FORSKJELLEN PÅ DICKPIC OG BLOTTING?

Der er ikke store forskjellen, i begge tilfeller viser du pilten din til noen som ikke ber om å få se den. Begge tilfeller går under samme strafferamme, og begge tilfeller er like latterlige. 

Hva er det som gjør at så mange menn – eller guttunger om du vil – på død og liv absolutt må sende bilde og video av ormegresset sitt til fremmede? Eg har lurt litt på dette, for eg får det daglig fra forskjellige godtroende og håpefulle guttunger. Ja eg velger å kalle det guttunger på tross av spranget i alder. 

Tanken har slått meg at selvtilliten er litt i overkant av hva den burde være. Nå i disse dager sys det jo puter under armene på en del ungdom, og alle får ros for innsats i stedet for kritikk når noe gjøres feil. Kan det rett og slett være grunnen til at så mange tror dem har fineste tutt på jord?

Eller så må det være en kortslutning i penthouse’n som gjør at dem tenner på blotting. Kanskje dem da tror det er mildere å spre bilder av organet enn å gå ut og vise det på gata, noe det faktisk ikke er. Men igjen, tror dem det, kan da ikke denne misforståtte nytelsen være like god?

Daglig får eg disse sossisene slengt i trynet via sosiale media, litt på Facebook og Instagram, men mest på snap. For meg hadde det vært like spektakulært å få bilder av et kne eller ei nyre, for et bilde av en fremmed penis gjør dessverre lite nytte for seg her. Men de fleste får samme svaret; at de burde ta turen til en dyktig lege. Da blir det som regel stille ei stund.

De kan sammenlignes med katter som fanger mus, eg ser de er stolt, men hvilke sykdommer kan den der ha?

publicdomainpictures.net

 

Instagram

Facebook

 

VINNERE AV GIVEAWAY!

Reklame | Ideal of Sweden

Hei og god kveld godtfolks!

Vi lovde jo å trekke vinnere av to designerdeksler fra Ideal of Sweden i dag, men grunnet blogg.no sine omlegginger av bloggplatform har dette bydd på noen utfordringer. Nå har vi da omsider funnet igjen kommentarene, og foretatt en trekning her. Og vinnerne er:

Olav som ønska deksel til iPhone og Susanne Setervik som ville ha deksel til Samsung.

Vinnere blir kontaktet på Mail i løpet av kvelden!

Gratulerer!!

Om du er en av de som ikke har vunnet er det ingen grunn til å fortvile, det er mye flere deksler, powerbanks, og ladekabler i nettbutikken. Du kan jo stikke innom HER og ta en titt da 🙂

Ha ellers en flott kveld folks, snart er det helg!

Surrehuer…

Eg må slutte med å sovne på sofaen etter jobb… Da kommer jo bare innleggene mine ut så seint, eller det blir til at eg må poste de dagen etter! Enkelte dager stopper det helt opp, har vært mye sliten i det siste. Mens enkelte dager går den filosofiske delen av skallen min helt i spinn, og eg må liksom bare få det ut. I det siste har både Doc og eg hatt mye på hjerte, men nå har det jo stoppa seg litt igjen. Vi er noen gode surrehuer begge to…

Er kanskje ikke så spennende å høre, men eg har begynt på nye medisiner mens eg venter på biologisk medisin. Det er forresten litt fascinerende, for de tar ut noen antistoffer fra mus og putter i meg, så skal da betennelsen i magen forsvinne. Snodige greier det der. Men magen min kunne altså ikke vente i to uker på nye medisiner, og derfor går eg nå på noe eg egentlig ikke tåler bivirkningene på. Vel vel, det blir vel bra til slutt!

Doc ligger som et slakt på sofaen ved siden av meg her, det er en herlig type det. Han er jo så vant til å jobbe at han av og til glemmer hvordan det er å slappe av. Men han har lagt Tassen da, for Tassen begynte å mase før 21.30, ja han er litt rar, eneste bikkja eg vet om som maser på å få legge seg. Han skal være i buret med tre godbiter og pledd over innen kl 22, da er det noen runder med et teppe før han sovner.

