FORSKJELLEN PÅ DICKPIC OG BLOTTING?

Der er ikke store forskjellen, i begge tilfeller viser du pilten din til noen som ikke ber om å få se den. Begge tilfeller går under samme strafferamme, og begge tilfeller er like latterlige. 

Hva er det som gjør at så mange menn – eller guttunger om du vil – på død og liv absolutt må sende bilde og video av ormegresset sitt til fremmede? Eg har lurt litt på dette, for eg får det daglig fra forskjellige godtroende og håpefulle guttunger. Ja eg velger å kalle det guttunger på tross av spranget i alder. 

Tanken har slått meg at selvtilliten er litt i overkant av hva den burde være. Nå i disse dager sys det jo puter under armene på en del ungdom, og alle får ros for innsats i stedet for kritikk når noe gjøres feil. Kan det rett og slett være grunnen til at så mange tror dem har fineste tutt på jord?

Eller så må det være en kortslutning i penthouse’n som gjør at dem tenner på blotting. Kanskje dem da tror det er mildere å spre bilder av organet enn å gå ut og vise det på gata, noe det faktisk ikke er. Men igjen, tror dem det, kan da ikke denne misforståtte nytelsen være like god?

Daglig får eg disse sossisene slengt i trynet via sosiale media, litt på Facebook og Instagram, men mest på snap. For meg hadde det vært like spektakulært å få bilder av et kne eller ei nyre, for et bilde av en fremmed penis gjør dessverre lite nytte for seg her. Men de fleste får samme svaret; at de burde ta turen til en dyktig lege. Da blir det som regel stille ei stund.

De kan sammenlignes med katter som fanger mus, eg ser de er stolt, men hvilke sykdommer kan den der ha?

publicdomainpictures.net

 

Instagram

Facebook

 

4 thoughts on “FORSKJELLEN PÅ DICKPIC OG BLOTTING?

  1. Legg det videre ut på Facebook og andre sosiale medier. De vil jo tydelig vise seg fram så da kan du jo hjelpe de. Så kan jo vi andre dele det videre. Så da blir jo bilde og navn vist til mange. Tenk så lykkelige de blir da 🙂

  2. Det er så tragisk! Fatter de ikke at vi bare LER av tissefantene deres?! Antar de er opphisset i øyeblikket og synes det er en sykt god idé. Sykt er det iallefall. Og alt annet enn opphissende!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top