Når kreative hjerner møtes!

Vi har helt glemt bloggen i dag! Først var eg sliten etter jobb og gadd ikke sitte å skrive. Doc hadde lagd fårikål til middag, men ingen av oss var særlig fornøyd med det. Kjøttet var vassent og totalt smakløst, mulig fordi det var First price, så det kan lønne seg å betale litt ekstra når man skal ha en bedre middag.

Mens vi spiste fikk vi plutselig koselig besøk, det vil si, Doc visste at de skulle komme, og eg kan vel egentlig erindre i det fjerne at han kan ha nevnt det. Det var våre gode venner Mary-Ann og Magne som er på en ferietur med bobilen, de kom innom for å hilse på siden de var i nærheten. Det ble så klart mye skravling, for det er jo ikke så ofte vi ses i en tid hvor alt er skrenka inn.

Kreative hjerner i aksjon!

Praten utvikla seg til sveiseapparatet til Doc, for tuppen var knekt. Og du vet hva som skjer når to kreative hoder som Doc og Magne møtes over noe med potensiale til å ordnes. Som Magne selv sa så fint; er det ødelagt gir man seg ikke før noe er fiksa, samme hva og hvordan. Grei filosofi det.

Mens da Mary-Ann og eg skravla videre om andre ting, klarte de to mesterhjernene å fikse tuppen på sveiseapparatet. Deler av ei gammel gardinstang (som Doc har spart på sånn i tilfelle det skulle være noe) og ei slangeklemme var alt som skulle til, nå er sveiseapparatet fullt brukandes igjen. Men eg kjøper noen ekstra slangeklemmer i morgen for sikkerhets skyld.

God som ny uten å koste noe ekstra!

Da Mary-Ann og Magne reiste videre gikk vi inn igjen til sofaen og satte på en film. Det ble Fantasy Island, en passe sjuk film i kategoriene eventyr, skrekk og si-fi. God underholding med masse gode effekter. Nå har vi lagt oss, og om du er helt stille hører du kanskje ei svak murring i det fjerne, det er i så fall bare Doc som snorker. Dermed er det tid for å ønske god natt herfra!

 

 

 

TikTok / Snap / Insta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top