I made it!!

Doc la seg i vettug tid i går, mens eg som var lys våken tenkte å bare strikke litt til. Ved midnatt målte eg dette blivende pannebåndet rundt skallen og tenkte at her er det bare åtte-ti omganger igjen får det kan sys sammen, men der bomma eg greit. Det var først over ett i natt at eg hadde langt nok stykke til å få det sammen i panna, og da var eg egentlig litt for trøtt til å lære å legge å felle av.

Forrige fredag hadde eg ikke brukt pinner til annet enn sushi, og var spent på om eg skulle få dette til!

Er mye fint på YouTube, blant annet «Lær å strikke for barn», så der lærte eg å felle av og feste tråd. Men nå skulle ikke tråden festes helt med en gang, den skulle bli med videre på kobling av dette pannebåndet. Hvorfor klippe av en tråd, for så å ta ny til å sy sammen? Nå var dette så skakt i kantene at eneste løsning måtte bli å sy twist, frem med YouTube igjen, og dette var faktisk så enkelt at min noen lunde logiske hjerne burde ha klart det uten YouTube.

Ferdig produkt, selv om mestringsfølelsen er hakket bedre enn resultatet!

Tråden ble deretter festa, og eg kunne stolt endelig prøve ferdig resultat. Godt fornøyd med egen innsats, og trøtt som ei oppbrukt skurefille, gikk eg bort til speilet for å se. For å si det kort, mestringsfølelsen var noe bedre enn resultatet, men da er eg i alle fall klar for neste utfordring! Garnet heter forresten Viking sportsragg, og er kjøpt på Meny.

 

 

 

 

TikTok / Snap / Insta

4 thoughts on “I made it!!

  1. Syns du er flink jeg.Du tør å prøve og det er det viktigste. Stå på.Snart strikker du gensere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top