Hormonell sofasliter!

Herregud altså, er det søndag? Eg hadde planer om å blogge minst hver fredag nå som eg ikke skriver daglig lenger. Dette går ikke, her må eg strammes opp. Vel, det har for så vidt sine årsaker, og skulle du være litt skjør for sannhet og realitet kan det være lurt å klikke ut av denne bloggen, for her finnes ingenting tabu. Åpen som ei bok skal eg nå berette om siste uka, kanskje flere til og med kjenner seg igjen.

Mange vet fra før at eg har crohns, hatt det i nok år til å kjenne kroppen og diverse reaksjoner nå. Får god hjelp og medisin på Ahus, så null trang etter kjerringråd. Dette deles for åpenhet og sammenheng med resten her. Været denne vinteren har vært oppskriften på å få alle symptomer, så DETTE har vært mye brukt. Så fort kulden ga seg kom det både regn og vind. Det gjør sitt med et allerede rustent skrog, så eg har blitt enda bedre på hvile og klinisk latskap.

Utenom jobben har det bare vært sofakos med denne karen her.

Autoimmune sykdommer hjelper ikke stort på det kvinnelige fenomenet mensen. Du vet det som vanligvis skjer hver måned for at vi kjerringer skal kunne ruge på og sende nye mennesker ut i verden. Og før fingrene dine nå klør etter utgåtte vitser, eller råd som passer best til ei på 12 år, husk at mensen er individuelt, og dette er ikke min første rodeo. Er hormonell og kan komme i fare for å svare sarkastisk. Eg har aldri hatt regelmessig mens, det kommer i tide og utide, og varer i alt fra to dager til tre mnd, og derfor drevet og utsatt det med piller noen år til i fjor sommer.

Nå er eg på dag 11 i denne omgang, og har brukt opp tre pakker bind i tillegg til tamponger og nattbind. Er svimmel, surrete i toppetasjen, hodepinen kommer og går, og hjertebank som om eg skulle vært en nyforelska 14 åring. Jepp, der er nok forklaringen på hvorfor dette innlegget er seint ute. Men slapp helt av, det går helt fint, eg skal til Ahus i morgen, så da tar vi det derfra. Skulle du oppleve lignende, ta kontakt med legen din i stedet for å høre på kjerringråd. Blodmangel er ikke til å spøke med.

Følg gjerne på snap, der deles det meste!

Endelig fest!!!

Endelig helg! Ja, eg sier det hver helg, og eg mener det også. Eg digger fritida mi, ikke fordi jobben er fæl, den er fin den, men fordi eg er dausliten, har vondt og hater morgener. Og denne helga skjer det endelig noe igjen, vi har jo nesten ikke vært sosial siden nyttårshelga. Det hele starta med at vi fikk besøk i går kveld, gode venner fra ville Vestlandet! Sonja kom med fly, og Bård kom etter med bobil. Etter vi hadde fått skravla fra oss tok vi kvelden, alle var litt slitne i går.

Lykken er en tur unna!

Dagen i dag starta med at Doc lagde frokost mens eg stakk i dusjen. Det ble eggerøre og bacon, nydelig. Deretter gikk neste i dusjen, og i tur og orden ble alle freshe og flotte. Eg har til og med sminka meg i dag! Ja, det er sjelden, men eg følte for det! Har en gammel foundation, men legger contour med DENNE sticken. På øynene har eg DENNE maskaraen, DENNE øyeskyggen som eg har brukt i 20 år, mens bryna er markert med DENNE. Deler det her fordi hver gang eg sminker meg får eg spm om produkter. Det er ikke har ramsa opp her er så gammelt at merke ikke syns lenger.

Uansett, turen går til et bursdagsselskap for to venninner, så det blir stas. Vi har jo nærmest grodd fast i sofaen siden nyttår, så det er virkelig på høy tid å la boblene flyte og bare nyte! Vi kjenner mange som skal på festen, så her er det bare å stålsette seg, for dette blir livlig! Og før du tenker at eg er for sliten, eg tror eg er sliten i manko av sosialt liv, og at dette kommer til å gi meg en skikkelig boost!

Følg gjerne på snap, der deles det meste!

Lure mannen til valentinsdagen!