Ellers kan vi vel si at vi ikke er veldig imponert over nye plattformen her på blogg.no, men det er nå i en flytteprosess, så det blir bedre. Nå har eg jo skjønt prosessen med det meste, så det kommer seg jo. Det vi ikke skjønner er hvordan vi kobler Google analytics opp mot bloggen, må legge inn en html kode en eller annen plass, men finner ikke ut hvor. Så foreløpig får vi ikke sett noe statistikk her. Men men, prosessen er jo ikke over, og dere lesere vil ikke merke så mye forskjell, så eg regner med dette blir bra til slutt. Bloggeren Bikerpus har foresten gitt meg litt tålmodighet, stikk gjerne innom bloggen hennes som takk fra meg her da. Hun er helt rå, by the way!

Expectations vs Reality

Klokka er midnatt tirsdagskveld, og mage og hode nekter meg søvn. Da kan eg like gjerne skrive innlegg til bloggen. Ser ut som folk har fått litt forskjellige inntrykk av hva det vil si å være redneck, eller bygdefolk, så hvorfor ikke et innlegg om det? Vi har valgt ut noen påstander vi har hørt siste året, og gir dere vår forklaring på dette. 

Nyttårsaften 2015

Stort sett drita fulle

Vi tar en tår på fest, men målet er ikke VM i sørpe drita. Når vi tar en dram er det for hygge og trivsel i godt lag. Om du har sett noen serier om Rednecks i USA har du nok ikke sett så mye flatfyll som det er i Norge.

Jobber ikke, går på nav 

De aller fleste Rednecks jobber, mange jobber hardere enn andre. Selv har eg jobb på min CV fra eg var 13 år, og Doc jobber nok mer en de aller fleste eg har møtt. 

Har alltid hjemmebrent stående

Det er sjelden vi har noe shine her, da er det fordi noen andre har glemt det etter fest. Vi holder oss til øl og Morgan, og drikker faktisk ikke utenom fest, ikke en gang vin til maten. 

Bare sprenger ting for moro

Personlig skjønner ikke vi helt hvor denne sprenginga kommer inn i bilde, vi har enda ikke hatt behov for å sprenge noe bare for moro. Doc sin jobb innebærer faktisk målinger og analyser ved sprenging, så han vet litt om konsekvenser ved bruk av dette. 

Fattige folk

Det varierer. Noen har gjerne lite penger, men da mye høyere livskvalitet. I vår krets er det alt fra folk under fattigdomsgrensa, til folk som topper lokale skattelister i flere forskjellige kommuner. Hva man har i banken definerer ikke nødvendigvis en person. 

Dumme folk uten utdannelse

Njaaa, den kan nok diskuteres. De fleste av oss har en eller annen form for fullført utdannelse. Men nå skal det vel nevnes at noen av de høyest utdanna folka i landet sitter på stortinget og er alt annet enn smarte… 

Rasister

Nei. Selv om du tolker flagget som rasisme betyr det ikke at vi gjør det. Det vi liker med sørstatene er cowboyer, de evige grillfestene, countrymusikk, bilmiljøet, livsstilen, og folk som bor der. Vi tenker faktisk ikke over hvilken farge noen har når vi blir kjent med de. De som skriker «rasisme» er faktisk de som tenker farge!

Er ustelte sjuskete folk

Selv om noen få mennesker velger å droppe dusjen innimellom, betyr det ikke at alle er like skitne. At vi ikke bryr oss om siste mote betyr ikke at joggebuksa er skitten. Vi er like reinslige som dere. 

 Kriminelle

Høhø, tja, teller ei parkeringsbot? 

Innavl

Det kommer nok fra gammelt av, men det var faktisk mest vanlig hos fintfolk at kusine/fetter gifta seg. Når de fikk syke barn ble disse gjerne satt bort til folk på bygda.

Instagram HER

Facebook HER

 

#redneck #påstand #fakta

Vlog: Rett fra narkose!

