Ombestemte oss igjen og igjen…

Det ble så mye vind på Koa camping at matta vår blåste opp, selv med flere stoler og bord liggende langs hjørner og kant. Doc orka ikke den vinden, så i morges fikk eg grei beskjed om å spise frokost og dusje så vi kunne kjøre videre. Lydig som eg er gjorde eg som eg fikk beskjed om, og brått var vi på veien igjen.

Denne ferien skulle eg liksom sitte ute og få mye farge, og joda, eg har fått litt farge takket være denne HER, men det blir mye kjøring i dette langstrakte landet. Doc liker å kjøre på formiddagen og utover, og det går jo selvsagt på bekostning av de beste soltimene for meg. Eg må bare tolerere dette, så lenge eg av og til får viljen min også.

Du minnes muligens før ferien at eg nevnte to krav, nemlig kysten og minst ett shoppingsenter. I dag stoppa vi på et senter i Steinkjer. Mulig Doc gikk med på det bare fordi de hadde pol og Clas Ohlson, men samme det. Eg fant meg en fin sommerkjole nedsatt til 100 kr! Og Doc kjøpte ei stilig skjorte til 75 kr.

Unner oss litt gulrotkake på tur, ferie er ferie!

Glad og fornøyd med nye varer i både klesskap og barskap kjørte vi videre. Doc hadde endelig funnet ut at han ville til Mosjøen, ja etter å ha satt gps på flere andre steder først. Da vi kjørte oppover ble vi så gørrende lei av å se skog at Doc ombestemte seg enda en gang, og etter minst åtte ombestemmelser bare i dag har vi endelig parkert på en rasteplass på vei ut mot Brønnøysund. Så ser vi an hvor ferden går i morgen, bare ikke lenger nord!

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

Retro lunsj og Lotto i Verdal!

Vi har kost oss masse noen dager på Røros, men det var nok litt mindre spennende enn eg hadde trodd. Mulig vi ikke utforska nok. I dag var det tid for å dra videre, og da vi satte oss i bilen kom regnet. Det var venta, og da passer det greit å kjøre litt ja.

Her kunne eg spist mange måltider!

Doc hadde peila ut et sted han ville se, satte det inn på gps og flata ut gasspedalen. Ferden gikk videre nordover, for vi skulle ta lunsjen på Pick up Cafe i Vuddu Valley. Når eg fikk se stedet skjønte eg hvorfor, dette var tøft, helt i vår stil.

Du blir bare sulten av denne disken!

Selvsagt måtte eg kle meg litt tidsriktig, og dro på meg Sun Studio t-skjorta, for dette var en ordentlig 50 talls diner. Det vil si et lysstøperi med butikk og diner da, og flere bygg, blant annet en gammel bensinstasjon. Og er man på diner spiser man enten sandwich eller pancakes, og det ble to nydelige sandwich’s på oss.

Ting var mer forseggjort før!

Stup mette kjørte vi videre, og neste stopp ble Verdal hvor eg selvsagt måtte levere noen kuponger hos Norsk Tipping. Er det ikke her alle vinner da? Da vi hadde parkert på Koa camping kom sola tilbake, og det tikka pokker meg inn en mld fra Norsk Tipping, eg hadde vunnet på Extra! Riktig nok bare 40 kr, så nå venter vi på storpotten, har da tippa for flere dager!

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

Dårlig lås på sanitæranlegget!!!

Utover kvelden i går barrikaderte vi oss i bobilen med en film på tv, for det var så mye mygg og diverse som ville ha en bit selv med denne HER. Vi sov ei god natts søvn, og Doc kokte egg til frokost. Siden vi skulle ut og rusle litt blant folk, og se oss rundt i Røros var det også nå tid for en dusj. Doc hadde alt dusja, og det var min tur. Han forklarte at dusjen var meget bra, så eg pakka med meg det eg trengte og rusla bort.

Dette så jo bra ut, det var rent og pent, og skulle være en enkel oppgave. Hekta hempa på døra og begynte å kle av meg, mens eg tenkte for meg selv at eg måtte være rask selv om det var gratis. Ville ikke lage kø. Kom meg under dusjen og fikk sjampo i ragget, og helt i min egen verden.

