FIN I BIKINI

 

I dag har vi stort sett bare blitt sittende på vårt idylliske campingtun her, mens Doc og fattern har vært på noen handleturer da. Sola har steikt og det har gått hardt utover solkremen. Noen myggstikk rikere her og der selvsagt, og vommen er fylt med grilla laksegryte. Vi har det egentlig ikke så vondt, bare litt varm og tørst.

Man blir jo gjerne litt slitne av denne varmen, så det har blitt til at vi hat måttet sitte helligt i ro. Har bare veksla litt mellom å sitte og å ligge, bortsett fra da eg og Doc gikk i kiosken for å kjøpe is. Lollipop og Gigantis var ikke feil, det kjølte jo ned ei stund da, men så kom varmen igjen. 

Det vi til slutt kom frem til, som vi i bunn og grunn hadde planlagt i går, var at en dukkert ville friske opp i verste varmen. Dermed gikk hele gjengen ned til Logen for å sjekke ståa. Eg og søstera mi hadde forberedt oss med bikini, så vi vandra uti med en gang. Litt evje her og der gjorde at søstera mi ble litt stifinner, og da hun fant et punkt hvor Lågen rakk til rett over knærne, la hun seg bare på svøm.

Meg var det noget verre med, eg prøvde å dilte etter, men det var jo så kaldt at strikkepinnetuppene syns gjennom den vatterte bikinioverdelen. Omsider, etter mye mas, heiv eg meg på svøm eg også. Det var godt det var grunt, ellers hadde eg vel gått under tenker eg. Da eg reiste meg opp var søstera mi på svømming igjen, mens faderen sto til knærne og Doc sto til anklene. Faderen hadde jo lagt seg på svøm hadde det ikke vært for at han hadde mobilen i lomma, selvsagt. Ja det var det han sa selv i alle fall. 

Nå er tempen helt perfekt her, og vi kan velte oss ned i solstolene igjen. Nå som vi har trimma litt, er det oss vel unt med litt snacks på bordet, eller?

 

 

 

 

RAGGEN GÅR!

Da har vi endelig fått landa litt etter årets hagefest. Oppryddinga gikk steike greit, mange hjalp til, og Rype serverte pølsegryte og kaffi til hjelperne. Vi har fått mye god hjelp både før og etter, men var likevel godt slitne. I dag hekta vi derfor på vogna og tok ut på tur, fordi vi nå trenger litt ferie. Vi har også fått med litt av familien, så vi kan vel kalle det familieterapi, noe som av og til trengs.

Etter en slitsom morgen kom vi oss da altså endelig på veien, litt påvirka etter besøk av Hugsten i helga, sa vi at raggen går med vogner og bobil med! Første stopp ble på Kløfta alt, ene dugnadsyteren måtte få tilbake ei gjenglemt lommebok etter helga, og vi måtte ha noe kald drikke i bilen. Videre gikk turen nordover, vi ville finne oss en campingplass å lande på noen dager. Men det ble så klart flere stopp på veien først. 

På Rudshøgda var vi på titterunde på polet, og jaggu fant vi både Lotherus og Morgan. Kjekt å ha. Og så fikk vi hanka med oss litt diverse på Obs også, det ble både snacks, joggebukse og sko, der er det jo priser som harmonerer med varene. Ellers tok vi en sigarett før vi kjørte videre. 

 

På Øyer hadde vi avtalt å møte Hugsten fra Wunderland, for vi måtte jo bytte t-skjorter. Vi hadde lovd han ei Hagefest 2018 t-skjorte imot at eg skulle få ei Raggen går t-skjorte. Da ble det jo så klart litt prating da vettu, han er en trivelig kar med god stil og brukandes musikksmak.

Videre var det ikke ikke lange stykke før vi campa, da var det bare å sveive ned støttebeina så vi kunne ta en støttebeinsdram. Du kan tro det var deilig! Vi laga oss et lite tun her, og foreldra mine diska opp med mat til hele gjengen. Så nå sitter vi bare i sola og slapper av og lader opp til Skjåk på torsdag. Flere som skal dit?

HAGEFEST 2018 – Helt overveldende!