I går var det jo endelig tid for en ny undersøkelse på Ahus, det skulle da være gastroskopi og koloskopi i narkose. Dette fordi det tidligere har oppstått komplikasjoner ved gastroskopi, så det er ikke mulig å utføre i våken tilstand selv med all verdens dop. Etter denne undersøkelsen ble det hastetime på røntgen, enda en runde med blodprøver, og satt på midlertidig medisin umiddelbart fordi eg visst nok var for dårlig til å vente i 14 dager på biologisk medisin. Men eg klarte da i dag å filme meg selv under oppvåkningen. Snurr film og se Dask godt rusa på Ahus:

 

#gastroskopi #koloskopi #sykehus #ahus #narkose

Vlog: Rett fra narkose!

 

Lekker bukse?

I går var det jo endelig tid for en ny undersøkelse på Ahus, det skulle da være gastroskopi og koloskopi i narkose. Dette fordi det tidligere har oppstått komplikasjoner ved gastroskopi, så det er ikke mulig å utføre i våken tilstand selv med all verdens dop. Etter denne undersøkelsen ble det hastetime på røntgen, enda en runde med blodprøver, og satt på midlertidig medisin umiddelbart fordi eg visst nok var for dårlig til å vente i 14 dager på biologisk medisin. Men eg klarte da i dag å filme meg selv under oppvåkningen. Snurr film og se Dask godt rusa på Ahus:

 

#gastroskopi #koloskopi #sykehus #ahus #narkose

KONKURRANSE

Reklame | Ideal of Sweden

Hei og hopp folks! Nå er søndagen her, og mange har sikkert svidd av masse penger på Black Friday. Det har ikke vi gjort, så derfor har vi tenkt å gi bort noe kult!

Vi har nemlig vært så heldige og fått noen stilige deksler til mobil tlf, som vi nå skal gi bort. Dette er designervare fra Sverige, hvor noen er eksklusive, mens noen har en mer røffere look. 

Vi valgte Royal Grey Marble nettopp fordi det ser ut som ei flott skiferhelle, ja Dask er glad i skifer og da ble det sånn. Har du lyst på et sånt deksel bør du lese videre!

Det er to deksler vi gir bort. Ene passer til Samsung Galaxy S9, og det andre passer til iPhone 6/6S/7/8. Om du ikke har noen av disse modellene selv, kan du likevel bli med i konkurransen. Det kan jo bli en kjempefin julegave!

Alt du trenger å gjøre er

1. Lik sida vår Doc & Dask på Facebook

2. Følg oss på Doc & Dask på Instagram 

3. Kommentere her hvilket av de to dekslene du kan tenke deg å vinne, og husk å legge inn din e-post så vi får tak i  vinner. (E-post feltet blir bare synlig for oss) 

Vi vil også minne om at det akkurat nå er 50% på alt om du bruker rabattkoden SANTA50 når du handler i nettbutikken. Klikk seg inn HER for å se utvalget!

Vinnere blir trukket på torsdag 29.11.12!

Lykke til!

#konkurranse #giveaway #idealofsweeden #deksel

Kjøpepress, biter du på dette?

 

Så var vi her igjen da, like før jul da vi skal feire noe folk knapt nok husker de har lært på skolen. For mange handler det nok om religion, det at Jesus ble født, men for de aller fleste handler dette om mye annet. Folk har høye forventninger, ikke bare til jula, men også alt som skjer rundt denne høytiden. Her i huset er det hovedsakelig jôl som feires, det at sola snur og vi går mot våren igjen.

(i stedet for å kjøpe den PCen eg ønska meg, ble det et nettbrett til under halve prisen)

Først kommer julebordsesongen, og da er det jo for mange årets eneste mulighet til å skinne. Damer er ofte sånn at de ikke kan gå med samme kjole to år på rad. Dermed blir det ny kjole, og så klart også nye sko og veske, i tillegg går de gjerne til frisøren og setter opp håret. På selve julebordet blir det jo mer drikke enn man får bonger til, og man tar taxi eller hotellrom. Så da kan du jo regne selv på hvor mye dette blir for en kveld.