Aldri vært så rask i dusjen før!

Da gikk jaggu døra opp! Hempa hadde hoppa av fordi den var egentlig for lang, og der sto det en kar som sikkert var mer forskrekka enn meg, og han lukka døra like fort, stakkars. Da kan du trygt si eg ble fort ferdig, og det svidde i øynene som eg ikke kunne lukke fordi eg måtte ha øyekontakt med dørhåndtaket.

Denne hempa skulle liksom holde døra…

Joda, eg ble rein i en fei, og vi rusla oppover. Var mye fint å se på her, men dårlig med uteservering. Mulig vi var for tidlig ute. Da vi kom ned igjen var det middag på gang, og siden har det bare vært avslapping, og hyggelig prat med flere naboer på plassen her.

 

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

Dagen derpå og turen videre!

Festen gikk sin gang i går den, det var strålende hyggelig, og et nydelig måltid servert av vertinna. Vi fikk indrefilet med masse forskjellige grønnsaker, saltkokte poteter og en god hvitløksaus til. Eneste negative å melde om må være Flisamyggen, den er virkelig ivrig i tjeneste!

Det obligatoriske influencerbilde ved en artig severdighet på norgesferie!

I dag var det litt mindre liv i oss, noe sliten etter så mye moro. Og siden Doc la seg i vettug tid i går kunne vi dra videre i vettug tid i dag. Det ble noen stopp oppover, måtte ha mat og diesel vettu. Ene stoppet var til og med uten å kjøpe noe, eg ville bare se noe. Du vet den svære elgen som står oppi her et sted? Ja den måtte jo eg bare se når vi først er her, og du hendelse hvor gigantisk den er! Visste den var stor, men den ser mye større ut i virkeligheten.

Her skal vi kose oss! Og ja, litt rund i trynet på grunn av noen myggstikk, alt er som normalt med andre ord.

Ferden gikk videre, og omsider etter å ha kjørt i evigheter i Østerdalen kunne vi endelig parkere på Røros bobilplass. Her har vi alt vi trenger innen kort rekkevidde, hvilket skulle vise seg å ikke være så dumt. Vi hadde nemlig glemt å handle, så Doc måtte drikke Pepsi Max og vi spiste grilla kylling og scampi uten tilbehør.

Etter maten fant vi flere søndagsåpne butikker, og har nå fylt opp det som mangla. Her går det i Capri-Sun og chips, og vi slapper helt av mens eg klør meg forderva av alle myggstikkene!

 

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

På raggen og på fest!!

Ja så ble det en liten bloggpause i går, og det var ikke feil. Vi hadde det rett og slett for moro til å sitte og dille med tlf. Har jo egentlig det i dag også, men akkurat nå i skrivende stund har eg fem min for meg selv på potta.

Altså hvis resten av ferien blir like bra som denne helga trenger vi ei uke ferie etterpå, for her tar det helt av gitt. I går ankom vi første stopp ut på ettermiddagen. Vi var invitert i lag med masse fullvaksinerte folk, og du kan tro det var godt å ta en fest etter gammelt!

Raggen går i Cadillac! Doc er paralysert…

I dag har vi vært en tur på Solør martna’n bare for å myse litt. Er jaggu mye fin bil her, og like mye fine folk. Etterpå kom det to ungjenter kjørende med en strøken Cadillac, og vi fikk bli med på en liten raggetur, dæven så trivelig a gitt!

Nå har vi spist masse god mat som vertskapet sto for, og vi sitter ute i godværet og nyter flytende dessert. Denne ferien har pokker meg starta bra, og vi skal bare kose oss utover kvelden. Så får vi se i morgen hvem som blåser null først, og hvor vi ender opp videre!

 

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

Det ble nye truser i dag!!!

Reklame | Cubus

Fru dautrøtt her ja, det var nok av startvansker på jobben, og da eg endelig kom i gang begynte såret i nesa å blø igjen. Da ble det en stund på do hvor eg febrilsk prøvde å stoppe det. Fikk mld fra Doc om å kjøpe med grillkull hjem, han ville få brukt spareribs’n som hadde lagt og frista noen dager. Joda, det kunne eg alltids gjøre, og da kunne eg like gjerne ta turen til Jessheim. Eg fikk nemlig en fornemmelse av at det kunne være brukbare truser der.