Onsdag

De første gjestene ankom campen, de fikk plassert seg raskt. Foreldrene til Dask kom også da, og ikke lenge bak var Anne og Rype, og Trond. Campen var forresten på en gammel skole like over veien her, Linda og Keth som bor der er helt fantastiske som stiller med hagen til rådighet som campingplass. Dugnadsgjengen fikk grillmat på de hjemmesnekra benkene vi hadde laga, og Sonja fikk lov å lage bordskilt til gjengen. 

Torsdag

Det gikk ikke lange tida før skoleplassen var helt full av campingvogner, bobiler, busser, telt og andre rariteter å sove i. Barndomsvenninna mi Veronica ankom på morgenen sammen med sin andre halvdel og en kamerat. Hun er frisør, og det var flere på campen som trengte klipp, så det var jo bare supert. Hun fikk forresten nytt slagord på campen; Eg har vips, eg har vaps, eg har kappa, eg har saks.

Stemningen øker og loddsalget er i full gang, det strømmer inn flere gevinster fra gjester og boder. Ja for vi hadde flere salgsboder på plass selvsagt. Forente Rednecks Norge stilte opp med T-skjorter, capser og mye annet morsomt. Kari og Torfinn hadde med resten av butikken som dem har solgt, det var mye fint i Old Timers, ja altså sånn som folk faktisk gikk kledd i på 1800 tallet. 

Ellers var jo Rypes Redneck Cafe på plass. Denne gang hadde han også mye godt for salg. Burgere, pølse og potetstappe, pølsegryte, sveler, pytt i panne med egg og brød, kaffe og brus. 

Fredag

Dagen starta så klart med frokost hos Rype, da kvikner man godt til og kan ta fatt på dagens gjøremål. Etter ei stund var jo dassene på vei. Først ble det plassert en på campen, og så skulle to plasseres i hagen vår. Da var kranbilsjåføren uheldig med en kabel som hang litt lavt, ja strømmen gikk over hele strekningen. Med rundt 300 gjester og Hilljacks på vei, til en hagefestival til inntekt for kreftrammede barn, da er det lurt å ha strøm. Naboen Linda tok affære og ringte etter hjelp, dermed kom Infratek og fiksa så vi kunne fortsette festlighetene. 

Nå har vi enda ikke hatt en hagefest uten strømproblemer. Første året måtte noen kjøre til Kløfta og kjøpe mer bensin til aggregatet midt i ene settet til Steff Nevers, og andre året fikk en i Hilljacks en karamell pluss en ødelagt mikser pga jordfeil. Så en påkjørt kabel er ikke noe å sutre for vel?

Røde Kors stiller seg opp på campen med flere vakter, og dem har forresten gjort en god jobb her. Når vi samla inn til Superselma ville dem stå her på dugnad, noe vi setter veldig pris på. Vaktene våre har også ringt lensmannen og invitert han til å patruljere her litt, gjerne spasere en runde på campen også. At politiet er synlig er jo bare bra for husefreden. 

Etterhvert kom Trond for å tatovere gjestene. Han hadde lagd noen faste stensiler til en meget fin pris, og donerte over halvparten til Superselma. Madammen hans Kristine var en fantastisk effektiv assistent. 

Men nå begynner vi å få problemer med overfylt camp, det kom mange fler med rullestove enn vi hadde regna med. Det endte med at flere naboer stilte eiendommene sine til rådighet, og busslommer og andre mulige steder ble brukt. Vi fikk løst det problemet greit. 

Så kommer Hilljacks på scenen. Dem hadde et forrykende show med utrolig god musikk, og det resulterte i en svær fanskare fremfor scenen. Her blir eg bare målløs, for denne gjengen leverer topp kvalitet alltid!

Lørdag

Også denne dagen starta med Rypes frokost, det er jo koselig når mange fra campen samler seg i hagen til frokost og prater. Det er også noen som har gått rundt og rydda på morgenene, uten at eg helt har fått med meg hvem. Tusen takk for det!

Ellers kan eg si vi var stup trøtte lørdagen, så eg fikk grei beskjed om å delegere litt mer. Da gikk eg inn i garasjen og fikk meg en tattoo av Trond, han har tatovert meg før, og eg vet han er flink, så det var null stress. 

Veronica tok seg av å selge ruter til hønebingoen, mens noen andre ruta opp gulvet der. Det eneste eg gjorde var å finne fem bokser med mais for å få dem til å drite. Den som eier ruta første høne driter i, har vunnet, i år var det forundringspakke med mye flott oppi.

