Endelig ferdig!!!

I dag hadde eg på ingen måte lyst å dra på jobb, for det har jo unektelig blitt litt mye i det siste. Men på jobb måtte eg uansett. Der gikk tida relativt fort, og da eg satte meg i bilen for å kjøre hjem begynte eg nærmest å grue meg. Vi har jo en bobil som skulle gjøres ferdig.

Har ikke tid til mange pauser her!

Doc holdt på med folie da eg kom hjem. Han har fiksa litt riper og irr i aluminiumen, og skulle dekke over lakkforskjellene. Eg reiv ut det som var av tepper og fikk kosta godt før eg støvsugde. Så mye bøss som var i den bilen ville eg ikke ha i støvsugeren.

Heldigvis stoppa naboen her ei stund så vi fikk pause, men da han dro videre måtte vi bare fortsette før vi datt helt i do. Eg tappa ei bøtte med grønnsåpevann og gikk på med nebb og klør, det trengtes en grundig vask. Tak, vegger, og generelt alle flater i og på skuffer og skap er nå gullende rein. Vinduene vaska eg med spylervæske, og da eg vaska badet med klor holdt eg på å svime av.

I mens tok Doc en real vask utvendig, og bare sånn for å få våt hund i hus etterpå spylte han Tassen også. Til slutt satte han inn en ozonrens som tok siste rest av hva enn som eventuelt hadde funnet det for godt å leve i veggene. Det eneste vi skal gjøre i morgen er å fylle den med klær og ting vi trenger på tur. Og ja kugardinene skal selvsagt på plass. Og aller sist skal gulvet vaskes, så blir det tur i helga! Bilder innvendig kommer når den er helt turklar.

 

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

4 thoughts on “Endelig ferdig!!!

    1. Ja, gardiner med kyr på 😅 Foreldra mine hadde de på kjøkkenet for ca 15 år siden, så arva eg de og har hatt de flere steder eg har bodd. Da vi kjøpte Knaus sydde svigermor de om, og siden har de vært med i både Knausen, Tabberten og nå i bobilen 🤠

  1. Kanon gøy å få følge dere. Dere kommer til å få mange fine turer. Vi bare elsker bobillivet. Husker 1 turen vår, vi forsto ikke hvorfor andre bobiler hilste på oss. (Vi kjente jo ikke de) lykke til.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top