Ble ikke truser i dag heller!

Etter gårsdagens innlegg om truseløs, har eg fått uendelig med tips. Har egentlig fått mest tips om Sloggi, som det forøvrig ble nevnt i går var uaktuelt (ja også på tilbud). Tusen takk for tips, men det holder med Sloggitips nå. Det eg er ute etter se sånne 3 for 100kr opplegg for å fylle opp litt, og da i bomull. Planen i dag var derfor en tur til Jessheim.

Disse har Cubus plutselig slutta med, det er bomull og prisen var 3 for 100 kr! De sitter også godt på. Hvorfor bytte ut noe som virker??!!? Liker ikke Cubus lenger!

På jobben hadde eg mindre startvansker i dag, men motortrøbbel kom litt utover dagen. Er slitasje og dårlig smøring i maskineriet mitt, og da hjalp ikke kaffe heller lenger. Det var den nesa eg kjøpte salve til i går som skapte trøbbel, der har eg jo fått kjøttsår pga dårlige slimhinner. Du kan si det sånn at eg nå også har fått crohns i luftveiene.

Nesa ble verre og verre, både smerter og konstant neseblod siste timene. Og da det til slutt ble vondt å puste, var saken avgjort. Eg skulle ikke på noen butikk og kjøpe truser i dag nei. Reiste direkte hjem fra jobben, har spist middag, og ellers sovet til nå. Ja tenk det, et sår i nesa kan faktisk slå ut et voksent menneske. Det såret skal ha creds!

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top