Luke 3; et hårete mål?

I dag vurderte eg nesten å droppe hele kalenderen, for eg var så sliten at eg flata rett ut på sofaen og sov i flere timer etter jobb i dag. Er litt ombygging på gang på jobben, og den nye støyen får et godstog til å høres ut som en kattunge. Når man går i det bråket i åtte timer blir man fort litt sliten. Men heldigvis er det bare for en periode, og eg plugger ørene med podkast.

Homemade!!

Vel, så til dagens luke. Da eg våkna på sofaen tenkte eg som sagt å droppe dette i dag, men da hadde eg vært rett tilbake i den samme tralten igjen. Nå MÅ eg gjøre litt hver dag, sånn at eg blir vant til det, og kanskje det blir rutiner som går av seg selv? Det ble riktig nok en litt enkel utvei i dag da, eg valgte å lage en enkel hårkur.

Men kanskje ikke mest praktiske sprayflaske da, den var nok bedre til dusjrens…

Alt man trenger er Aloe Vera gel, litt vann og ei sprayflaske. Denne Aloe Vera gelen HER er billig nok til å klisse til håret med. Bare å blande til det er nok flytende for å kunne sprayes, og så sprayes dette jevnt i hele håret. Det virker så lenge du gidder å sitte med det, og for meg ble det gode 20 min før eg stakk i dusjen.

Ble riktig så nøgd med håret!

Bare å vaske håret som normalt, og tørke og kamme. Eg føner sjelden håret, nettopp fordi det sliter på håret, så her fikk det lufttørke. Du og du hvor glansfullt og fint dette håret blei, og ikke minst, hodebunnen elsker det. Skal det virkelig så lite til for å føle seg litt mer vel? Da lover dette målet om å bli feminin bra!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top