KLAR FOR REDNECK 17.MAI FEIRING!

I går starta eg på alle disse fantastiske medisinene mot crohns, hvilket betyr at huden min ikke må eksponeres for sol. Det er ikke det at eg blir brent eller noe sånt, det er bare det at det kan være farlig på flere måter. Doc var da grei og kjøpte solkrem med sterkeste solfaktor til meg, faktor 50, sånn at eg fortsatt kan nyte finværet, og vi var utendørs i hele går. 

Den potetbakeren fikk vi forresten testa da, og det funka meget. Bakt potet med kryddersmør, mais, skinke, ost og dressing ble dermed middagen. Helt nydelig! Ellers kom Smeen innom og hjalp til med å sveise støtter på potetbakeren, sånn at toppen står stødig på bunnen. Doc dreiv og slipte ned der det skulle sveises, og lur som han alltid er, holdt han platene med foten når han slipte. I crocks! Gikk nesten gjennom der gitt, men han var heldig, så alle tærne er fortsatt intakt. Smeen fikk omsider gjort ferdig jobben, jada, han er flink, skal få litt skryt da. 

Smeen jobba mens Doc så på…

Vogna er forresten pakka og klar, dosetten er fylt med medisiner ut helga, og vi er selv så godt som klare for langhelg. Ferden går til Sumpen med Forente Rednecks Norge, der har vi tradisjon med en uformell og avslappende 17. maifeiring. Eneste offisielle redneck grunnlovsfeiring, med litt aktiviteter, hønekoker med påhengsmotor for bobler, og live musikk. Regner med en del folk her. 

Bilde tatt av Forente Rednecks: Anne Lise og Hans prøvesitter benken laga av ei gammel såmaskin.

En annen bivirkning med de nye medisinene er at eg blir veldig sliten og tung i kroppen, og veldig sosial og selskapssyk. Da passer det ypperlig å plassere meg i en campingstol i Sumpen noen dager, sammen med bare gode og hyggelige mennesker. Det blir kvalitetsjuging og løsing av verdensproblemer på høyt nivå, og kanskje eg til og med tøffer meg til å gå over den nye hengebrua der?

Hvordan skal du feire 17.mai?

8 thoughts on “KLAR FOR REDNECK 17.MAI FEIRING!

  1. Håper disse medisinene vil hjelpe deg , høres ut som flott 17 mai feiring dere skal ha, i min bransje må det jobbes 17 mai , overfylte barer, bunader , unger , ballonger og do kø

  2. Høres ut som en fin 17.mai🇳🇴håper medisinen vil gjøre at du får det bedre etterhvert🖒17.mai for oss blir å se barnetoget i Lørenfallet,spise en god frokost og se barne togene på tv.pølse og lompe til middag før sønnen drar på jobb🌭så reiser jeg og gubben på vogna og koser oss der,sønnen og farmor dukker opp utpå natta etter jobb😀🇳🇴God 17.Mai ønskes dere🇳🇴

  3. Frode Hellebø: Er vel perfekt å sitte på Jacks med en pils i morgen, midt i smørøyet! Du får ha en god dag på jobb i morgen da 😉

  4. Medisiner og sol kan være innmari skummelt. Men hvis det ikke er rydda ekstremt de siste åra, bør det være gode muligheter for skygge i sumpen.
    Kos dere masse, krysser fingre for at medisinene virker.

  5. Hva har skjedd mellom Doc og Kristian? Savna Doc i rednecks camping, ikke så det ut som han var i bryllupet til Kristian heller?

  6. Kjedelig å ikke kunne nyte solen som man pleier når man går på visse medisiner . Jeg har vært borti det selv og for meg var det krise . Jo fint og varmere det er jo bedre funker kroppen min . God 17.mai til dere alle 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top