Dette går ikke rett før ferie!!!

Det gikk roligere for seg i natt, selv om Doc våkna da eg la meg. Han ser alltid så forskrekka ut når han våkner etter litt søvn, lå der med store spørrende øyne og skjønte sikkert lite. De siste dagene har eg våkna først, og det er faktisk litt moro å se han dypt inn i drømmeland. Eneste gangen han ser helt uskyldig ut, nesten litt lik Tassen han der. Godt å se at han sover så dypt, for det skjer nok ikke for ofte.

Eg dro på jobben med friskt mot, og fortsatt brent på baksida. Den gamle sports-BHen er jaggu god mot brent hud, selv om det er både ti år og ti kg siden eg kjøpte den. Som om det ikke var nok med brent svor har eg også pådratt meg årets første myggstikk akkurat der eg er mest svidd, bak på leggen rett under kneet.

Sånn ellers har formen min være rævva i dag, mye å gjøre på jobb, hyppige væromslag, og at eg er på slutten av denne medisinperioden er ingen attraktiv kombo. Vurderte å dra hjem før lunsj, men beit tenna sammen og holdt ut. Etter jobb dro eg en tur på senteret, hadde ett ærend.

Åja, var det kjole eg skulle ha? Jaja, sånt skjer…

Den ene kjolen eg bestilte kom i morges, og ifølge bildene skulle den ha lommer. Ifølge kundeservice var det en feil på nettsiden, og kjolen hadde ikke lommer. Veldig synd da det var grunnen til at eg bestilte den. Joda, kjolen er fin den, så den blir nok godt brukt. På Jessheim prøvde eg et par kjoler, men ga opp da mageknip og trøtthet overtok, og endte med et trøstekjøp i stedet. Kjøpte noen utgående sko som eg ikke finner link til, men disse HER er ganske like.

Før eg kjørte hjem henta eg sushi, for eg orka ikke stå over grytene i dag, det gadd ikke Doc heller. Det ble futomaki med crispy duck, gikk på en liten glutensmell der. Nei, sushi er ikke bare rå fisk, sushi er risen som brukes. Er faktisk Norge som innførte laks i sushi for å øke eksporten. Futomaki er når varmebehandla kjøtt/fisk er rulla inn i ris, sjukt godt! Doc orka så mye, så eg dytta i meg nesten to porsjoner. Vi kaster ikke mat her nei! Og siden har eg lagt og sovet søtt på sofaen.

 

 

TikTok / Snap / Insta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top