Napp er napp!

Så har eg igjen glemt bloggen her, men eg tenker faktisk ikke å beklage, for det er jo ferie. Vi koser oss virkelig her i Olden, for et flott sted, med knallgrønt vann og majestetiske fjell. Tassen trives også meget godt, han har fått nye venner, to lundehunder i nabovogna. Alt ligger til rette for nasjonalromantisk ro i sjela.

Som å være i en katalog

I dag har vi fått testa fiskelykken også. Etter frokost gikk vi et lite stykke oppover langs vannet, men det var vanskelig å finne steder å stå. Skikkelig bratt og steinete. Etter ei stund uten videre hell eller napp gikk vi tilbake til campen, vi ville prøve litt fra trøbåt. Her nappa det i det minste greit, men de slapp alle som en.

En stram kar i vakker natur, kan det bli bedre?

Tomhendte loffa vi tilbake til vogn og bobiler for litt lunsj, ja rundstykker. Og etter noen timers total avslapping venta et nytt måltid, da var det alle mann til pumpene for felles middag. Med mye godt på bordet fikk alle muligheten til å bli stappa.

Dypt konsentrert om både pedaler, ror og stang, ville så gjerne ha fisk

Det var ikke lange tida etter den heftige middagen at flere ville kaste litt igjen, så vi loffa avgårde med hver vår stang. Denne gangen nedover i motsatt retning. Her ble vi advart mot å gå over et jorde med mindre vi ville bli skutt. Selv om dette nok var en noe overdrevet spøk, valgte vi å følge rådet og gå rundt til vi fant et passende sted.

Kari og Doc som kapper om første fisken

Pent oppstilt på rekke med godt over koronaavstand satte vi i gang. Det gikk ikke lange tida før eg fikk skikkelig napp! Ivrig som eg var sveiva eg inn som pokker, og måtte le litt da ospen ved siden dansa i takt med sveivingen. Jepp, det var tretoppnapp. Flytta litt på meg og fikk til noen fine kast, men ikke lenge sto eg der heller før napp.

Var jo til og med litt romlemantisk dette, selv om eg i utgangspunktet var bekymra for å bli med Doc i så liten båt

Også her var det ei dansende osp i takt med sveiven, så igjen flytta eg meg. Nå syntes eg at neste napp burde være under vann, og ganske så riktig nappa det jaggu under. Sleit veldig med å sveive, og da eg endelig fikk inn denne fisken så eg til min store forskrekkelse at dette bare var noe siv eller plantegreier fra bunn.

Tassen storkoser seg på camping

Eg ga ikke opp enda, fortsatte med flere strøkne, og noen mindre flotte kast. Napp igjen! Jepp, der tok eg tredje ospen på strekningen, og fant ut at det på ingen måte var min dag i dag, mens Doc fikk mange reelle napp, men ingen fisk ville til overflaten i dag. Tenker vi skal forhøre oss i morgen om de beste plassene.

Tilbake i vogna i kveld var det bare noen slurper Pepsi max før dyna fikk omfavne oss. Nå er det natta her, så får vi se hva morgendagen bringer. 

3 thoughts on “Napp er napp!

  1. For noen fine bilder, jeg skulle ønske jeg var der også for det er jo så fint der 🥰 Neste år kanskje🙏 kos dere masse

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top