Det bare måtte være mer!

Å herre fred da! Enda mindre opplagt i dag, og så måtte eg innom Ahus for en dose medisin i armen. Tok meg en matbit på vei hjem bare sånn får å unngå å sette meg ned hjemme, for da hadde eg nok falt helt i do. Nei det var bare å gå på med viljen og motivasjonen fremst i pannebrasken, her skulle det pakkes i vogn!

Bare litt gira på tur da…

Før eg gjorde noe som helst i bilen måtte eg sette på ei maskin med klær, for haugen med skittentøy har fått fritt spillerom denne uka, og kan nå eventuelt leies ut til noen trimglade som vil gå topptur. Til bobilen hadde eg alt sortert ut de tingene eg vet vi absolutt må ha med. Vi har ikke like mye plass nå som vi hadde i Tabbert’n, så her måtte vi tenke rasjonelt, men en sånn HER er selvsagt med.

Ble riktig så trivelig da!

Doc skulle bare teste gass og vann, sånn for å være på den sikre siden. Gassen funka som den skal, men verre var det med vannet. Plutselig rant det utover hele gulvet, pluss i skapet på badet. Da ble vi brått detektiver og gikk over alt for å finne åstedet. På badet mangla en pakning i dusjhode, og det gjorde det visst på en kobling til varmtvannsberederen også.

Vi har jo det meste her, og ja, den duppeditten midt i taket er aircondition.

I en fei fikk vi tørka alt, og Doc kjørte i all hast til Biltema for nye pakninger. Da dette var tett oppdaga vi at sluke i vaskene på kjøkken og bad også var legg, så her måtte det også vøles. Oring til sluket på badet, og butyltetning i kjøkkensluket, så var det tett. Nå bør det virkelig ikke være mer lekkasjer! Kan alle bare banke i bordet for oss, og kommentere under her når det er gjort, sånn at vi kan slappe av i helga?

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

38 thoughts on “Det bare måtte være mer!

  1. Nå er dere klare for tur 🚐 ha en super fin sommer 🌞🌞 om turer går til Montebello en gang kommer jeg bort å sier hei 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top