Overraskelse i dusjen!

Joda, magen kom seg litt utover kvelden i går, så planen var å dra på jobb i dag. Utfordringen kom da eg skulle legge meg. Hadde gjort meg ferdig på badet og sto på kjøkkenet iført kun morgenkåpe for å ta meg et glass vann da panikken greip meg. Rakk bare så vidt dassen, og der ble eg sittende ei stund utover natta.

Etter lite og dårlig søvn valgte eg å bli hjemme i dag, og det skulle vise seg å være et smart trekk gitt. Hele formiddagen gikk nemlig med på dassen, og man trives gjerne best på egen porselenshest.

Når man har så dårlig mage at dasspapir ikke lenger er et alternativ fordi det svir, da tar man gjerne våtservietter i stedet. Men når det også brenner som pokker bak, da har man bare ett valg igjen. Eg hadde uansett tenkt å dusje i dag, så da var jo saken grei da.

Du vet når man gjerne har så mye luft i magen at man kan fjerte hvert tiende minutt en hel dag, men ikke kan stole på fisen? Ja du gjetta riktig, eg skulle bare lette litt på trykket i dusjen og endte med å måtte vaske meg selv på nytt og i tillegg vaske dusjen.

Frisk som en fisk er det noe som heter, da ble det fisk i dag!

Ja det er sjarmen med tarmen og crohns og alt det der. Man blir fort vant til det, og lærer gjerne hvordan man reagerer. Likevel kommer det titt og ofte overraskelser, må jo være topp for folk som elsker det! Men nå skal eg ikke forstyrre dere mer med drittprat på ei stund, for nå tror eg det har gått over her. Lunsjen er smurt til i morgen, og eg er klar for en dag på jobb. Det er heldigvis nok av dasser der også!

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

Trodde det var luft!

Midtuke pleier vanligvis å være lovende, ja selv om det er like langt unna helg begge veier. Eg gjorde som vanlig, reiste på jobb i god tro og i god form. Fylte opp kaffekoppen og satte i gang, dagen skulle bli meget oppegående selv om snøen dalte i god driv sidelengs utenfor. Vi vet vel nå etterhvert at det er normalt i mai.

Ikke verste plassen å bli sittende!

Vel vel, det gikk ikke lange tida før det buldra i bringa, men eg tenkte ikke mye over det, og fortsatte der eg holdt på. Crohns har jo en tendens til å romstere litt rundt. Så begynte det i mellomgulvet, la gå, tenkte eg. Men da den velkjente stikkinga i sida satte i gang var det bare å sette på munnbind og gå målretta mot dassen. Joda, de fleste kollegaer har nå lært at man stopper ikke meg når eg går kappgang.


Etter å ha gjort både grovarbeid og papirarbeid på det lille pauserommet vendte eg tilbake til min arbeidsstasjon. Her var det egentlig ikke stort mer eg fikk gjort, for mageknipen bare økte på, og det var snart ikke lenger mulig å stå oppreist.

Før noen spør hva som står på veggen, må ha litt lesestoff når man er storforbruker av det lille kontoret.

Rakk så vidt å kjøre hjem før neste runde, og etterpå la eg meg på sofaen i fosterstilling med en god dose selvmedlidenhet og dette HER. Igjen romla det i magen, men denne gangen var det bare luft – trodde eg… Uten å gå i detalj kan eg trygt meddele at eg er sjeleglad for at eg dro hjem fra jobben så ingen fikk se hva som skjedde! Nå først har endelig magen stabilisert seg litt, så vi får se om eg tør dra på jobb i morgen!

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

Gikk på en real smell!

Du husker kanskje at vi skreiv for en stund siden om hvor bra denne nettshoppingen fungerte? Vi var så fornøyd med både netthandel og klikk og hent, for det er så lettvint nå som alt er stengt, og man slipper ende opp med alt mulig unødvendig tull på vei til kassen. Vi har jo til og med fått samla noen av våre favorittbutikker i et digitalt kjøpesenter, det finner du HER.

Jadda, kjempegreier, ikke sant? Jepp, så lenge man handler fra seriøse butikker er dette bare fryd og gammen. Verre er det når man handler på ukjente nettbutikker, og det skal du få se litt mer av her.

Gikk nok på en smell der ja!

Ei venninne sendte meg en dag en link til noe hun visste eg ville digge. Levi’s slippers! Slippers laga av gamle Levi’s bukser. Kunne det bli bedre? Eneste som er bedre enn Levi’s må være Wrangler, og slippers digger eg, så eg overtalte Doc til å gi meg dette i bursdagsgave, hvilket han gikk med på om eg bare bestilte selv.

Tida gikk, og omsider kom pakken i posten i dag. Gjett om eg var spent! Der lå slippersene som eg hadde planer om å ha i vogna, de som skulle være litt penere enn gamle utslitte Adidas slippersene.

Det peneste på disse slippersene må være plattfoten min som velter seg ut! Ikke mye lik originalen til venstre!

Vel, vet ikke hvor eg skal begynne. For det første lukta det dekksenter da eg åpna esken, og de sålene setter mer merker enn en 240 på tørr asfalt. For det andre har ingen til her noe som helst med Levi’s å gjøre, og for det tredje så gjør fasong og vekt på sålen det helt umulig å ta seg fremover uten å se dritetrengt ut.