Litt seinere kom Jim Stirling med sin salgsbod, og han hadde jaggu lagd hatt til meg, den matcha kjolen min helt perfekt. Og rundt samme tida kom Hugsten fra serien Wunderland. Vi inviterte han og Jon Arild enkelt og greit fordi det er to bedagelige typer med god musikksmak, og vi har vært på raggen med dem før. Nå passa det bare for Hugsten, så han tok meg og søstera mi Monica med på en liten ragg. 

Loddtrekningen gikk greit for seg, med noen innslag av Sukiaki av Doc så klart. Vinnere står på arrangementet på fb. 

Deretter var det Steff Nevers sin tur på scenen. Denne mannen og bandet er helt rå, knallflinke, og eg og Doc med flere endte på scenen på dansing. Her og blir eg litt tom for ord, begge banda har spilt i hagen vår før, og vi har vært på mange konserter med de, men vi har aldri hørt en sur tone!

Søndag

Campen på skolen måtte tømmes til kl 14, for der skulle det være St.Hans feiring for bygdelaget. Men dette var faktisk null problemer, alle var greie og hjelpsomme, folk hadde plukka søppel og rydda plassene sine. Deretter kunne hagen ryddes, her også med god hjelp, så foreldre og søster fra vest kunne parkere der. Spørs jo litt hvor trangt det blir med Monica sitt vogntog, mini og poletta, men det gikk med nød og neppe. 

Når vi tok en liten evaluering, kom vi til at det har vært 303 mennesker i hagen denne helga. Summen til Superselma har mangedobla seg siden i fjor og etter siste utgifter er trukket endte vi på hele 

40 000 kr til Superselma!

Er ikke det bare dritbra??? Vi har grått mange gledestårer denne helga.

Så vil vi takke samarbeidspartnere, aktører og folk ellers som har bidratt til at denne festen faktisk har blitt mulig:

Dugnadsgjengen (dere vet hvem dere er)

Vaktene

Røde Kors

Politiet

Jane med hønene til bingoen

Røhneselmer Lillestrøm for en Ford Mustang

Plantasjen

Countryfestivalen Skjåk

Forente Rednecks Norge

TireShop

Superselma

Gjester, venner og familie som bidro med gevinster og hjelp

Fotograf Arild Karlsen

Tatovør Trond Monsen og Kristine

Jim Stirling

Kari og Torfinn

Rypes Redneck Cafe / Redneckarrangement 

Infratek som var rask på labben når strømmen gikk

Akershus utleie

Johnny Sætre for scenerigging

Gdesign

 

 

Bildedryss (i tilfeldig rekkefølge) fra helga, fotograf Arild Karlsen 

 

Og takk til vår kjære fotograf Arild Karlsen!

 

 

MENNESKER AV GULL

Denne gjengen her altså! Dem har stått på nå i flere dager, og kommer tilbake i morgen også, uten disse hadde vi vært langt bakpå med forberedelsene. Dem står på fra morgen til seine kvelden, for å hjelpe oss i havn med hagefesten, og nå minker det faktisk en hel del her. Vet ikke hva vi skulle gjort uten denne gjengen, men en ting er sikkert, dem må være lagd av gull!

Scenebygget er så og si ferdig, bare noen småting igjen. Teltet er på plass, riktignok etter noe modifisering. Vinden tok det og dro med to store dekk med felg, men nå står det. Vi er godt i gang med å snekre bord og benker av alt skrotet bak garasjen, det står ikke på oppfinnsomheten til disse folka nei.

Alle store countryfestivaler har navn på hovedscenen, vi er jo ikke noe verre enn dem vi vel? Så eg lagde skilt av litt kapp. Hagelåven scene om sommeren, og hagelåven full av hageredskaper om vinteren. Ble det ikke fint da?

Vi holder selvsagt gjengen med mat og drikke, så i dag ble det pizza på våre gode hjelpere. Kjøleskapet i garasjen har vi fylt med brus, og ene hjelperen vår har jaggu satt inn pils til folket. Vi skal nok ikke lide noen stor nød. 

Her jobbes det for harde livet med et stort smil om munnen, godt humør holder drivkraften oppe. Her blir en benk til, mens siste takplate forberedes til montering. 

Og den ble ikke så verst heller, vi har testa den, og den holder. Så er malen klar, vil tro det går unna med resten av benkene når vi har alle mål. 