Noe annet som også skjer før jula er alle innkjøpene av julegaver. Noen familier har for vane å kjøpe praktiske ting man kan få god nytte av, mens noen kjøper mange eller dyre gaver til hverandre. Vi ser jo reklame over alt for den «perfekte» julegaven, dette kan være alt fra duppeditter til hundrelappen, til designervesker eller PC til 10 000-20 000 kr. Hvor mange har egentlig råd til sånne gaver til alle i familien? Du trenger ikke bruke så mye, man kan få veldig mye fine ting i helt vanlige butikker. Og man trenger faktisk ikke kjøpe noe til alle man kjenner heller. Vi kjøper bare til barna i familiene våre, for vi mener at vi voksne trenger faktisk ikke å «bytte penger»

Ellers i selve jula har man jo stemningen. Hvordan ser egentlig et perfekt julepynta hus ut? Akkurat sånn som du selv vil ha det. Alle trenger ikke ha «katalogperfekte» hjem, ta vare på pynten din hvert år og bruk det om igjen, det er unødvendig å fornye alt hvert år. Maten også er en viktig del av stemningen, og det blir gjerne litt dyrere retter denne tida. Da er det godt å vite at det finnes forskjellige alternativer. Å kjøpe den dyreste ribba eller det dyreste pinnekjøttet gjør nødvendigvis ikke julekvelden perfekt.

Og for å ikke glemme adventskalenderen da, nå skal jo barn ha gaver hver dag frem mot jul også. Ikke bare barn, folk lager jo slikt til kjærester og ektefeller også. Ikke alle bruker like dyre ting i kalenderen, men man ser jo at enkelte legger flere hundre kroner daglig i dette. Om Doc husker å kjøpe den billigste sjokoladekalenderen på Kiwi er eg overlykkelig, ja den til 7 kr.

Jula blir hva du selv gjør den til, det å sløse med penger gjør ikke noe perfekt. Det som er et faktum som få vil innse, er at det eneste som kan gjøre jula helt perfekt er å være inkluderende og ha litt omsorg for alle, både de rundt deg og gjerne noen flere. Ta vare på folk, det gjelder også den naboen din som alltid sitter aleine.

Vi har valgt å gjøre det samme i år som i fjor, vi ønsker ikke gaver til oss selv. De som har lyst å gi oss noe kan heller gi til Superselma, nettopp fordi de nå gir julegaver til kreftrammede barn under behandling. Så kan de også få noen fine dager, selv om de gjerne må tilbringes på sykehus. Det kan vipses valgfri sum til 77762 om ønskelig. 

Ikke kjøp så mye, vis heller litt omsorg <3

 

 

#superselma #kjøpspress #julegave #julebord #julemat

Storytime! Da Doc bæsja på boks…

Satt å venta på noe greier her, og kom på en histore fra da jeg var liten tapp som stort sett gjorde uskyldige hyss. Å ja det var mange av dem, men dette jeg gjorde som jeg nå skal fortelle om, fikk konsekvenser av den litt smertefulle sorten. Min kjære bestemor som var ei skikkelig grepa kvinnfolk av den litt gamledagse sorten, fikk denne dagen nok av mine ustanselige påfunn.

Dagen starta nok inne hos min mor med pekefinger’n på att jeg måtte oppføre meg, men gikk ikke lange stunden før det oppi hode mitt en uskyldig ting begynte å danne form. Jeg fant en gamel blikkboks, den typen med vippelokk. Tok med meg en bærepose et Donaldblad, og dro til skogs der jeg bæsja i posen for så å stappe den omhyggelig ned i blikkboksen. Banket lokket pent på. 

Så gikk turen ut av skogen, over jordet til min gode og tolmodige bestemor, for så å snike meg lydløst inn i spiskammerset. Satte blikkbokksen pent på hylla mellom andre hjemmelagete retter på boks, for så å se hva som skjedde. 

Husker ikke hvor lang tid det tok, men når det skjedde var det nok for bestemor og legge sammen 2+2, og derfra og inn gikk det fort til jeg lå på fanget hennes med rompa i været. Og der skal jeg si deg det svei etter ett par med bjørkeriset, ja hun hadde det hengene inne. Det var første og siste gangen jeg bæsja i en blikkboks, så lærdommem her er vel att litt bjørkeris kan være bra, og att blikkbokser ikke skal fylles med bæsj…

– Doc

 

 

 

#rampestrek #bjørkeris 

 

Monica, du altså!

