Møtte en skuespiller i dag!

Dagen begynte som dager flest, at eg stressa meg gjennom morgenstell og medisiner, for så å dra på jobb noen minutter for seint. Og her møtte kaffeautomaten meg med et bredt smil, den har nylig fått en service og vi slipper sloss for å få en tår. Da gikk jo dagen helt klart mye enklere.

Ja eg blir som en unge, se så mye fluff!

Etter jobb skulle eg endelig få møte en kar eg bare har sett på bilder hittil, hvilket eg naturligvis gleda meg til. Mulig noen av dere er observant og har fått med dere at eg har ei venninne som heter Mette. Dattera hennes har en fluffy katt som heter Sheriff, og denne Sheriffen er bare til å smelte av. Nå er han skuespiller i en film, og derfor er de i området noen dager.

Det blikket!

Dyr med masse pels og personlighet er til å dåne av, og Sheriff har begge deler. Det uttrykket han har når han ser på deg sier vel egentlig «drit og dra, jeg bestemmer selv». Han er bare helt rå, så det var artig å omsider få hilse på denne nydelige pelsklumpen.

Vel hjemme stekte Doc pizza på steinen på bålet, hvilket ei var braksuksess. En ting er nå at det tok fryktelig lang tid, en annen ting er at det på ingen måte smakte verken pizza, skinke eller kjøttboller av den. Pizzaen hadde nemlig blitt røykt, og smakte så klart deretter. Ytterst fascinerende smak kombinert med rømmedressing. Og siden har eg sovet på sofaen i noen timer, dermed kommer bloggen ut i bråhast nå.

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top