Ferie dag 6; Soling og safari!

Da vi sto opp i dag var det blå himmel, ordentlig kontrast til regnet i går. Litt merkelig i formen, så frokosten ble noe utsatt. Vi satte oss ut i sola og ble egentlig bare der, det var altså så herlig. Denne HER ble flittig brukt i dag. Planen min var å gå i dusjen, men det er jo tiltak vettu, så eg utsatte det en god stund. Da eg endelig hadde mota meg opp var dusjene stengt for vasking.

Gjengen som er god på å nyte!

Vel, da ble eg bare i sola lenger da, var jo så deilig å sitte ute med iskald Pepsi Max. Det eneste vi har å sette fingeren på i dag må være mengden insekter. Om noen biologer er ute etter nye arter kan de ta turen hit, for vi har sett kryp som må høre en annen planet til. Og så enormt med fluer da, i alle størrelser. Kunne sikkert tjent godt på insektsafari her. Har blitt sprøyte møkk på et jorde i nærheten, så er nok derfor.

Da gjengen begynte med middagen løp eg i dusjen, eg tenkte det var nå eller aldri. Faren for mer utsettelse kunne fort bli stor om eg ikke hadde reagert da. Tilbake fra sanitæranlegget sto maten klar, lettvint, ikke sant? Gjengen hadde grilla noen svinefileter, kokt poteter, og lagd stuing med sopp, løk, bacon, mais og mye fløte. Var så godt vettu!

Sånn bortsett fra noen turer med Tassen har vi bare slappa av, og det har vært helt nydelig. Sikkert ikke dumt heller med tanke på hvor vi skal de neste dagene. I skrivende stund er kl 22 og det er 18 grader ute, måtte det bare vare!

 

 

TikTok / Snap / Insta

5 thoughts on “Ferie dag 6; Soling og safari!

  1. Jeg liker bloggen din, jeg liker bloggkonseptet ditt, i motsetning til en blogger som går gjennom noen av dere i dag. Du er ei herlig dame som forteller om livet på godt og vondt. Og det handler om dere. Ditt og Docs liv sammen med Tassen og venner. En real blogg. Det er derimot bekymrende å se ei som blogger sosialpornografi og nå henger ut samboeren sin. Tenk på den som får sårbart liv ut til offentlig skue, og tenk på ungene til bloggeren som kan lese om mora som tidligere forteller om sinne så hen får lyst å knuse leiligheten sin! Skal unger lese slikt? Nei, det ble sidespor. Så befriende normalt og fint å få lov å lese deg og mannen din, nå på bobilferie. Måten du forteller om hvordan livet slettes ikke er perfekt og strømlinjet, bare et relativt jevnt og godt liv med noen prøvelser som løses på en god måte. Du er nummer 1 på min liste her inne!🤗👍🏻

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top