Moro med nytt utstyr

Herregud som formen har styrt på i dag, opp og ned som en heis på turbo. Arbeidsdagen var tung og lang, men etter lunsj kom det seg betraktelig. Sikkert fordi det har blitt litt mye maling siste dagene, godt å være ferdig med det da. Men nå som huset er malt var det jo kanskje på tide å få rydde litt ute.

Ja det er litt jobb å vedlikeholde eiendommen, men vi slipper i det minste å bo i en forvokst legokloss med alt for mange mennesker.

Vi har det fint på bygda! Bare synd det begynte å skye til…

I dag var planen å ta plenen skikkelig, men kantklipperen tok fyr på siste klipp i fjor, var sikkert mye rart i det gresset. Vi måtte altså ha ny, noe eg skulle fikse. Kjørte innom Felleskjøpet etter jobb. Ja, de har kantklippere andre steder, men den eg ville ha var på tilbud der. En batteridreven Ryobi, så slipper man å kutte kabelen ved et uhell.

Joda, fant raskt både kantklipperen og bikkjemat til Tassen. Og de som følger oss på snap fikk se at eg røk på en liten fristelse i dag. Ved kassen sto det John Deere Wunderbaum. Det var ikke noe spørsmål engang, eg måtte bare ha den.

Med nytt utstyr går det som en lek!

Har ikke sagt det til Doc enda, han er ikke veldig fan av Wunderbaum, så eg er spent på hva han sier når han leser her at det nå henger en i Forden. Den lukter godt da.

Vel vel, plenen er klipt, og eg har virkelig fått testa nye kantklipperen. Har klipt alle tuster som stikker opp over alt, til og med på grusen. Alltid moro med noe nytt vettu, så eg holdt på så lenge at eg ble helt gåen i hendene av den duringa. Men nå! Nå er det tid for å slappe litt av her, skal prøve å få på Doc denne HER, så vi kan boble litt! Talast!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top