Vi bruker det vi har liggende. Gamle terrassefliser er jo perfekte som benker, dog denne måtte bygges om etter en test eg så gjerne skulle ha filma. Når to mennesker står på en krakk og danser, mens krakken knekker, det var litt av et syn. Og ja, det gikk bra med dem. 

Nå er det natta her, vi er så slitne at vi ikke vet hvor vi skal snu oss, og vi har en del ting igjen å gjøre i morgen. Vi satser på å bli ferdig i morgen, for torsdagen vil vi svært gjerne slappe av og kose oss. Må jo være klar til Hilljacks og Steff Nevers i helga! 

Ved fare for sein blogging noen dager nå, kommer vi til å dele mer på snap, bare å legge til om du vil følge med!

 

VINNERE AV BILLETTER!!!

Denne gangen har vi ikke trukket vinnere på vanlig vis, men vi har plukket ut kommentarer som gjorde litt ekstra inntrykk på oss. Vi fikk inn så mange fine kommentarer til konkurransen, at vi ikke klarte å velge bare en. Vi bestemte oss derfor for tre personer som får to billetter hver nå! 

De tre kommentarene som traff oss mest var:

Astrid Engli Eriksen

Fordi jeg er så opp i årene. Lyst på en real fest før jeg tar kvelden. 😄

Hilde Sjem

Vi har brukt å være på Vinstra i 15 år. I år kunne vi ikke bestille, fordi svigerforeldrene var syke. Har ikke kunne planlagt noe for sommeren.

Svigerfar døde 08.mars og svigermor døde 12.juni 😢❤❤

Vi synes derfor vi hadde fortjent å komme oss bort på noe gøy! Rett og slett fått koblet hodet over på noe annet ei helg.

Sammen med dere hadde vært helt topp!

Mvh Hilde og Kurt

Inge Hansen

Ønsker pass til hagefesten sammen med kjærringa. Vi er godt voksne dvs 44/50 og har kjøpt oss lita redneck vogn for sesongen. Prøvde å få tak i billetter men rakk ikke. Håper å få debuten med dere på årets hagefest, etter TIMER med god latter på TV. Føler det er vår tur nå 😉 “sjefen” har vært sjukmeldt pga hun mistet sin mor i mars, og jeg mista min mor i aug-17. Nå vil vi gledes. 🙂

Gratulerer så mye til vinnere, dere er notert på gjestelista, og får Mail fra oss. Håper vi seestil helga!

 

FESTEN VI ALDRI VIL GLEMME

Da havna vi bittelitt på etterskudd fordi vi hadde lekkasje i campingvogna, men det ser ikke så verst ut likevel. I går kveld prøvde vi å begynne på taket på scenebygget, men på grunn av uvær med lyn og torden tok vi ikke sjansen på å stå i høy stige å snekre mer. Fikk opp to lekter da. 

På kvelden kom Rype med matvogna si, så den er plassert. Han fikk også fylt opp litt i kjøleskap, så han er i det minste litt forberedt. Her blir det salg av diverse mat og alkoholfri drikke. Rype tar ikke kort, så det er lurt å ha med kontanter, eller evt kunne vipse om man vil kjøpe noe. Vi kan garantere at det er god mat, for i fjor ble han fort utsolgt for diverse matretter. 

Nytt i år er at vi har en tatovør som lager 5-10 stk motiver å velge mellom, her vil en del av inntektene gå til Superselma. Trond er en meget dyktig og seriøs tatovør som vi trygt kan gå god for, vi har alt fått blekk under huden fra han tidligere. Han ville svært gjerne være med å bidra for Superselma, og det varmer hjertene våre virkelig. 

Hønebingo blir det også i år! Den vil vi prøve å få i gang på dagtid, rundt 15-16 tida. Her går det to høner på nummerert underlag, og vi skal rett og slett gjette hvor første høna driter. Prisen er 50 kr pr rute, premien er en surpricepakke, og inntektene her vil også gå til Superselma. Skulle første høna drite på ei rute ingen satsa på, venter vi på at neste høne driter.  

