Magisk påske!

Jada, eg sa vi skulle dele våre påskeplaner på bloggen, men det har gått i ett bankende kjør, så det gikk litt fra meg her. Skal prøve å gi en oppsummering samt planen videre i korte trekk her, for det kommer til å gå i ett videre. Det beste vil nok være å følge oss på DOCOGDASK på snap da alt deles fortløpende der. Er så enkelt og greit å dele der, og nå som blogg er et synkende skip, og snap faktisk betaler litt, så er valget greit.

Klar for 80 tallsparty!

Siden vi har tatt ut ferie starta vår påskeuke sist helg. Lørdagen stakk vi til Kvam en tur, ja altså, Kvam ved Vinstra. Det var duket for 80 tallsparty, og siden vi ikke leker fest kjørte vi stilen fullt ut. Doc var rocka med hockeysveis og eyeliner, mens undertegnede kjørte en look inspirert av Jane Fonda. Gjengen vi var med var inspirert av alt fra Cindy Lauper til laydback camping, og vi rocka virkelig festen!

Nydelig sted!

Søndagen møtte vi mamma og pappa hjemme, hvor vi dusja og spiste, og fikk henta DENNE favoritten før vi dura ned mot Notodden. Med et uregjerlig vær tok vi mandagen videre til Seljord hvor planen var å stå to netter, for onsdag skulle vi tradisjonen tro til Kviteseid. Der stoppa det vettu, for da vi våkna tirsdag var det 12-15 cm snø, og panikken greip oss. Det er ikke akkurat vinterbil dette, forferdelige dekk på glatten, og ingen turte ta sjansen på de bratte bakkene.

Svipptur innom Radøy!

En helomvending ble gjort, og i all hast endte vi på ville Vestlandet ut på tirsdagskvelden, på tunet til mamma og pappa på Radøy. Dautrøtte som vi var tok vi oss en middag før vi luska oss stilt i seng. Onsdag morgen var det bare frokost og dusj før bobilene var på hjul igjen, men denne gang skulle vi ikke lange stykket. Etter litt handling i Knarvik, gass og dasspapir på Hylkje, parkerte vi på Feste ved hytta til venner.

Doc ble brått Duck

Etter velkomstdrink og gode klemmer fikk vi servert god mat, og vi har trimma lattermusklene. I tre dager har vi virkelig kosa oss med masse trivelige mennesker, mye god mat, og ikke minst morsomme påskeleker som kunne vekke de værste konkurranseinnstinkt! Selv med regn, regn, og atter regn, og endring i planer har det vært en magisk påske altså. Nå er vi omsider hjemme igjen hvor det blir to dager med litt avslapping, litt opprydding, og fortsatt god mat! Og ja, snap oppdateres hyppig!

Følg gjerne på snap, der deles det meste!

Møter våren med et nytt problem!

Eg hadde bursdag forrige uke, og selv om man aldri skal røpe alderen til ei dame kan eg røpe at eg fortsatt har et år igjen i 30 åra. Er bare barnet vettu. Bursdagen ble feira to ganger, først uka før på Brad Paisley konsert med Tonje, hvilket var storveis! Og ellers dro Doc og undertegnede ut og spiste på selve dagen. Helt greit at bursdagen er godt og vel over, for etter bursdagen min er det jo faktisk vår, og denne våren har eg bestemt meg for å skjerpe meg.

Jada, vi sto helt fremst!

Eg starta ca midt i januar å legge om kostholdet, og har gått ned en del i vekt. «Du trenger jo ikke det du!» Jo! Det handler ikke om utseende. Eg har en hæl som kanskje aldri blir bra, og må derfor prøve å redusere vekta den belastes for. Men det er ikke bare vekta som er under oppussing denne våren. Nå er eg også lei av å nesten alltid ha smerter, og begynte derfor å trene. Jepp, du leste riktig. Eg trener litt styrke fordi det har dokumentert virkning mot muskelsmerter.

 

Trøtt som fy etter trening, men smertene har alt begynt å avta!! Og håret er klart for vår!

Nå som eg har kommet i gang med dette ville eg både belønne meg, samt gi meg litt motivasjon. Det ble altså å ta den 11 mnd lange etterveksten, ja det var på tide! Eg vil få takke og rose Hairport på Kløfta som er flinke og yter veldig god service, så der kommer eg nok til å gå igjen! Siden eg har problemhår som nå er slitt kan eg ikke bruke hva som helst mot gulskjær. DENNE sjampoen og DENNE balsamen er mine absolutte favoritter, de tar gulskjær uten å tørke ut håret. Har brukt de i flere år nå.

