Erstatta leieboeren alt!

Litt vemodig var det selvsagt å vinke farvel til leieboeren med bilen full av flyttelass i dag. Kan det være sånn foreldre føler det når barna er ferdig på skolen og flytter ut for å jobbe? Tør egentlig ikke sammenligne det, men kanskje det var et snev av den følelsen. Uansett så er det litt rart at hun nå har fullført, og ikke skal bo her lenger.

Var moro så lenge det varte, lykke til videre!!

Det har aldri vært noe problem, men det har vært utrolig mye tull og fjas. Vi har skremt og lurt hverandre alle tre her, og stort sett hatt det veldig artig. I tillegg til all moroa har hun jaggu klart å følge drømmen og oppnådd målet. Eg er flinkere til å skrive enn å snakke, så selv om hun ikke har hørt det så ofte er eg ufattelig stolt og imponert over både pågangsmot, innsats og resultat. Det går bare en vei nå, oppover, og det kan gå langt!

Med det sagt, nå har vi jobba iherdig i dag med å erstatte leieboeren. I fare for at det skulle bli tomt her kasta vi oss rundt og dro frem alt som har med jul å gjøre. Eg gravde frem alt eg kunne finne av julepynt, plasserte det utover for å planlegge, og har pynta med det vi har plass til. I mens har Doc drevet med belysning ute, og fått det riktig så trivelig. Og Tassen fikk plutselig damebesøk, hun stakk av fra julepyntingen på skolen, så Doc måtte geleide henne tilbake to ganger.

Fjøsnissen ler ikke like mye, men står i «studentkroken» da!

Som seg hør og bør sto det ribbe på menyen i dag. Joda, vi skal gjennom både kalkun og pinnekjøtt også før jul, og mulig vi drister oss til rakfisk en dag også. Med rette tilbehøret er ikke det så verst. Ellers er stuebordet nå dekka med to glass vin, klementiner, og pepperkaker. Vi kjører løpet fullt ut når vi først er i gang, desember er jo en sportsmåned for mange, og vi har VM i å kose oss! En riktig god advent ønskes dere alle!

Her kommer et bildedryss av hvordan vi har pynta i år. Bruker samme gamle pynten, men varierer på plassering og sammensetning hvert år!

Denne sleden bare elsker eg, at plast kan være så fint! Og hattestativet måtte jo få litt belysning!
Adventsstaken sammen med krystalltrærne strategisk plassert på den antikke spisegruppa vår, og fjøsnissen lurer i kroken sin.
Den store skjenken fikk nostalgisk pynt.
Den lille skjenken fikk både arvenisser og skjenk, cowboyen skal selvsagt få akevitt til jul.
Kjøkkenet er naturligvis også klart for advent og jul.
Og du kan risikere å føle deg litt beglodd på do…
Klart vi måtte ha litt advent i gangen også!
Se så koselig Doc har gjort det i hagen, klart for flere gløggkvelder her!

 

 

 

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

3 thoughts on “Erstatta leieboeren alt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top