Ordentlig julemarked!!

Det var nesten som om vi var fyllesyke da vi sto opp i dag. Ble ikke mer enn to glass hver med vin i går, men all den fråtsingen da, blir jo uggen av mindre. Ribba gikk på høykant, med riskrem til dessert, det glir jo bare ned imellom. Og for å stappe det ordentlig pakka vi det med klementiner og pepperkaker, før vi tvinga i oss litt chips. Var mett i hele går vi.

Eg vet hvem nissen er, men ikke si det til noen!

Tassen fikk meg på føtter fordi Doc sto klar med egg og bacon, og Tassen kan frokostrutina grundig, når vi har spist får han rester. Etter frokosten lå vi som to bolledeiger på sofaen. Vi hadde planer for ettermiddagen da. Det skulle være julemarked på skolen rett over veien, og det kunne vi ikke gå glipp av.

Så koselig å se Jim igjen da, og så har han alltid så mye spennende i boden sin!

Jim Stirling var en av utstillerne på markede, og før det starta kom han innom her en tur. Meget hyggelig kamerat som ville se hvordan det gikk med oss. Da han gikk over veien igjen stappa vi i oss resten av ribba fra i går, kledde oss godt og tusla etter.

Vi håper dette blir fast tradisjon!

Du hendelse for en flott jobb styret på skolen har gjort her altså. Det var så mange forskjellige boder, noe for enhver smak, og så mye folk da. Da vi trodde vi hadde titta på alt fikk vi høre at det også var utstillere inne, så da bytta vi på å holde Tassen og å gå inn og titte litt. Mye spennende, mange flinke folk har stått på og lagd alt dette.

Boder og bålpanner i fri flyt, og bare glade mennesker!

Vi hadde egentlig ikke tenkt over på forhånd om vi skulle kjøpe noe, men eg visste Doc hadde portemoneen sin med seg. Etter å ha gått fire runder, sett mye fristende, og prata med kjentsfolk, kunne ikke eg dy meg lenger. Eg hadde funnet smurte tynnlefser, og bare måtte ha. Doc logra lydig etter, han ville også ha, og vi endte opp med intet mindre enn åtte lefser.

Skikkelig gode lefser da!

Da varer de nok lenge, tenker sikker du, men neida, vi har kjørt i oss to hele lefser alt! Men før vi dytta i oss lefser måtte Doc bort igjen en liten tur. Ikke si dette til de små, men det var Doc som var fjøsnissen. Han sørge for at alle barn fikk gaver, og så fikk han masse fine tegninger og ønskelister tilbake. Riktig så koselig, og vi avslutta helga naturligvis med grøt, som seg hør og bør for en ordentlig nisse.

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top