NOEN FÅR MAN IKKE ROST NOK!

Dette er ikke et annonseinnlegg, nå er det rett og slett bare en del mennesker som virkelig fortjener skryt, for denne påsken har vært helt fantastisk hittil. Vi er helt overveldet av å ha fått møtt så mange utrolig hyggelige mennesker, og den servicen som ytes enkelte steder. 

Det starta jo med pinnekjøtt med gode venner og familie sist helg, og flytende dessert da. Herlig at mine foreldre kommer så ofte over fjellet for å tilbringe tid med oss, og herlig å ha så gode venner som bare blir som familie. Mer om dette HER

Så etter noen dager på jobb reiste vi til Mesnali for å høre på Hilljacks, da slo mamma og pappa følge med oss. Det er ikke mange norske band som kan måle seg med Hilljacks, de er en egen klasse innen norske countryartister. Bandet er helt samkjørt, stiller på scenen i snekkerbukser og helsetrøye, og vokalist Karina har stemme som en engel. Denne gjengen vet å få folk på parketten, og du kan lese mer HER.

Videre gikk turen til Dokka, fordi vi ikke ville hjem. Dokka Camping er nemlig en helt spesiell campingplass. Fantastisk service, den beste biffen, mye aktiviteter for liten og stor, bare trivelige folk, og live musikk, er blant tingene som teller for oss når vi er på tur. Det at dem måka plass til oss når det egentlig ikke var ledig, gjør at vi føler oss ordentlig velkommen. Og aktiviteter som inkluderer alle som vil være med, er også et stort pluss, her var det både rebusløp og felles grilling.

I går var vi jo på biffhuset og spiste verdens møreste pepperbiff, og eg fikk nesten sjokk når Doc spiste opp alt! Vi får ikke rost kokkene nok, det var helt nydelig. Og etterpå spilte Heidi Briskodden opp til dans, og det så ut som de fleste på campen var utpå med rockefoten. Her var det en mild blanding av danseband og country, fin dansemusikk som gir god stemning. De ansatte her, både vakter og bartendere, var smilende og glade hele tida. Det er jo ekstra gøy å gå ut når man ser at de ansatte også koser seg. 

Da musikken var ferdig ble det en liten samling med artige folk i ei campingvogn lenger ned på område, her ble vi jo sittende til det ble lyst. Skikkelig trivelige folk, bare rein moro og sang og dans hele natta. Det er vel egentlig ikke rart vi er så slitne som vi er nå, og det var godt å komme hjem til sofaen nå. Vi valgte å reise hjem fordi i morgen skal vi på åpen gård på Stirling Station, noe som har blitt en påsketradisjon. Ta gjerne turen innom du også!

Trivsel i påskesola, med besøk av venner

 

Folk var raskt utpå gulvet på Lavvotunet

 

Heidi Briskodden

 

Og bartenderne var helt toppers!

 

 

8 thoughts on “NOEN FÅR MAN IKKE ROST NOK!

  1. Tusen takk for Kosli besøk hos oss på campingen , biffhuset og Lavvotunet 😁 Velkommen igjen på Hilljacks te sommern 😁 Hilsen Bartenderen 😁

  2. Så gøy å lese :-)) Ikke noe som er bedre enn når alt er på «stell» eller går på skinner, eller. Ja. Bra :-)) Håper det fortsetter resten av påsken :-))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top