CAMPING PÅ SJØEN

I går pakka vi planet på Forden helt fullt av rottingmøbler, kjøleskap og fortelt, og inni bilen hadde vi spilt tetris med klær, pynt og polvarer. Vi var klare for å flytte inn på campingen. Turen ned gikk smått i starten, litt kø var det jo, men det løsna fort. Og enda litt lenger ned hadde vi tydeligvis gått glipp av ei avkjøring. Etter litt om og men kom vi da frem, og ble tatt imot av våre gode naboer. 

Først måtte vi flytte vogn og platting en meter, men med så mange gode naboer ble ikke det noe heft. Men da Doc bare skulle flytte bilen klarte han å kjøre over en fin koffert med fullt grillsett, ja et som eg hadde kjøpt til han for å ha på campen. Det var ikke mer koffert igjen for å si det sånn. Men nå skulle fortelt opp. Vi hadde jo funnet et med litt feile mål, så vi skulle betale om det passa. Mange hjalp til, og mange hadde ideer på tilpasning, så til slutt ble det klart at eg kunne vipse selgeren for dette. 

Endelig kunne vi innrede! Rottingmøblene ble plassert ytterst i teltet, og kjøleskap i ene hjørne mot vogna. Nabovogna her skulle kastes, og der fant vi kommode og en liten hylleseksjon, så da var møblementet komplett. Det gjensto bare å vaske ned alt og pynte. Sånn bortsett fra museskiten i møblene fra den gamle nabovogna, var det ikke mye vaskejobb. Litt spindelvev som gode naboer tok for meg da. 

Sengklær hadde vi forresten glemt, men så var det disse naboene våre da, de fiksa og ordna så vi fikk noe å sove i. Vi kunne endelig ta kvelden, og gjett om det var godt. Vi sovna med en gang begge to. 

Men så i dag da, når ting var på plass og i boks, så oppdaga vi at plattingen i teltet svikta ca over alt. Bort med pynt og møbler igjen. Gutta måtte løsne noen plank for å legge støtter under, og så sto plutselig kjøleskapet rett også, ikke verst det. Og igjen en runde med jif universal da så klart. 

Ellers mangla vi jo møbler på uteområde vårt. Nina og Jonny hadde fått tak i to stoler, så vi mangla bare bord. Det fine her er at campingen har egen kjøp og salg side på Facebook, og det skulle det gis bort et bord. La meg si det sånn, Nina, Tanja og eg gikk rundt hele campingen og leita etter plass 96 før vi oppdaga at eg selv har plass 85. Bordet sto altså 15 meter unna, ved vogna rett over kjøregata her. Vel vel, vi fikk da en spasertur om ikke annet.

Nå har vi det meste komplett, og det ble skikkelig maritimt og fint. Det vi mangler tar vi etterhvert, ja som for eksempel tannbørste som eg måtte kjøpe i kiosken i dag tidlig. Tassen har funnet sin plass her, ingen får nærme seg vogna uten å hilse på han. Nå ble det jaggu mat på oss også, vi okkuperte grillen til Nina og Jonny. 

18 thoughts on “CAMPING PÅ SJØEN

  1. Det der så superkos ut! Går å kikker på Finn etter et lite krypinn. Campe er knall! Kos dere masse!

  2. Hvor i all verden har dere bosatt dere? Ikke noe vann i nærheten det jeg kan se? Er dere ikke ved sjøen da?

  3. En ting eg har lurt på, eg veit det ikkje matchA temaet her, men eg e vestlending, akkurat som deg frøken dask,, so då lure eg på en ting,, har du introdusert doc for Oddvar torsheim?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top