SOL, BIFF OG PILS – CAMPING ER TINGEN!

I går ble det faktisk rolig, vi lå i vogna og slappa av hele dagen. Var bare ute for å røyke og lufte bikkja. Vi trengte tydeligvis litt hvile, for så bra stemning som Hilljacks lager kan slite ut en hverdagshelt. I dag derimot…

Vi har sittet ute i sola i hele dag og bare kosa oss, skikkelig vårvær og fin temperatur. Det ble jo ei og anna øl også. Og jaggu kom Linda og Jan innom en tur, dem hadde med amerikanske muffins, så da fikk vi i oss litt kalorier om ikke annet. Var skikkelig trivelig at dem tok turen, så fikk Tarja og Tassen snuse baken til hverandre mens vi fikk skravle litt. 

Dokka er et trivelig sted, passer fint for sånne bygdinger som oss. På campen har mange stoppa og slått av en prat, så her er det tydeligvis bare hyggelige folk. Camping er jo undervurdert, og campingfolk er en artig rase, de fleste er jo som oss da. 

Akkurat nå sitter vi utafor Biffhuset på Lavvotunet, stup mett begge to! Den biffen her er i verdensklasse, Hellstrøm kan bare legge seg. Doc har faktisk spist opp alt, inkludert grønnsakene, det er første gang! Vi har tatt noen Irish coffe til dessert, og Ole har tatt turen innom. Vi har også hørt rykter om live musikk i kveld, så nå takker vi for oss, for vi skal ha det moro!

God påske!

11 thoughts on “SOL, BIFF OG PILS – CAMPING ER TINGEN!

  1. Tusen takk for laget! Må gjentas! (Tarja synes Tassen var en laidback fyr, så hun hilser gjerne på igjen..)

  2. Så og hørtes helt greit ut det der 😉 Bare å nyte godværet mens det er her :-)) Dokka er jo en veldig fin plass, med innmari god kastearm sååå 🙂 Kos dere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top