At du nå har bursdag er en ypperlig anledning til noen ord om deg på bloggen. Du tåler jo litt du, så eg tok sjansen. Søskenkjærligheten har alltid blomstra mellom oss, enten på ene eller andre måten, eg har både sett opp til deg og vært forbanna på deg, men det vet du vel om. Vi er flinke til å si fra til hverandre når det er noe.
Monica og Garth Brooks!!!!!
 
Aldersforskjellen var vel akkurat sånn passe at du ikke gadd å drasse rundt på meg, det var jo sikkert litt flaut å ha meg hengende rund når du hadde venninner på besøk. Så den gangen eg ferska deg og naboen i å rulle tørr mose i rizzla papir hadde eg endelig et pressmiddel for å kunne henge meg på. Eg skulle få være med deg og dine venninner litt, om eg ikke sladra til mutteren. Nå kan eg fortelle deg at eg sladra likevel eg, er jo sånt lillesøstre gjør det. Når eg så gjennom gamle bilder her dukka det opp flere minner. Husker du når du alltid måtte være med å gå nyttårsbukk sånn at mutteren slapp å gå med meg? Du var like begeistra hvert år! Og med mange pensjonister rundt oss ble det jo ikke stort annet enn nøtter og klementiner, og noen twist i ny og ne.
 
Ellers husker eg at hver gang det var noe du ville som vi kanskje egentlig ikke hadde lov til, eller om du ville ha is og godterier, da var det eg som måtte spørre. Av og til ba du meg faktisk bare hente det til deg, for du visste at “attpåklatten” fikk lov til mer og fikk mindre kjeft. Så man kan vel si eg var slaven din noen ganger, men det var jo greit for da fikk jo eg også smake.
 
På den tida da en del av vennene våre hadde Nintendo og Sega var jo mutteren og fatteren så pass kule at de kjøpte en Amiga 600 til oss ungene. Ikke fullt like kul kanskje, men det var helt topp for oss. Du hadde (tro det eller ei) tålmodighet nok til å både lære meg å bruke dette og å spille mange timer med meg. Husker dette var ett av høydepunktene, og da eg klarte å runde Giana Sisters for første gang var vel du den første eg fortalte det til.
 
I det voksne liv har vi kunnet snakke om det meste, vært på fest sammen (Jacuzzi jacuzzi; intern), og vi har vært hobbypsykologer for hverandre. Vi er vel egentlig ganske så like på mange områder, og begge digger samme artisten, Garth Brooks. Han er konge. Nå i høst hadde du fått tak i billetter til tidenes mest historiske konsert med Garth Brooks på Notre Dame Stadium, og eg hadde planer om å være med. Siden ikke økonomien alltid er enig ble faktisk mutteren med i stedet for meg, sporty som hun er. Og da dere klarte å få VIP billetter på første benk der da? Fikk stå nesten aleine helt fremme med scenen, og du befølte jo så klart leggene til Gart! Da må eg ærlig si eg var drit misunnelig! Men samtidig unner eg både deg og mutteren dette så absolutt, er det noen som fortjener en sånn opplevelse (uten om meg) må det være dere.
 
Nå har du jo bursdag, og en ting eg vet du setter veldig pris på med å fylle år er at du nærmer deg pensjonsalderen. Noe du har gleda deg til fra du var liten en morgen du var så misunnelig på farmor og farfar som ikke trengte å stå opp tidlig til verken barnehage eller skole!
Så til “dritten i midten” du er egentlig ikke så verst, du er faktisk helt topp. Gratulerer så mye med dagen!
 
Her er en fin bilde mix
Ja så nærmt sto dere!!!!
“Adios Mexico”
Fin I bikini!
Monica og Tassen på Halloween, som lensmann og K9
Min første skuledag, og Monica så fornøyd for å få meg på samme skule!
Med en fotballspiller fra Falkirk Skotland
Monica 9 og 12 år 😀
Nyttårsbukker
Hagefest 2017
Skjåk 2018
 
 
#bursdag #familie #minner #søstre

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top