Relationship goals! Forholdet er perfekt når…

Alle opplever på ett eller annet tidspunkt å finne ut hva som er det perfekte forhold. Vi spurte derfor på en anonym app hva folk mener er så kalla «Relationship goals” og fikk mange gode svar, noen av disse har vi lista opp under her!


Når partneren letter på skinka og slipper en suser uten at noen blir flau eller klein, da er det ekte kjærlighet! Dette er noe man bare gjør om man er helt komfortabel med hverandre.

Matchende antrekk (bilde fra 2014)

Matchende klær. Joda, noen synes dette bare er kleint og pinlig, men det er faktisk litt artig å ha matchende kostyme på Halloween. Ellers er det jo vanlig at man matcher i pene selskaper, eller har like jakker til hverdags. Synes det er koselig eg.

Om man bor sammen, eller er på ferie sammen, blir men gjerne syk samtidig. Du vet du er i et bra forhold når dere faktisk kan kaste opp samtidig i samme dassen. Dette har faktisk skjedd oss, på Hotel Texas i Fort Worth kl 3 om natta…

Å være gode på å kjede seg sammen uten at det er pinlig. Man må ikke prate eller finne på noe hele tida, det holder med litt faenskap innimellom. Man kan skremme livskiten utav hverandre, eller gjøre små morsomme ting. Som å ta en liten kjøretur uten mål og mening, og synge med radioen selv om begge er tonedøv.

Det å kunne drite ut hverandre uten at man blir sur, le av hverandre, erte hverandre. Gjerne ute blant folk også, at man er så trygg på hverandre at man ser humoren og kan le av det sammen.

Å kunne se ut som takras og burugle sammen. Om partneren fortsatt finner deg attraktiv etter å ha sett deg med fett hår og utvaska sånn HER, med ene hånda dytta godt nedi en pose potetgull, da vet du det et ekte kjærlighet.

Og skulle man havne i fengsel vet man at partneren virkelig er verdt å ta vare på, om vedkommende oppdaterer alle sosiale media for deg mens du sitter inne. Altså om h*n klarer å skjule for omverden at du er i fengsel, da er det the one! (Nei dette har ikke hendt oss, haha)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top