Luke 5; kviledag? Å nei du!

Da eg satte opp denne planen, med en adventskalender hvor eg blir litt mer feminin for hver dag, hadde eg ikke nok ideer til alle dagene. Derfor satte eg av alle lørdagene til kviledager, så eg skulle kunne ha en dag i uka hvor eg bare var meg selv i joggisen. Så jo frem til denne lørdagen hvor eg kunne se ut som rølpen selv, men sånn ble det ikke.

På grunn av en litt sliten Doc måtte eg stå for frokosten i dag. Var ikke noe heksekunst akkurat, det ble eggerøre og bogskinke, med baguetter som bare skulle varmes i ovnen. Og etter frokost hinta han kraftig til at Miele’n måtte få komme frem i lyset, det var Tassepels over alt.

Litt surt, men godt likevel!

Snarrådig som eg er tok eg med Tassen og stakk til skogs. Dermed fikk eg en slags skjønnhetsbehandling med både trim og frisk luft, som forøvrig kan gjentas hver lørdag, mens Doc fikk støvsuge i fred. Nå driver vi også litt tilvenning for Tassen, så støvsugeren står fremme, men vi kan ikke støvsuge med Tass i hus enda.

Den som ble sliten først var Tassen…

Doc hadde forresten planlagt pinnekjøtt denne helga, og siden eg la dette i vann i går kveld, måtte det bli sånn. Nei det felles ikke tårer for det, men det betydde at eg måtte dra på butikken. Så mens han sto over grytene var eg på Jula og kjøpte fuglefrø, og innom matbutikken for litt snacks og dessert.

Blitt god på stettglass da!

Desserten er fryktelig enkel, men vi er begge like spente på resultatet. Det er så enkelt at eg blanda 5 dl fløte med en pose oppkutta skumnisser og varma det til alt var smelta sammen, man kan ha i litt lime, men det glemte eg. Dette skal stå i kjøleskapet til det stivner, og siden det ikke har stivna enda må vi vente med å smake. Man kan vel kalle det en slags julepannacotta. Nå har eg heller tatt meg et velfortjent glass med vin, og så får vi se om desserten kanskje blir en irish coffee i stedet. Vin er forresten også bra for femininitet, man føler seg i det minste mer vel!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top