Parkerte i god tro på at dette skulle gå så fint så, hadde jo fått mange tips om butikker som hadde truser til meg, og en del av de kjedene er på senteret på Jessheim. Men altså til og med de ansatte på disse butikkene synes årets sortiment var for dårlig, da skulle det ikke bli noe enkel oppgave.

Meg og åtte nye truser!! Og ja, eg dro på shopping i verneklogger og arbeidsshorts!

Etter å ha tråla de fleste butikker gjensto bare Cubus, siden eg sjekka Kløfta sist gjorde eg et tappert forsøk her også. Eg ble møtt av ei veldig trivelig og smilende butikkdame som spurte hva hun kunne hjelpe med, og da eg fortalte hvor oppgitt eg var over årets trusemote, var også hun enig, men likevel viste hun meg en utgående modell. Dette HER var det nærmeste eg kom ei helt enkel truse i bomull uten ekstra dill dall, så eg slo til og kjøpte alle i min størrelse.

Vel hjemme var Doc mindre begeistra, det var nemlig ikke truser for hyrdestund akkurat, men det var ikke målet heller. Eg kunne nå begynne pakking til ferien, og etter å ha prøvd utallige sommerkjoler fra eget sortiment, sto eg igjen med EN som passa. Det får bli mye shorts og singlet på årets ferie ja. Og til slutt tok eg ei ansiktsmaske i håp om å få hud som ei barnerumpe, så er i alle fall noe på stell!

Bare for å ha det sagt, det kan komme oppdatering på komfort i nye truser, men det kommer ikke bilder av meg i bare truser!

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

Det ligger ikke naturlig for alle…

Har ikke vært helt i form siste dagene, og nå har magevondten returnert. Regner med det bare er væromslaget, at sommeren kom tilbake, og da er ferien safe! Når det gjelder denne truseshoppingen har eg lagt den litt på hylla. Har jo fått mange tips, takk så meget! Det ser ut til at eg må innom H&M, men dette sparer eg til ferien. Eg skal nok få trumfe gjennom minst en shopping på turen. Ja, det får Doc tåle, alternativet er gamle stygge truser!

Ellers er eg godt i gang med forberedelser til ferien nå. I dag har eg hatt litt egenpleie her, for tro det eller ei, til og med eg liker å føle meg litt fjong av og til.

Joda, det ble litt mye fargestoff her!

Starta ettermiddagen med å blande farge til bryna, og påføre dette med en noe ustø hånd. Bruker denne HER og er veldig fornøyd. Mens fargen satt filte eg neglene, ja til og med på tærne. Nå skulle Dask bli smukk. Tja, bryna ble som de ble, litt skakt, men de er i det minste synlige med blottet øye igjen. Etterpå var det frem med alle neglelakkene for å finne en passende farge, men her trengtes en opprydning.

Kul farge da!

Med lakkflasker eldre enn både Tassen og Gizmo (forrige hund), var det på tide å sortere ut de som ikke lenger er flytende, og det var jaggu en del. Etter å ha kasta over halvparten kunne eg begynne lakkeringen med en farge som har gått ut av sortiment, men her var det tydelig at gamle kunster var glemt. Like mye utenfor som på negla vettu, men det forsvinner nok de neste dagene og blir pent til feriestart. 

Dette var helt klart lettere for 15 år siden!

Da gjenstår bare litt barbering av pels som er synlig ved anstendig påkledning, samt ansiktsmaske og ellers pakking. Får se hva eg gidder i kveld, regner med en del av sommerklærne bør prøves før de pakkes med.

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

Ble ikke truser i dag heller!

Etter gårsdagens innlegg om truseløs, har eg fått uendelig med tips. Har egentlig fått mest tips om Sloggi, som det forøvrig ble nevnt i går var uaktuelt (ja også på tilbud). Tusen takk for tips, men det holder med Sloggitips nå. Det eg er ute etter se sånne 3 for 100kr opplegg for å fylle opp litt, og da i bomull. Planen i dag var derfor en tur til Jessheim.

