NAKEN SNART?

Nå har eg mye på hjertet her, bær med meg, så skal du få et innblikk i mitt hundeliv. Mutter fant plutselig en dag ut at hun skulle bade meg, ja det var helt plutselig, for det er sikkert en mnd siden sist. Bading liker eg, for det er ekkelt å ha rusk i håret, men alt dette styret før og etter er noe herk. 

Først bestemte mutter at vi skulle børste meg, få ut alle floker og sånt før bad. Men det liker jo ikke eg, det lugger som bare det vettu. Det er jo ikke alltid eg skjønner hva som skjer, får eg vondt så skriker eg og vrir meg unna. Men det er jo litt rart, for selv om det gjør vondt tror eg det er til mitt eget beste, for mutter og fatter vil meg jo ikke vondt. 

Greit nok, børstinga var over, og eg kunne endelig få meg et bad. Ja noen sier eg er rar som liker å bade, men det er skikkelig deilig faktisk, spesielt i denne varmen. Problemet var bare at det var så deilig at eg ikke klarte stå rolig, så eg fikk vann i ører og øyner. Det er krise det, for eg får ikke lov å riste meg mens vi dusjer. Eg ble nok litt vanskelig etter det, så det gikk lenger tid enn vanlig. Før mutter fikk sukk for seg med håndkle, rakk eg å riste meg skikkelig på badet, så absolutt alt ble vått. Og mutter skreik!

Da vi var ferdige med håndkle skulle eg få lov å være ute på plenen og tørke i lufta, men eg var så kjapp ut at eg rakk å grave frem litt grus å rulle i først. Det gidder eg ikke flere ganger, for da ble eg spylt med hageslangen, den var skumlere enn dusjen. Men så skulle eg få være ute resten av dagen da, det var jo deilig. Og mutter og fatter var også ute med meg, vi kosa oss vi. 

Dagen etter mente plutselig mutter og fatter at de måtte støvsuge igjen, og vi måtte ta flere runder med børstene. Æsj. Dem snakker om røyting, noe eg ikke verken forstår eller bryr meg om. Eneste er at da kommer børstene frem. Mutter fikk lov å børste litt, men når eg så hvor mye hun tok ble eg nesten flau! Skulle hun ta all pelsen min? Nei dette gadd ikke eg være med på, så eg slo meg vrang igjen. 

Neste dag var gode gamle Miele fremme igjen, den lever av hybelkaniner og kommer frem når den mener eg produserer for hyppig. Da var det bare å skygge banen så den ikke tar meg med i dragsuget, eg har sett hva den gjør med kaninene!

Litt etterpå kom faktisk fatter med børstene. Shit, hva skjer? Han som liksom skal være den kule som bare gir godbiter! Nei dette var nytt du, han skulle plutselig børste meg nå. Eg ble jo børsta dagen før jo, det husker eg, for mutter klagde over at hun nesten ikke hadde hud igjen på armene. Klorte eg så fælt? Jaja, så fikk da fatter børste litt pels også da, men nå var det nummeret før eg begynte å fryse. Eller eg tror eg hadde gjort det om han fikk fortsette, klarte altså igjen å vri meg unna. 

Nå er dette noen dager siden, men fortsatt fyker det pels hver gang dem koser med meg, så eg prøver til og med å unngå kos for tida. Tør virkelig ikke ta sjansen på å konvertere til nakenhund, selv om mutter og fatter støtt klager på at eg ikke går tom for pels. Så nå har det gått fem dager siden dusjen, og det fyker fortsatt pels hver gang eg rister meg. Da er det jaggu godt det er tropevarme, så slipper eg å fryse om eg skulle gå tom for pels. 

Med bjeffelig hilsen Tassen, eller Quality Dude som eg ironisk nok heter…

10 thoughts on “NAKEN SNART?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top