Vi har i år også alliert oss med Lund Skole som campingplass, det er like over veien her. Kort avstand og jevnt underlag. Det settes ut toaletter både på campen og i hagen vår, for huset vårt låses. Vi har vannkran utenpå huset, ellers er det medbrakt som gjelder her. Søppelsekker og pantesekker har vi i fleng, det blir hengt opp noen på strategiske områder. Så håper vi våre gjester er flinke å holde både hage og camping ryddig, dette har jo gått veldig greit tidligere

Her ser du område hvor festen er nærmest, og skoleplassen med camping i bakgrunnen. Skal være enkelt å finne frem.

 

Fredagskveld skal vi skåle og danse til Hilljacks, og lørdagskveld blir det Steff Nevers som står for livet. I tillegg vil det bli noen overraskelser på scenen. Ellers trekkes loddene ut på lørdags ettermiddag, her med en ny Ford Mustang for ei helg som hovedpremie, og mye andre flotte premier. Loddsalget er også til inntekt for Superselma, og alle kan kjøpe lodd selv om dere ikke har billetter til hagefesten. Det er bare å vippse til 41562319. 5 kr pr lodd, eller 250 kr for ei hel bok. Om du vipser får du tilbakemelding på hvilke bok nr og lodd nr du har. 

Det vil i år også være mulig å kjøpe litt westernklær, Kari og Torfinn har med det dem har igjen i butikken sin. Jim Stirling kommer en tur på lørdag og selger litt diverse av hatter og skinnklær. Forente Rednecks Norge stiller opp med effekter, og vi har selv i år t-skjorter og capser dere kan få kjøpt. Av våre egne t-skjorter og capser går noe av inntektene til Superselma. 

Vi håper vi i år kan toppe hagefesten, og toppe vårt bidrag til Superselma. Vi vil på forhånd takke alle som kjøper lodd, effekter, tattoo, rute på hønebingo, og ellers er med å bidrar til at kreftrammede barn kan få lysglimt i en vanskelig behandlingstid 💕

Superselma på nettet

 

KJØPTE KATTA I SEKKEN VI…

Denne helga har vi fått på plass det meste på campen, dere kan jo se HER hvordan det gikk da. Og vi har integrert oss greit ganske fort, fått mange hyggelige bekjentskaper. Nå har vi også fått testa vogna skikkelig, og prøvd ut at alt virker som det skal. Heldigvis fikk vi tømmehjelp til den portapottien som har stått full i nesten to år, så Doc slapp det da. 

Været har stort sett vært meget bra i helga, både fredag og lørdag satt vi ute hele kvelden, men ut på lørdagsnatta starta regnet. Det var ikke bare ei lita skur, det høljeregna hele natta, og langt ut på dagen i dag. Teltet var helt og tett, så der var alt fortsatt tørt og fint da. 

Det var verre med vogna. Når vi våkna i dag lå Tassen i fotenden og sov, det var jo litt uvanlig, for han liker seg jo vanligvis på gulvet. Men vi skjønte fort hvorfor, gulvet var dekka av vann! Vi har altså kjøpt oss et aldri så lite prosjekt, taket er lekk rundt takluka, så vi må bytte det og tette bedre. 

Heldigvis at vi akkurat har bytta taket i kjørevogna da, så det har vi erfaring med og vet hvordan skal gjøres. Naboen hadde verktøy å låne oss, så da var det jo bare å sette i gang å rive ut litt tak. Vi fikk av hele takluka, Doc kunne da komme skikkelig til og tørke godt ovenfra. Og tilfeldigvis hadde vi to tuber silikon liggende i bilen, de kjøpte eg fredagen for å bruke på skruehullene i takplatene til scenebygget hjemme. 

Sola kom frem etterhvert og tørka opp vogna litt, nå skal jo taket være helt tett. For å få litt sirkulasjon i vogna satte vi opp litt lufting, da kan det tørke helt opp til neste gang vi reiser ned. Det er forresten ei skrotvogn i nærheten som vi kan ta takplater fra, da blir jo vogna vår god som ny igjen. Det var nok ikke katta i sekken likevel, selv om det føltes sånn når vi våkna i dag.

 

 

 

 

CAMPING PÅ SJØEN

I går pakka vi planet på Forden helt fullt av rottingmøbler, kjøleskap og fortelt, og inni bilen hadde vi spilt tetris med klær, pynt og polvarer. Vi var klare for å flytte inn på campingen. Turen ned gikk smått i starten, litt kø var det jo, men det løsna fort. Og enda litt lenger ned hadde vi tydeligvis gått glipp av ei avkjøring. Etter litt om og men kom vi da frem, og ble tatt imot av våre gode naboer. 