Ei uke hjemme, og eg har bokstavlig talt gått på veggen. Smerter, svimmel og ukonsentrert er stikkord for uka, så eg har tatt det helt piano med unntak av litt oppvask og klesvask. Ja, og bollene eg og dattera til Doc lagde i går da. Var hos legen også denne uka, fant ut at eg måtte strikke mindre, ikke omgi meg med stress, og ikke belaste høyre hæl. Men sånn ellers har eg det helt topp, er ikke synd på meg, orker ikke noe huffing og stakkarsliggjøring bare fordi eg ikke er i form, bare for å ha det sagt. 

Er ikke verdens undergang å være kronisk syk vettu, vi har det ganske bra her på berget!

Noe annet eg tenker på er valentinsdagen som nærmer seg. Har du også en løk som mener den dagen bare er bortkasta tull? Kanskje vi damer bare skal lage det litt koselig i det skjulte, så lurer vi på mannen et snev av romanse. Jada, det er mulig! Om du bruker DENNE til å lage hans favorittkake, kan det være han tar hintet! Om ikke det hjelper kan du gi stua, eller kanskje til og med soverommet, en frisk duft av DISSE. Skulle ikke det være nok kan du lure DETTE knallrøde pleddet over dere. Biter han ikke på disse hintene er han en hard nøtt.

Min kæll er i alle fall fullstendig blotta for all form for romantikk. Om han skulle måtte tenne et stearinlys hadde han fått kramper i øyet og kunnet lukte lyder og høre farger, så eg gidder ikke sette han i fare ved å mase på noe som helst der. Han er romantisk på helt andre måter, som å lage god mat, stelle pent med hus, hage og biler, og ellers finne på mye artig fjas. Nei, det blir nok ikke noe ekstra dilldall på valentinsdagen her, gitt. Men det finnes verre ting enn lite romantikk her i verden, så vi skal ikke svartmale menn med allergi mot romantikk. Bare minn de på av og til hvor takknemlig du er for alt annet de gjør, så skal du se det åpner seg en armkrok.

Følg gjerne på snap, der deles det meste!

Ukas rare og uheldige øyeblikk!

Dette har på mange måter vært ei innholdsrik uke selv om vi ikke har gjort så mye spennende. Det skjer jo alltid noe rart med oss da, lett blanding av uflaks og at vi er sporadisk vimsete. Sånn på generell basis er det første uka på lenge at føttene mine ikke lukter kadaver! Etter eg fikk sånne tilpassa såler mot betennelsen i føttene har det lukta helt forferdelig, men denne uka dynka eg sålene med DENNE. Nå lukter det helt normalt tåfis av tottelottene! Så går vi over til ukas små øyeblikk!

Akkurat dette må være ukas høydepunkt

Mandagen skulle vi ha fisk til middag, men uttalelsen av sausen ble litt ubestemmelig. For hvordan sier man Hollandaise egentlig? Eg sammenligna det med Bearnaise, og siden det var ca 50/50 med og uten S på slutten lagde eg nye ord for det; Daise og Naise. Fisk med Daisesaus.

Lukta er halve smaken!

Det skjedde ikke stort mer nevneverdig før eg onsdagen presterte å skalle ned to ishakker. Det vil si, de lå sirlig plassert oppå en pall og gikk litt i ett med omgivelsene, så da eg snudde meg og bøyde meg litt fort så eg stjerner. Endte med en lett hjernerystelse, men ikke verre enn at eg har vært svimmel, trøtt og litt mer surrehode enn vanlig. Ingen stor fare der. Torsdagen var det nøyaktig fem år siden låten vår kom ut, har du hørt den? Hvis ikke finner du den HER.

Og i går var det endelig helg gitt, det ble kylling, ris og naisesaus, etterfulgt av litt for mye godteri. Gikk verre da eg i sta skulle hente lørdagsmiddag på La Sandwicheria! Med knekk i knæra og lavt høydepunkt kom eg meg til bilen og fikk åpna døra, men gjorde den feilen å tro at eg var trygg med ei hånd på setet. Glei rett i spagat, tryna saftig inn i bilen, og eneste eg klarte å klore meg fast i var midt på rattet så fløyta joma over hele prærien her. Gul og blå på leggene fikk eg maten i hus så vi fikk fortært den! Da tar eg et glass vin, og så tales vi på snap!

Følg gjerne på snap, der deles det meste!

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top