Det ligger ikke naturlig for alle…

Har ikke vært helt i form siste dagene, og nå har magevondten returnert. Regner med det bare er væromslaget, at sommeren kom tilbake, og da er ferien safe! Når det gjelder denne truseshoppingen har eg lagt den litt på hylla. Har jo fått mange tips, takk så meget! Det ser ut til at eg må innom H&M, men dette sparer eg til ferien. Eg skal nok få trumfe gjennom minst en shopping på turen. Ja, det får Doc tåle, alternativet er gamle stygge truser!

Ellers er eg godt i gang med forberedelser til ferien nå. I dag har eg hatt litt egenpleie her, for tro det eller ei, til og med eg liker å føle meg litt fjong av og til.

Joda, det ble litt mye fargestoff her!

Starta ettermiddagen med å blande farge til bryna, og påføre dette med en noe ustø hånd. Bruker denne HER og er veldig fornøyd. Mens fargen satt filte eg neglene, ja til og med på tærne. Nå skulle Dask bli smukk. Tja, bryna ble som de ble, litt skakt, men de er i det minste synlige med blottet øye igjen. Etterpå var det frem med alle neglelakkene for å finne en passende farge, men her trengtes en opprydning.

Kul farge da!

Med lakkflasker eldre enn både Tassen og Gizmo (forrige hund), var det på tide å sortere ut de som ikke lenger er flytende, og det var jaggu en del. Etter å ha kasta over halvparten kunne eg begynne lakkeringen med en farge som har gått ut av sortiment, men her var det tydelig at gamle kunster var glemt. Like mye utenfor som på negla vettu, men det forsvinner nok de neste dagene og blir pent til feriestart. 

Dette var helt klart lettere for 15 år siden!

Da gjenstår bare litt barbering av pels som er synlig ved anstendig påkledning, samt ansiktsmaske og ellers pakking. Får se hva eg gidder i kveld, regner med en del av sommerklærne bør prøves før de pakkes med.

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

4 thoughts on “Det ligger ikke naturlig for alle…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top