Nå trosser vi en anbefaling!

Nå trenger vi litt intensiv avslapping her. Joda vi har hatt alle muligheter for avslapping de siste ukene, men det lar seg liksom ikke gjøre. Doc må drive med noe hele tida, og eg har vært innom flere sykehus. Selv om alt er stengt, blir det ikke  rare avslappinga hjemme.

Dette er jaggu etterlengta!

Da vi hørte at hytteforbudet skulle oppheves var vel egentlig saken avgjort, det var tid for å lufte Tabbert’n igjen. Det aller beste stedet å slappe av er jo på camping.

Foreldra mine trengte også en liten luftetur, de har kjeda seg enda mer enn oss. Da var det bare en ting å gjøre, vi møtes sånn ca på halvveien. De er alt på Gol, og vi er på vei dit nå. Er også flere kjentsfolk der, og ja vi skal hilse på alle vi kjenner der, men vi skal selvsagt overholde avstandsregelen og kjøre på med antibac. Ser det er vanskelig å få tak i det nå, men HER har de fortsatt igjen, løp og kjøp!

Denne lille flaska inneholder eliksir for overlevelse!

Gud så godt det skal bli å få lufta seg ei helg nå, ja selv om vi nesten føler oss kriminelle med vogna på slep. Det er jo ikke anbefalt å dra på fritidsreiser enda, men om vi ikke finner på noe annet enn å være hjemme nå, havner muligens en av oss i buret! Vi følger råd som er gitt om avstand, og vi har med antibac. Kan barnehager og skoler åpne, kan vel vi ta ei helg i rolige omgivelser? 

5 thoughts on “Nå trosser vi en anbefaling!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top