikke trenger et kataloghjem så lenge det fungerer. Og alt dette stemmer, vi er glad i gjenbruk, likevel er det en ting vi unner oss nytt og oppdatert. Etter vi begynte å blogge har vi vært opptatt av å ha utstyret i orden.

Ny tlf, gammelt bakgrunnsbilde

Vi har sånt abonnement på tlf hvor vi kan bytte tlf kostnadsfritt en gang i året, i dag fikk vi dermed våre nye tlf’er, hver vår iPhone 12 pro som vi kan blogge med. Det er alltid stas med ny tlf, og nå som Apple har gjort noen miljøsparende tiltak skulle vel det bare være helt topp.

Miljøtiltaket er å ikke sende med så mye tilbehør, noe som i seg selv høres greit ut da vi har flust med det fra før. Men det som er det store MEN’et her, det er laderen. Det er ikke med adapter, bare selve kabelen. Joda, høres topp ut? Mhm, men det er ikke vanlig USB på denne kabelen, det er en helt ny type mini USB, så ergo må man altså kjøpe nytt adapter uansett.

Man må likevel kjøpe nytt adapter for å bruke denne

Dette «miljøtiltaket» er dermed utelukkende for at Apple bare skal tjene noen ekstra kroner, men som tidligere nevnt har vi heldigvis gamle ladere, og heldigvis er den enden som stikkes i tlf fortsatt den samme. For vår del vil det jo da være miljøsparende, så om du skal ha ny iPhone bør du ta vare på gammelt utstyr en stund til.

Hockeykrokofanter!

Siden vi er litt i overkant utålmodige begge to når det kommer til konfigurering og kopiering fra gammel til ny tlf, har vi hatt «pauseunderholdning». Det vil si noe så enkelt som å teste noe nytt på godterifronten. Mulig vi henger litt etter, men siden det er så populært å blande gummikrokodiller og hockeypulver måtte dette testes. Så vi har sittet og gomla i en halvtime uten å bli lei, det er altså så forbanna godt!

Dette er virkelig godt og alle burde prøve det!

 

 

 

Insta / Snap/ TikTok

2 thoughts on “Flere nye ting i hus!

  1. Det må jo ikkje være apple sitt usb adapter. Det kan være hvilket som helst usb-c adapter. Det er den nye standarden på usb dette nå🙂

    1. Ja det vet vi, men det like lite miljøvennlig. Og når man uansett måtte hatt nytt adapter, hvorfor da sende med den kabelen? Da kunne de heller spart seg for den også 🤠 Vi bruker gamle ladere 🤘🏼

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top