Klar for tur igjen!

Herregud så mye kult som skjer om dagen! Aller først vil vi gratulere Erlend Gunstveit med seier i The Voice, det er rett og slett dritkult og helt rått at endelig en med ordentlig countrystemme vinner det! Gratulerer så mye! Nå håper vi å høre mye fra den kanten fremover, og kanskje til og med få en konsert eller to.

Verdig vinner! (Bilde er fra Erlend sin Instagram, følg han gjerne på @erlendgunstveit )

Så til det vi lovde å fortelle om. Den observante leser fikk nok med seg at vi solgte vogna tidligere i uka, for det var bare Doc som kunne kjøre med den. Vi er jo litt kjapp i vendingene, for det var på mandag vi begynte å snakke om dette. Alt da var eg inne på finn.no og titta.

Kontrakt er signert!

Vi snakka egentlig bare løst om bobil, og da eg fant to fine på finn ble vi litt gira. Doc ringte først på en, men den ble fort uaktuell. Noe motløs bladde vi litt mer i den andre annonsa, og bestemte oss for å ringe på den.

Sjarmerende bobil eller? Ja gubben også selvsagt.

Doc avtalte at vi kunne komme til Sandefjord i dag og se på den, og jaggu ble det signering av kontrakt og et «avstandshåndtrykk». Nå har vi endelig kommet hjem, og gliset står parkert på tunet. Det er en 92 mod Peugeot med Hobby bodel, og både størrelse og innredning er helt perfekt for oss. Både vi og Tassen digger den! Flere bilder kommer når vi har dagslys!

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

10 thoughts on “Klar for tur igjen!

  1. Er det sånn at du også kan kjøre bobilen?😃 Med tanke på du skrev at kun Doc kunne kjøre med campingvogna.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top