Først måtte vi flytte vogn og platting en meter, men med så mange gode naboer ble ikke det noe heft. Men da Doc bare skulle flytte bilen klarte han å kjøre over en fin koffert med fullt grillsett, ja et som eg hadde kjøpt til han for å ha på campen. Det var ikke mer koffert igjen for å si det sånn. Men nå skulle fortelt opp. Vi hadde jo funnet et med litt feile mål, så vi skulle betale om det passa. Mange hjalp til, og mange hadde ideer på tilpasning, så til slutt ble det klart at eg kunne vipse selgeren for dette. 

Endelig kunne vi innrede! Rottingmøblene ble plassert ytterst i teltet, og kjøleskap i ene hjørne mot vogna. Nabovogna her skulle kastes, og der fant vi kommode og en liten hylleseksjon, så da var møblementet komplett. Det gjensto bare å vaske ned alt og pynte. Sånn bortsett fra museskiten i møblene fra den gamle nabovogna, var det ikke mye vaskejobb. Litt spindelvev som gode naboer tok for meg da. 

Sengklær hadde vi forresten glemt, men så var det disse naboene våre da, de fiksa og ordna så vi fikk noe å sove i. Vi kunne endelig ta kvelden, og gjett om det var godt. Vi sovna med en gang begge to. 

Men så i dag da, når ting var på plass og i boks, så oppdaga vi at plattingen i teltet svikta ca over alt. Bort med pynt og møbler igjen. Gutta måtte løsne noen plank for å legge støtter under, og så sto plutselig kjøleskapet rett også, ikke verst det. Og igjen en runde med jif universal da så klart. 

Ellers mangla vi jo møbler på uteområde vårt. Nina og Jonny hadde fått tak i to stoler, så vi mangla bare bord. Det fine her er at campingen har egen kjøp og salg side på Facebook, og det skulle det gis bort et bord. La meg si det sånn, Nina, Tanja og eg gikk rundt hele campingen og leita etter plass 96 før vi oppdaga at eg selv har plass 85. Bordet sto altså 15 meter unna, ved vogna rett over kjøregata her. Vel vel, vi fikk da en spasertur om ikke annet.

Nå har vi det meste komplett, og det ble skikkelig maritimt og fint. Det vi mangler tar vi etterhvert, ja som for eksempel tannbørste som eg måtte kjøpe i kiosken i dag tidlig. Tassen har funnet sin plass her, ingen får nærme seg vogna uten å hilse på han. Nå ble det jaggu mat på oss også, vi okkuperte grillen til Nina og Jonny. 

SVINDEL Å HJELPE KREFTSYKE BARN?

 

Vi la i går ut en konkurranse der vi gir bort to billetter på hagefesten vår, og at her blir det loddsalg der hovedpremien er en splitter ny Ford Mustang for ei helg. Dette har vi fått mye rare tilbakemeldinger på. Noen lurer på om det er svindel, og en flere har drevet og rapportert oss både her og der for svindelforsøk.

Vel. Vet ikke hvor eg skal starte, for dette er bare trist. Her gjør vi en innsats for barnekreftsaken, hvor ALT overskudd fra hagefesten, inkludert loddsalg og diverse annet, skal gå til Superselma. Superselma jobber for at kreftsyke barn skal få lysglimt i hverdagen. Det kan være alt fra en liten myk kosebamse, til en tur i dyreparken. Alt ettersom.

Det er mange som er med å bidra til denne hagefesten, både med utstyr, dugnadshjelp, premier til loddsalget osv. Ja noen jobber døgnet rundt for at dette skal være mulig. Givergleden til mennesker rundt oss er helt fantastisk, og premiene vi har lista opp er ikke noe tull.

Røhneselmer Lillestrøm sponser oss med en Ford Mustang for ei helg, Countryfestivalen Skjåk sponser festivalpass, vi har fått en svær grill fra Plantasjen. Og vi har fått en hjemmestrikka genser, pluss at vi har fått god hjelp med både gevinster og loddsalg. For at vi ikke skal jukse ang loddsalget, har vi ei med god erfaring som tar dette for oss. Alt blir gjort etter boka her.

