Holder bilen mål tro?

Som vi sa på fredag, det er de spontane turene som blir de morsomste, og denne turen ble virkelig bra. Det var ingen dum ide å stikke ned til gamle naboer, så mye fine mennesker vettu, og ikke minst la familia. Det går alt for lenge mellom hver gang.

Siden Doc ikke har vært helt i form i det siste var han først i seng både fredag og lørdag, det vil si, fredagen var vi begge sliten og la oss tidlig. Og i går tok han i tillegg en middagshvil. Er det som er så fint på camping, man kjører eget løp og gjør litt som man vil.

Rett og slett luksus!

Eg var derimot med på alt i går. Mens Doc hvilte hjalp eg Nina og Jonny å ommøblere litt i forteltet, og de tilberedte til rekelaget. Doc ble jo med på laget, men la seg da vi andre gikk ned på berget. Et svaberg hvor vi kan ta festen videre uten å forstyrre resten av campen, helt topp rett og slett.

Doc var jo i strålende form i dag, mens undertegnede var nok noe verre under frokosten. Men la gå, det var vel verdt det! Vel hjemme har vi konkludert med at turen var vellykka, ingen problemer oppsto, og bobilen holder mål og vel så det, både den og vi er ferieklar til helga!

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top