Bare hold dere fint unna jourlacy.com, det var bortkasta penger. Men eg har heldigvis ordna meg en annen gave til meg selv, fordi eg fortjener det. Har ikke sagt det til Doc enda, så da merker eg i kveld om han faktisk leser bloggen! Eg har nemlig klikka hjem denne HER Wrangler skjorta, og venter den innen få dager. Regner med den er hakket bedre, for den er fra kjent butikk.

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

Mye energi og mange baller i lufta!

I dag begynte eg å blogge i ene pausen på jobb, for eg ble så inspirert av en podcast. Eg hadde egentlig skrevet ganske så mye og ikke minst bra, for eg ble engasjert i «alkoholpolitikken» til Farskapet. Eg for min del synes det hørtes fryktelig strengt ut, men ellers er det jo en artig og interessant podcast. Men så ble eg plutselig inspirert av flere ting.

Litt seinere ble eg engasjert i en annen pod, disse luringene i Stå opp får humøret opp uansett hvor lite kaffe man har konsumert. Det er min «go to» pod for å komme i gang på jobb, så eg priser herren lykkelig for at den oppdateres daglig. Og denne uka er til og med Olav på Fire stjerners middag, hvilket kan bli interessant, venter på hans kjappe replikker der.

Her blir vi liggende ut kvelden.

Nei vi kan ikke bare snakke om podcast, selv om de er verdt å nevne. Eg hadde faktisk noe annet på hjertet sånn egentlig. Ja det blir litt diverse i dette innlegget, men sånn er ofte mandagen. Man er opplagt, har mange baller i lufta, og ender opp med fjas, og blir til slutt liggende på sofaen.

Vel, eg var litt bange for at eg ikke fikk brukt opp dippen fra fredagen. Det vil si, eg glemte den helt lørdagen, og søndagen var det tomt for chips. Når man da er i mot matsvinn, hva gjør man da? Jo, man må faktisk bare ofre diett og kjøpe en pose chips for å få brukt opp dippen. Dermed har vi i kveld kverka en hel pose chips med god samvittighet.

Bare å dele opp og dyppe i rømmedressing!

Og så var det middagen i dag da, den må bare nevnes, for den var helt topp selvom det ikke var av sunneste sorten. Lærte det faktisk på TikTok. Eg strimla en halv pizzadeig og fletta inn noen grillpølser, pensla godt på med egg, strødde over bittelitt ost, og krydra med maldonsalt og pepper. Det sto i ovnen i va 20 min på 200 grader, og var helt nydelig med rømmedressing.

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

Resten av feiringa til Doc!

Da har roen senka seg etter ei helg med feiring. Det vil si, eg har vært temmelig rolig i hele dag, sovet på sofaen og greier, mens Doc har drevet litt ute. Muttern og fattern dro i formiddag, for de ville slippe unna den kommende snøen som er meldt på fjellet, så de er nok tilbake på vestsida nå vil eg tro. Var veldig koselig å ha bobilen i hagen igjen, og vi håper pandemien lar oss få flere møter i år!

Det har vært ei veldig moro helg, selv om vi var få. Doc sto selv for middagen i går, sikkert fordi han ikke stoler på meg på kjøkkenet. Det ble surra villsvinsteik med saus på krafta, maisstuing, rosenkål og poteter til, absolutt nydelig. Svigermor ordna kaker, og ja eg glemte å ta bilde fordi man tenker ikke på sånt når smaksløkene er i vigør.

Ellers ble det jo både en og to og tre drammer, og mer til, men fordelt utover hele dagen, altså ikke nok til å bli fyllasyk. På kvelden ble det mimrestund med 8mm filmer på fremvisning, det ble nesten litt vemodig. Og ja, ganske så artig å tenke på at Doc hadde gåstol også for nøyaktig 49 år siden!

Sånne små vårtegn gjør mye for humøret nå!

Det Doc har drevet med i dag er litt mer vårsyssel. Han har tatt bort vinterdøra på Saloon, og rydda og vaska der. Da er i alle fall den klar for moro. Og så har han faktisk fått ned siste rest av julepynten, den stjerna som sto over Saloonen. Kanskje på tide, er jo ikke så lenge til den skal opp igjen, skremmende nok. La oss håpe denne sommeren blir lang og fin, vi trenger det nå!

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

Dette fikk Doc i gave!

Da er dagen kommet for den «store» pandemivennlige feiringen av Doc, han fylte riktig nok år i går, men det passa bedre å feire i dag. Mine foreldre ankom torsdag med bobil, og i dag er også svigers og dattera til Doc her. Altså bare de nærmeste, og vi skal kose oss med villsvin og dram! Og ja, vi har satt frem denne HER.

En liten feiring på gang her!

Nå har eg holdt både dere og Doc på pinebenken i flere dager her, så la oss gå rett på sak! En kamerat skal selge en Cadillac, og Doc har ikke snakka om stort annet siste uka. Som nevnt var ønsket hans noe over budsjett, så eg kom på en annen løsning. Men Cadillac ble det!

Da skulle alt være klart for resten av livet!

Kjøpte en gammel rullator på Finn, og lakk og diverse på Biltema og Clas Ohlson. En nabo har bidratt mye med montering, og Doc sin egen forlover har hjulpet med merker. Gaven til Doc er nemlig en Cadillac raggerullator!

Cadillac raggerullator!


Ellers har han fått mange flotte gaver fra resten av gjengen, her er fin Cognac, svær kniv, hagemøbler, putekasse og penger, bare for å ramse opp noe. Og joda, det drypper nok litt på dragen også, sånn er det å være gift. Men nå skal vi feire her, så dere får ha en flott lørdag hvor enn dere tilbringer den!

 

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top