Så da lurer eg; hvordan kan det ha seg at folk da rapporterer oss for svindel? Er det virkelig noen som ikke unner kreftsyke barn litt glede? Eller er det sjalusien som tar overhånd fordi vi faktisk får til dette? Eg bare lurer, for eg blir oppriktig lei meg når noe vi brenner for blir stempla som svindel. Det er rett og slett stygt!

HER kan du se hva vi gjorde med overskuddet etter hagefesten i fjor, sånn om du ikke tror oss!

Om du nå kanskje skulle være interessert i å vinne billetter til hagefesten, finner du innlegget HER. Og igjen, det er fakta at vi lodder ut en ny Mustang, ikke svindel!

Dere må gjerne dele innlegget om dere vil, fint om folk får opp øynene litt.

 

VINN EN NY FORD MUSTANG HER

Om ei uke braker det løs! Da begynner skolegården rett over veien å fylles opp, og hagen vår blir fylt med glade mennesker. Det er tid for årets happening, Hagefest hos Doc og Dask. Det er nå tredje året vi har denne festen rundt sankthans, og det blir bedre og bedre for hvert år. Nå har det blitt så vellykka og populært at vi var utsolgt allerede i oktober. Og årets premier på loddsalget er virkelig av ypperste klasse! Les videre nedover for å se hvordan du kan vinne billetter til hagefesten og denne bilen!

I år starter det torsdagen, med innsjekk og parkering av campingutstyr og ellers det folk sover i. Så ut over torsdagskvelden skjer det ikke så mye mer enn det, folk får tid til å bli kjent og prate, og gjerne skåle litt. Ta gjerne en soldans denne dagen, så sikrer vi oss godt vær hele helga. 

Fredagen starter musikken. Det er selveste Hilljacks som åpner festen. Denne gjengen fra bygda har toppa flere lister i utlandet, blant annet i Nashville, og spilles på radio i flere land, og flere stater i USA. Dette er et band med topp kvalitet på tradisjonell country, som er god dansemusikk. Det er også en del egenproduserte låter fra denne gjengen, de finner du på Spotify, Tidal, Deezer og iTunes. Vi gleder oss virkelig til å ha denne gjengen på scenen i år også, vi garanterer stemning. 

Lørdagen blir det flere ting som skjer, da blir det jo noen leker og litt liv. Det er fare for at det blir ragging da Hugsten og Jon Arild fra Wunderland tar turen, to bedagelige typer med morsomme biler. Vi har vært med dem på raggen før, og kan stå inne for at det to oppegående karer. 

Ellers blir det jo musikk lørdagen også så klart, vi har litt overraskelser på lur til gjestene våre. Men gutten som avslutter det hele er en godt innarbeida artist på verdensbasis, Steff Nevers, da blir det igjen dansestemning til hans gode og morsomme tekster. Steff Nevers finner du også på Spotify, og eg vil anbefale å høre Redneck Rehab, som vi sikkert trenger denne helga!

I tillegg til alt dette, blir det et forrykende linedanceshow. En dyktig gjeng kommer for å ha oppvisning for oss, og er vi heldige blir de her litt utover kvelden og kanskje lærer oss noen trinn. 

Det blir også loddsalg. Her er premiene så fantastiske at vi blir rørt til tårer for givergleden til folk. Inntektene for både loddsalg og festen ellers går til Superselma, som jobber for å gi lysglimt til kreftsyke barn. Men tilbake til gevinstene, vi har vært så heldige å få lodde ut en splitter ny Ford Mustang fra Røhneselmer i Lillestrøm, denne kan bli din for ei helg om ditt lodd trekkes! En annen premie er festivalpass på countryfestivalen på Skjåk, hvor vi selv også kommer til å være. Det er ellers mange flotte premier på lista, gå inn på linken nederst for å se både arrangement og mer om loddsalget. 

Som alle har fått med seg er dette utsolgt. Det er noen det ikke passer for likevel, som selger sine billetter inne på arrangementet. Men nå tenkte vi å dele ut to billetter til en person! Alt du trenger å gjøre for å delta er å skrive i kommentarfeltet her på bloggen, hvorfor akkurat du fortjener å vinne!! Husk å legge inn kontaktinfo for å være med i konkurransen! 

Hagefest hos Doc og Dask 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#konkurranse #redneck #norskerednecks #docogdask #redneckfest #hagefest #superselma #barnekreft #kreft #fordmustang #billetter #hilljacks #steffnevers 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top