Sunn og rask vektreduksjon!

Det er blitt etterspurt en liten oppdatering på min helseutvikling, så eg tenkte å bare forklare i korte trekk. Først vil eg si at alt innen trening og kosthold er veldig individuelt, så det som funker for meg funker nødvendigvis ikke for alle. Man bør lese seg opp og evt snakke med en dyktig PT før man begir seg ut på store livsstilsendringer, bare sånn for å ikke gå på en kjempesmell.

Eg starta min reise i februar fordi eg sliter med beina og må ned i vekt. Starta først med endring i kosthold. Helt enkelt teller eg kalorier, dvs appen Lifesum teller kalorier inn og ut når eg legger inn mat og trening der. Nøyaktig hvor mange kalorier eg spiser er uvesentlig her, men eg er nøye med næringen, får i meg gode proteiner og masse frukt og grønt. Først raste eg ned i vekt, men da eg også ble slapp og mista muskelmasse begynte eg å trene i tillegg.

Elsker denne tightsen, den har bittelitt sleng og er faktisk lang nok!

Prøver å få til mest mulig cardio, altså løping og romaskin og sånn, for å forbrenne på en sunn måte. Samtidig trener eg litt styrke for å beholde rompa, og få litt bedre holdning. Ikke alle kan gå like hardt ut da man fort går lei, så det holder for meg med 3-4 ganger i uka. Har fysisk jobb og går turer med Tassen i tillegg. Eneste utfordringen er at eg har bare to treningstights, så eg måtte investere! Endte på DENNE tightsen som finnes i mange farger, og DENNE singleten (som nesten er utsolgt), de var så digg at eg garantert kjøper mer derfra!

Men sånn ellers er det mye fremgang å spore her nå, eg har gått ned rett over 8 kg hittil, blitt litt sterkere, mindre muskelsmerter, og hælene kjennes faktisk litt bedre. Målet mitt er idealvekta, for eg vil ikke bli usunn tynn, men det er litt jobb igjen. Det at eg kaller det livsstilsendring betyr ikke at hele livet totalforandres, det betyr bare at eg spiser sunnere og trener litt sånn at det blir lettere å faktisk leve livet! Trening og litt andre oppdateringer deles daglig på snap, følg gjerne.

Følg gjerne på snap, der deles det meste!

Nå kryper eg til korset!!

Vet ikke hvor mange som har fått det med seg, men for en stund siden var eg hos frisør for å ta en litt for lang ettervekst. Noe skeptisk etter utallige dårlige erfaringer i område her, bestilte eg likevel time. Etter første runden ble det veldig få striper, og de var gule. Ingen sølvsjampo, lillasjampo, eller lilla kur fikk bukt med dette, så eg fikk en ny runde med striper på reklamasjon. Det så greit ut da eg forlot salongen, men etter noen få vask ble det gult igjen, og man ser det er utrolig ujevnt bleika.

Da eg forlot salongen var det godt kamuflert av glansvask…

Dagene gikk, og etterhvert som eg vaska håret ble fargen mer og mer gul, for etter nye striper hadde de hatt grå glansvask i så eg ikke skulle se det. Nå er det faktisk enda gulere enn det var da eg og Tonje eksperimenterte for et års tid siden, og det er så slitt at eg ikke kan stripe det mer. Håret må faktisk bare være sånn. Har ikke mindre enn 7 forskjellige typer lillasjampo og lillabalsam, men favoritten var tom, og de andre sliter så fælt på håret. Fudge er forresten det verste du kan gjøre mot håret!

Eneste produktene eg tør bruke i håret! Det er frisøren min på Vestlandet som tipsa om de.

Eg måtte handle fort! Som nevnt på snap skulle eg dele link til produktene. DENNE lillasjampoen er mild og sliter faktisk ikke på håret, DENNE balsamen styrker uten å gi gultoner, samt eneste hårkuren/maska som faktisk har gjort nytte i dette reiret er DENNE. Beste tips om du har veldig slitt blondt hår er faktisk å blande balsamen og kuren 50/50 i henda før du påfører det, da styrkes håret uten å risikere for mye gultoner. Nå har eg brukt dette i litt over ei uke, og håret er mye sterkere allerede!

Denne «mirakelkuren» skal eg kjøre på med i ca to mnd, for vet du hva? Eg har bestilt time på Vestlandet i mai! Jepp, siden eg ALLTID ender opp med gule ujevne striper her på Østlandet, må eg atter en gang krype til korset, og reise over 100 mil tur-retur for å få det fiksa hos Veronica på ET Hårstudio i Knarvik. Det er også veldig spesielt at mange andre deler samme erfaring at håret blir mye finere hos frisører på Vestlandet, så heretter skal ikke andre enn Veronica få røre dette håret!

Følg gjerne på snap, der deles det meste!

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top