On fire kl kvart over seks i morges!

Ellers var det en ekstra seier at eg klarte å komme meg på trening kl 6 i morges, altså FØR jobb, tross mensen! Ja, det er faktisk big deal da mensen kan være et helvete. Har ikke endometriose, men det er likevel både vondt og skikkelig ubehagelig. Det aller verste med den er at nå har Libresse slutta helt å produsere stringtrusebind, og butikkene begynner å bli utsolgt. Det var noe dritt! Vil noen være med å produsere stringtrusebind i Norge kanskje? Er avhengig da mensen kan være like ustabil som ene exen min!!!

Følg gjerne på snap, der deles det meste!

Uka som gikk

Joda, stemmer det, skulle sånn i teorien ha kommet et innlegg i helga. Det ble glemt ja. Da tenker eg bare vi tar en recap av uka som gikk, for det var ei variert uke, altså ikke bare sofasliting.

Mandag var det igjen tid for medisin. Dro som vanlig først på jobben, og deretter på Ahus. Foruten kø for å få kølapp gikk det meste som smurt, så intet nevneverdig fra medisinrommet. Etter at Infleximab var innført i åra mi tok eg turen over på en annen avdeling, hvor eg skulle besøke fine gode Siw, ei venninne som har kreft. Da blir liksom mi halvdårlige helse en liten bagatell. Det var uansett koselig å få skravle litt med Siw, og å kunne gi henne en klem.

Bilde fra snap med filter for å føle oss litt freshe på Ahus.

Tirsdagen kom Tonje (dattera til Doc) innom med reisegaver fra Island, knallgod sjokolade og shotteglass med lava på. Da ble det selvsagt skravlings med historier derfra.

Reisegaver! Love it!

Onsdag var vi begge så plukk råtten og lat at middagen ble inntatt på Burgerking. Med burger på 850 kalorier gikk dietten litt skeis den dagen, kan man si. La gå, eg skulle raskt få opp pulsen igjen. Det var tid for å føre litt regnskap. Ikke største jobben, men så lenge blogg og sosiale media genererer litt cash må det føres. 

Sliten etter regnskap, tall tar på!

Da torsdagen ankom var det ikke noe poeng i å dra på jobb for min del, armene var vrak. I stedet for å dra på jobb ringte eg heller legen, noe som resulterte i sykemelding pga senebetennelse i begge armene. Ja, det var jo flott, da blir det ikke påskegenser i år heller gitt. Men eg stakk på apoteket og fikk tak i en god krem, og så handla eg. Skulle hatt vogn da ja.

Var vel Tassen som forbrant flest kalorier på denne, illsint vettu.

Fredags morgen gikk eg på vekta, og en milepæl var nådd. Eg hadde klart å gå ned 5 kg siden nyttår! På en måte var det litt teit på en fredag, for da kunne eg liksom fråtse i godteri og chips hele helga. Jepp, der røk flere dagers kaloritelling, så da prøvde eg å kompensere med litt husarbeid.

Løp og kjøp, den blir fort Utsolgt!

Lørdag fortsatte fråtsingen. Ute var det bare regn, og da blir man gjerne sittende inne og dunke nedpå sukker og fett. Dette resulterte selvsagt i kviser. Selv om eg nærmer meg 40 år (steike det ser mye ut svart på hvitt, men eg har et år igjen), så får man altså kviser av å spise så usunt. Doc var tok seg en tur på dagtid, og kom hjem med DENNE duften. Altså fy flate, skal du gi gave til en mann kan eg absolutt anbefale den uansett alder, fresh og ungdommelig uten å virke fjortis!

Søndag ja, du skjønner det at vi ble litt påvirka av Kompani Lauritzen i går, og skulle prøve oss på push ups. Doc kunne absolutt brilliere, men det sto verre til med meg. For ikke mange år siden tok eg over 20, så nå bestemte eg meg. Tiltak måtte iverksettes, men siden det er kleint å møte opp på treningsstudio aleine sendte eg mld til Tonje, og hun stiller gladelig opp. Hun har nemlig også lyst til å trene, så da kan vi være hverandres moralske støtte, og forbedre helsa gjennom litt styrke og trim ellers. DISSE toppene er forresten super til lett trening, det trenger ikke være dyrt vettu! 

Følg gjerne på snap, der deles det meste!

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top