Disse har Cubus plutselig slutta med, det er bomull og prisen var 3 for 100 kr! De sitter også godt på. Hvorfor bytte ut noe som virker??!!? Liker ikke Cubus lenger!

På jobben hadde eg mindre startvansker i dag, men motortrøbbel kom litt utover dagen. Er slitasje og dårlig smøring i maskineriet mitt, og da hjalp ikke kaffe heller lenger. Det var den nesa eg kjøpte salve til i går som skapte trøbbel, der har eg jo fått kjøttsår pga dårlige slimhinner. Du kan si det sånn at eg nå også har fått crohns i luftveiene.

Nesa ble verre og verre, både smerter og konstant neseblod siste timene. Og da det til slutt ble vondt å puste, var saken avgjort. Eg skulle ikke på noen butikk og kjøpe truser i dag nei. Reiste direkte hjem fra jobben, har spist middag, og ellers sovet til nå. Ja tenk det, et sår i nesa kan faktisk slå ut et voksent menneske. Det såret skal ha creds!

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

Kom hjem uten truse!

Mandag igjen, men denne gang med litt energi, utrolig nok. Må ha vært det sosiale i helga som har gjort utslaget, og denne HER gjorde susen. Vi skal også starte ferien med en liten hagefest hos kjente, og ja, det hjelper å ha noe å se frem til også.

Vel vel, noen kaffekopper og pauser seinere dro eg fra jobben og direkte til senteret på Kløfta, med flere mål i sikte. Eg skulle kjøpe ei matte til å ha utenfor bobilen, bikkjemat, folkemat, sårsalve, og viktigst av alt; nye truser til ferien! Matta fikk eg tak i raskt hos Kroken caravan, samme med sårsalven på apoteket. Kan nevnes at den trengs fordi med crohns har man gjerne dårlige slimhinner, og eg har nå fått et stort kjøttsår i nesa.

Verre var det med trusene. Altså hva skjer med trusemoten om dagen? Nå er alt enten sånn syntetisk tynt slimsete glatt ekkelt stoff som legger seg alle andre steder enn det skal, eller sånn simpel blonde som mest ligner et hullete hårnett. Hvor er det blitt av de gode bomullstrusene til Cubus?

Joda, de hadde to typer inne, men ene har altfor stram strikk, og andre har ikke strikk i heletatt. Kjærleikshåndtak eller truse på knærne? Valget er ditt liksom. Man kan jo alltids triple prisen og få ei vettug Sloggy, men de har jo alltid hatt gode truser til arbeiderklassepris før, hvor er de nå da?

Skal man først trøstespise kan man prøve chipsen til Felleskjøpet, den er meget god!

Eg ble så skuffa at eg rett og slett bare måtte trøsteshoppe meg en fin sommertopp i stedet, og jordbær og fløte, og litt chips. Så får eg se om eg gidder ta turen innom Jessheim i morgen heller. Truser må eg jo ha uansett!

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

Holder bilen mål tro?

Som vi sa på fredag, det er de spontane turene som blir de morsomste, og denne turen ble virkelig bra. Det var ingen dum ide å stikke ned til gamle naboer, så mye fine mennesker vettu, og ikke minst la familia. Det går alt for lenge mellom hver gang.

Siden Doc ikke har vært helt i form i det siste var han først i seng både fredag og lørdag, det vil si, fredagen var vi begge sliten og la oss tidlig. Og i går tok han i tillegg en middagshvil. Er det som er så fint på camping, man kjører eget løp og gjør litt som man vil.

Rett og slett luksus!

Eg var derimot med på alt i går. Mens Doc hvilte hjalp eg Nina og Jonny å ommøblere litt i forteltet, og de tilberedte til rekelaget. Doc ble jo med på laget, men la seg da vi andre gikk ned på berget. Et svaberg hvor vi kan ta festen videre uten å forstyrre resten av campen, helt topp rett og slett.

Doc var jo i strålende form i dag, mens undertegnede var nok noe verre under frokosten. Men la gå, det var vel verdt det! Vel hjemme har vi konkludert med at turen var vellykka, ingen problemer oppsto, og bobilen holder mål og vel så det, både den og vi er ferieklar til helga!

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top