Måtte haste til legen!

Nei har du sett, det var snø i morges, just presis som lovd på både værmeldingene og gjennom avisenes farevarsler. Kan på en måte skjønne de som ikke har rukket å legge om dekk enda, for det er travle tider og opp til en ukes venting hos de store kjedene. Vel vel, her har vi vinterdekk på alle bilene alt, så det var ikke store utfordringa for oss.

Det vil si, eg banka på til leieboeren for å advare om kaos på motorveien, før eg selv kasta meg i Forden og tok bakveien til jobb. Med piggdekk og 4wd ble det null stress. Doc hadde alt kjørt før eg sto opp i dag, og siden eg ikke hørte noe, regner eg med det gikk smertefritt.

En plutselig snartur til legen i all hast.

På min første dopause på jobben plinga plutselig alarmen på tlf, og eg måtte bare kaste meg rundt. Surrehode meg hadde plutselig en legetime eg hadde glemt, det er jo bare typisk. Det var bare en oppfølgingstime for behandling av noen pigmentflekker i huden, hvor vi ikke fant noen forandring, og dermed fikk ny time om en mnd igjen.

Hjemme lagde Doc middag, stekte kjøttpølser med potetstappe, så godt at eg rett og slett sovna på sofaen etter mat. Letta sikkert en halvmeter fra sofaen ei stund seinere, da Tassen sto i vinduskarmen og skreik at leieboeren kom hjem. Kan vel si eg våkna greit da. Ellers har eg faktisk bidratt en smule i studiene til leieboeren i kveld, eg tok tida på et foredrag hun skal holde. Skjønte ikke mye da, men tror det blir bra.

 

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top