EU kontroll på Rolls’n!

Herlighet altså! Doc har nesten ikke sovet i natt, og selv har eg nok sovet passe urolig! I dag var det tid for EU kontroll på Rolls’n, og du kan tro vi begge var spente. Da eg dro på jobb sto han opp for å gjøre seg klar, så eg ble gående og trippe halvnervøs på jobben. Ha i bakhode at Rolls’n har stått i ca 15 år, og Doc har jobba iherdig med den i vinter for å få den i stand, og nå skulle dommen komme. Eg hadde til og med klort av meg lakken på to negl!

Er spennende med gammel bil, men vel verdt det!

Selv så spent som eg var gikk jobben mye bedre i dag enn i går, men eg gikk jo og venta på tlf fra Doc, så noe lavere konsentrasjon måtte nok bare påberegnes. Da tlf ringte litt over 9 var kontrollen ferdig alt. Mens eg sto nervøs i ene enden sto Doc og dro det ut for å bygge opp spenningen i andre enden, så lettere irritert ba eg han pent om å se til helsiken å komme til poenget!

Steike for ei skute!

Joda det var noen feil, men det var bare småplukk som å feste et bremserør, noen pakninger og litt sånt. Ikke verre enn at halvparten alt er fiksa, så det gikk mye bedre enn forventa! Da kunne eg endelig sette inn høygiret på jobb og få gjort noe fornuftig. Men da klikka det fullstendig i nakken. Låste seg helt så eg ikke fikk bevegd venstre arm, eg ble for ivrig og måtte kapitulere en time før tida.

Og med det tar eg helg! (Ja, faktisk)

Dro rett hjem og la meg hvor eg sov i 3-4 timer. Det gjorde underverker, for nå kan eg bevege meg igjen. Da ble det til at eg lakka neglene på nytt her, noe måtte eg jo gjøre, var rastløs. Mary Ann og Magne er her enda, så vi bestilte pizza og ble sittende å skravle og kose oss utover kvelden. Virkelig trivelige de to altså, gode venner! Magne har også hjulpet Doc litt med Rolls’n i dag, sikkert kjekt med litt selskap i garasjen.

 

Snap/insta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top