Sovende armer og sløve hoder

Kan ikke huske sist eg sov så lenge uten å ha rangla på fylla! Klokka var godt og vel passert ti da eg våkna, lå helt fullstendig urørlig mens Tassen vaska innsida av nesa mi. Eg lå på magen med armene oppunder hode, og begge armene hadde sovna skikkelig. Måtte prøve å rulle meg over på sida uten hjelp av armene, for så å få hode under dyna hvor Tassens snute ikke nådde meg.

Omsider kvikna armene til, men alle vet at når en sovende kroppsdel begynner å våkne, da stikker det noe helt sjukt. Eg måtte dermed ligge helt stille, noe som er komplett umulig når ei overivrig bikkje skal ha meg opp for å få litt bacon. Det var bare å trosse stikking og stå opp, og når det roa seg var armene så dovne at Doc måtte hente Tassen som er livredd trappene nedover.

Ny utfordring, og eg digger fargen!!

Frokosten ble konsumert, og Tassen fikk selvsagt smake, så da var alt i skjønneste orden. To av tre var godt slitne i dag, det var bare hos Tassen at det bugna av energi. Vi har slappa litt av i dag da, men Doc stakk etterhvert bort til en nabo og ble værende en stund. Da tok eg og Tassen oss en lang tur med nytt pannebånd. Det blåste greit, men pannebåndet bestod testen. Da var det på tide med ny utfordring!

Eg fryser lett på henda når eg er ute, og drar alltid genseren nedfor håndbaken, så planen var klar. Eg trenger sånne pulsvarmere med tommel, og med de kan eg jo strikke på camping selv om det er kjølig. Har ikke funnet noe oppskrift eg er komfortabel med, så eg kombinerer flere. Blir vanlig bråt med ribbestrikk, så tar vi det derfra når eg kommer så langt. Mest spennende blir det å se om eg får to like.

Ellers kan vi melde om god middag i dag da. Ingen av oss gadd lage mat, så vi henta den på Burger King, og som vanlig ble det feil i bestillingen. Eg fikk pomfri i stedet for chilli cheese, og vi fikk store menyer i stedet for medium. Ingen skade skjedd, men det ble bitte litt matsvinn av dette. Det får gå for denne gang, nå er vi i alle fall klar for ny uke!

 

 

 

 

TikTok / Snap / Insta

2 thoughts on “Sovende armer og sløve hoder

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top