Kløftas mange fristelser

Da var enda en dag blitt til kveld, og siden det er lillelørdag koser eg meg med litt godteri. Trodde eg hadde forsovet meg da eg i morges hørte leieboeren trampe ned trappene, for hun pleier jo stå opp sist. Eg kasta meg rundt, greip fat i morgenkåpa og trampa etter før eg rakk sjekke klokka. Hun var visst bare fryktelig pissetrengt.

På jobb gikk alt som normalt, lite spennende å melde om der egentlig. Det vil si, etter kantina åpna for fullt igjen ble det noen store lunsjer et par dager, så eg måtte bestemme meg for å bruke litt mindre av lønna mi der. Siden det er så mye godt i buffeten har eg begynt å ta med meg litt mat, og så heller kjøpe salat som tilbehør der. Bruker jo da bare halvparten så mye som ellers. Genialt?

Med tanke på at de beste alltid er utsolgt til jul er det greit å drikke de nå, kan ta Pepsi Max til jul.

Etter jobb måtte eg innom posten på Kløfta og sende noe eg har solgt på fb, og når man først er innom senteret her blir man fort distrahert. Det ble dermed en titterunde på Nille og Normal, ja, eg liker meg godt på butikker med folkelige priser, og det ble en deo og naturligvis litt godteri her. Og til slutt stakk eg innom Meny for å utforske det foreløpige sortimentet av årets forskjellige julebrus.

Kom hjem med en sekser Hansa, altså julebrusen ja, og Doc sto alt i full gang på kjøkkenet med middagen. En nydelig indrefilet med potetbåter, maisstuing og bearnaisesaus til, og vi sparte selvsagt restene til leieboeren som kom hjem litt seinere. Nå er det Farmen her, så vi får tales i morgen!

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

2 thoughts on “Kløftas mange fristelser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top