Det var for godt til å være sant!

Det sies at det er viktig å være litt impulsiv for å holde liv i ekteskapet, vel, da kommer vi til å være lykkelig til evig tid her. Det går nok litt vel fort i svingene hos oss begge, for når vi bestemmer oss for noe, skulle det helst skjedd i går. Da går man gjerne på en liten smell i ny og ne, som vi har gjort nå.

Joda, det er frustrerende…

Før vi kjøpte denne bobilen sjekka Doc fukt rundt alle vinduer og takluker, vi hadde selvsagt med fuktmåler, noe alle burde ha når de kjøper vogn eller bobil. Likevel kjente han ei rar innestengt lukt på veien hjem, og han vurderte å kjøpe denne HER. Men da vi parkerte på tunet her kom han på å sjekke under senga og rundt døra. Selvsagt! Der var det fukt vettu, og ikke bare litt heller.


Dette burde vi jo helt klart ha sjekka på forhånd, så det går rett i skolesekken for lærdom i livet. Vi avtalte med selger å levere tilbake bilen i morgen, og han tok det helt fint, for han visste ikke om fukten han heller. Dermed ble det ny runde på finn.no i dag, og blant annet en aldri så liten bomtur til Halden for å oppdage fukt også der.

Den passer jo egentlig inn her da…

Da slo det oss, det er egentlig lite sannsynlig å finne en 100% tørr bobil i den prisklassen og alderen. Hva om vi kan beholde denne bobilen til en redusert pris og heller fikse den? Joda, det er en del jobb, men til rette prisen er den verdt det. Ståa i skrivende stund er derfor at vi venter svar på nytt bud på denne bilen, så får vi da vente og se hva det blir til.

 

 

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

2 thoughts on “Det var for godt til å være sant!

  1. Hopp i det! Vi skal bruke vinteren på å restaurere en – 90 modell Burstner, tettet lekkasjei bakvegg og tørket den opp nå over ett par uker, og pusset opp innvendig.. Også fikser vi skaden når sesongen er over, hele bakvegg må byttes.
    Men, den funker denne sommeren, også har vi noe pusle med til neste sommer kommer 😍

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top